fbpx

Ik ben Ellen Venema

Interne Coach & HR- adviseur

Haal het beste uit je bedrijf & boost je team!

Persoonlijke coaching

Tijdens een intake kijken we wat er op dat moment nodig is voor de persoon in kwestie.

Interim HR

Plan vandaag nog een afspraak in om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Ik help je met de sfeer in het bedrijf!

 

Merk je dat het personeel minder gemotiveerd is, loopt het verzuim hoger op en heb je moeite het personeel te behouden? Jouw bedrijf, daar wil je het beste voor. Haal daarom het beste uit je medewerkers. Vind je aandacht voor personeel belangrijk of denk je dat het beter kan, lees dan zeker verder.

Stel je voor, je hebt:

een enthousiast team dat er staat, voor je bedrijf én voor elkaar

tevreden medewerkers die plezier hebben in hun werk.

(meer) tevreden klanten en een duurzame band tussen collega’s onderling

Verlaging van verzuim en daarmee kosten

Maar wat als?

Dit is de meest ideale situatie. Maar wat als een medewerker blokkeert? Hoe zorg je dat de teamspirit erin blijft? Laat je medewerkers (weer) tot bloei komen! Als ze beter in hun vel zitten, halen zij het beste uit zichzelf en zijn ze productiever.

 

Het antwoord is helder: mijn coaching helpt jouw doelen te bereiken.
Ik haal het beste in je team naar boven, op een nieuwe, unieke manier.

 

Hoe?

Met toegankelijke coaching, 1-op-1 of in een groep. Een traject op maat van vier tot zes gesprekken live en online. We ruimen obstakels uit de weg met verrassende tools.

Wat levert het op?

Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling bij medewerkers

Inzicht geven dat verandering bij jezelf begint

Meer lef en vertrouwen in het werk

Bewustwording van obstakels en handvatten om die te verhelpen

Medewerkers die op hun plek zitten

Wanneer?

Als je behoefte hebt aan een boost voor je bedrijf

Als je kampt met langdurig zieke medewerkers

Als je preventief wil werken aan verlaging van verzuim

Als de werksfeer beter kan

Nieuwsgierig geworden?

Graag spar ik met je, over wat je wenst voor je bedrijf en voor je medewerkers.

Ik kijk ernaar uit!

Met vriendelijke groet,
Ellen Venema

 

Testimonials

“Ellen Venema geeft coaching aan mensen die verandering in hun leven willen omdat zij vastlopen in werk of prive. Daarnaast is Ellen als freelance HR medewerkster beschikbaar als aanspreekpunt voor personeel, begeleiding van ziek personeel en begeleiding van loopbanen, werving van nieuwe medewerkers en het voeren van sollicitatiegesprekken. Ellen is betrokken, punctueel en heeft hart voor haar werk. Van harte aanbevolen.”

Pieter van der Zwaard

Financial Manager , Aviflora B.V.

Het samenwerken met Ellen heb ik als heel prettig ervaren. Ellen is erg professioneel, heeft altijd een luisterend oor maar kan ook zeggen waar het op staat. Wat je ziet is wat je krijgt en dat werkt erg prettig. Ellen is toegankelijk en probeert het beste uit haar medemens te halen.

Carlijn Boor

Operationeel coördinator , Ons tweede thuis

“Mijn healing sessie bij Ellen was een mooie ervaring. En wat een inzichten. De beelden die ik zag en naar boven kwamen tijdens de sessie, blijf ik steeds terug zien. Naar aanleiding van de sessie heb ik een prachtige gesprek gehad met mijn moeder over haar zwangerschap van mij. Want juist daar lag de oorzaak van mijn blokkade die ik in het hier en nu ervaar(de).”

Cynthia Hilkman

Coach, Coach Life Power Services

Investeer in je medewerkers. Dan investeren ze in jou.

Persoonlijk profiel Ellen Venema

Door mijn interesse in persoonlijke ontwikkeling beschik ik over zelfreflectie. Ik ben daarnaast geïnteresseerd in het verhaal van de ander en wat de ander uniek maakt. Ik kan daardoor goed werken in teamverband. Door mijn positieve instelling weet ik in oplossingen te denken in plaats van problemen en weet dit ook over te brengen op anderen.

Ik ben zelfstandig, ambitieus, leergierig én een enthousiaste vrouw, die goed weet wat zij wil. Altijd op zoek naar een werkomgeving waar ik mijn gevoel en coaching-skills in kwijt kan. Mensen verder helpen en in hun werkelijke kracht zetten. Met als gevolg dat mensen op de juiste plek komen te zitten en alles uit hun baan willen halen.

Ik heb gewerkt in verschillende organisaties en daarin de nodige mensenkennis opgebouwd. Daarnaast heb ik een eigen coaching praktijk waarin ik mensen help het beste uit zichzelf en het leven te halen. Ik ben een observer, kan goed luisteren –ook naar wat niet gezegd wordt– en probeer onderwerpen vanuit verschillende kanten te bekijken. Om die reden ontwikkel ik me via diverse cursussen en opleidingen om zo mijn perspectief zo breed mogelijk te houden. Waardoor ik mensen kan stimuleren en verbeterpunten kan aandragen. Ik kan op deze manier het verschil maken.

Wat geeft je op dit moment wél energie?