fbpx

Een training die je wél blijft volgen. Ben jij deze vrouw?
Dan is deze ‘beken kleur’ online training voor jou!

Je bent een bewuste ondernemende vrouw met een bedrijf. Of je hebt het verlangen om een onderneming te starten

Met een verborgen spiritualiteit. Je wilt jezelf niet langer klein houden!

Je investeert graag geld en tijd in jezelf

Je hebt het verlangen naar zachtheid omdat je nu nog te veeleisend kan zijn

Je wilt je vertrouwen vergroten en je eigen pad volgen. Bij je innerlijk vrouwelijke kracht komen

Je bent op zoek naar verbinding en gelijkgestemde vrouwen

Je doet je bedrijf er niet even naast maar het is een serieuze business voor jou

Je wilt de onzichtbare kant in jou en je bedrijf helder krijgen. Waarom stroomt het nog niet volledig. Wat houdt je onbewust tegen?

Je wilt leren gebruik te maken van je intuïtie. Je volledig vrouw voelen!

Je wilt de leiding nemen over je eigen leven

Je wilt ontdekken dat geluk, overvloed en flow ook voor jou is weggelegd

Je wilt letterlijk en figuurlijk meer kleur geven aan je leven en business. Dus alles leren over kleur en hoe kleur jou kan blijven ondersteunen

Je wilt keuzes leren maken vanuit je innerlijke mentor/kompas. Keuzes die goed zijn voor jou!

 We starten op 1 september 2020 en de training duurt drie maanden.

Doe je mee? Ik heb er zin in! 

‘Met dit programma leer je op een hele nieuwe en andere manier naar jezelf en zelfs kleuren in je leven te kijken. Ellen daagt je uit om volledig voor jezelf te gaan staan.’

Bianca Kneijber

 

 

Over mij

Ik ben Ellen Venema, (business) mentor & spreker. Ik begeleid bewuste ondernemende vrouwen, met vaak een nog verborgen spiritualiteit. Die doe ik met het volledig bekennen van kleur. Zodat ze opnieuw de connectie kunnen maken met hun vrouwelijke, innerlijke kracht. Met de bron van wie ze werkelijk zijn. Ik ben geen business coach die je helpt met strategieën & sales, maar om het onzichtbare in jezelf en je bedrijf zichtbaar te maken. Letterlijk door kleur! Waardoor jouw kracht, je geluksgevoel, overvloed etcetera wél moeiteloos kan stromen in jezelf en je bedrijf en je je weer volledig vrouw kan voelen. Waar blokkeert (onbewust) de flow? Welke boodschap verstop jij nog in jezelf?

Mijn begin

Tijdens een pittig persoonlijk proces waar ik mijzelf compleet verloren was kwam ik achter de vrouwelijke zachtheid en kracht die ik in mij had. Mijn innerlijke stem, hogere zelf of welke naam je er ook aan wil geven, gidste mij door de situatie heen. Ik begon langzaam weer te herinneren wie ik werkelijk ben. Door deze bewustwording in combinatie met de enorme kracht van het kleur bekennen kon ik dit veel beter aan en vond ik mijn eigen talent terug. Voelde ik mij weer vrouw en werd mijn spiritualiteit zichtbaar. Dit moest ik delen met andere vrouwen want ik zie nog te veel vrouwen zichzelf klein houden! De wereld heeft het verschil wat jij kan maken voor de ander nodig. Het kleur bekennen zorgt ervoor dat je echt gaat leven en werkt vanuit je eigen kracht, plezier, overvloed, flow en levensmissie. En dat in kleur!

 

Hoe deze leukerds de beken kleur academie hebben ervaren?

Wil je volledig vertrouwen op de kracht die je NU al in je hebt?

Meld je aan en beken kleur!

 

Een training wat je in eigen tijd kunt volgen op welke plek dan ook! Met als een waardevolle toevoeging tweemaal een online mastermind met de groep. Een Mastermind biedt persoonlijke ondersteuning. Ik vind oprechte verbinding met mijn klanten en als groep een heel belangrijk onderdeel.

 

‘De beken kleur academie’, een boost voor je leven én business. Je begint niet aan een training, je stapt in een bijzonder persoonlijk proces. Plan to be suprised!

 

 

Je gaat op een geheel nieuwe en andere manier naar jezelf en je business kijken. En niet te vergeten, je gaat je weer vrouw voelen!
Wat mag er bij jou ontstaan? Dit programma is anders dan anders!

Het programma bestaat uit 8 modules & twee online masterminds met de groep;

Bewustzijn & energie

Stel jezelf vragen

Wat is kleur?

Welke kleuren heb je nodig?

Wat vertellen de kleuren over jou?

Keuzes maken

Bestemming onbekend (ik speel in op het thema)

Bestemming onbekend

Ik ben er voor jou!

‘Jeetje, wat een gave ervaring! Iedereen kan ik dit aanraden. Wat heb ik? Wat wil ik? Door deze ervaring voel ik mij zelfverzekerder en heb ik nog meer zin om kleur te bekennen! Ik mag er zijn en de rest mag me op mijn mooist zien. Ik voel me mooi en krachtig!’

 

Chanda Vel

Wat levert de beken kleur academie je op?

Letterlijk veel kleur in je leven en business

Je gebruik gaat maken van je talenten als vrouw

Vertrouwen in het maken van keuzes die goed zijn voor jou

Bewustwording over waar jij je energie naar uitstuurt

Hoe kleuren jou kunnen ondersteunen in je dagelijks leven & business

Innerlijke rust

Je leert het verschil tussen het luisteren naar je ego (genoemd: het valse zelf) en je hart, intuïtie.

Je neemt de leiding over je eigen leven en je voelt je volledig vrouw

De investering in jezelf is

Hoe zij de online academie hebben ervaren:

‘In de zoektocht naar mijzelf vond ik dit een hele mooie toevoeging! Het is bijzonder dat kleur bekennen zoveel doet met je gevoel, daar was ik me helemaal niet eerder bewust van. Dat voelt natuurlijk helemaal gaaf!’

Pam Ladage

‘Ik vond de de online colorboost erg leuk en inspirerend. Ik ben met andere ogen naar mijzelf gaan kijken. Het is een mooie persoonlijke reis waarin ik met andere ogen naar mijzelf ben gaan kijken.

Dank je wel Ellen voor jou inspirerende begeleiding en online omgeving!

Manon van de Ende

‘Waarom ik heb gekozen voor het online programma? Ik zag Ellen voorbij komen op Facebook en vond haar meteen al leuk. Ik dacht even wat kan ze mij nog leren en bijbrengen maar ik wilde toch haar programma volgen. En daar heb ik ook zeker geen spijt van!’

 

 

Ianthe Lammers van Toorenburg

‘Dit programma heeft voor mij heel veel in gang gezet. Ik ben veel bewuster van wie ik ben, wat ik wil overbrengen en hoe ik dat kan doen. Ik voel me veel meer mezelf, en vooral durf ook veel meer mezelf te zijn. Dit voor mij nieuwe stukje zelfvertrouwen werkt door in de rest van mijn leven en daar ben ik super dankbaar voor!’

Gerdien Hermetee

Vraag & antwoord

Wat maakt deze online training anders dan andere online trainingen?

Dit is een online training en geen programma. Deze training is inclusief tweemaal een online mastermind met de groep van maximaal 8 vrouwen. Ik begeleid je dus ook nog eens persoonlijk in de groep naast alle opdrachten en video’s die je zelf volgt!

Hoeveel tijd kost het mij per week?

Dit is afhankelijk van hoeveel jij uit deze training wil halen maar het kan al met een paar uur per week. Ik heb de modules overzichtelijk, kort en krachtig gemaakt. Geen te lange video’s en niet te veel aan informatie en opdrachten per module tegelijk. Zodat je het naast je drukke bestaan makkelijk kunt volgen en blijft volhouden. Het de tijd krijgt om binnen te komen.

Waarom heb je zes maanden toegang?

De training duurt drie maanden en zo heb je de tijd om het in je eigen tempo te volgen. Ik heb bewust niet voor onbeperkt toegang gekozen omdat ik uit ervaring weet dat je het voor je uitschuift en het er soms zelfs nooit van komt. Ik wil dat jij alles uit deze training haalt en deze stok achter de deur helpt je hierbij. 

Waarom heb je gekozen voor een mastermind groep bij deze online training?

Omdat ik oprechte verbinding met mijn klanten een heel belangrijk onderdeel vind en dit zelf vaak mis in een online programma. Er hier ook persoonlijk naar je wordt geluisterd. Je leert daarnaast ook enorm veel van elkaar en op het moment dat je elkaar hebt gezien en gehoord tijdens een mastermind die ik begeleid, wordt het makkelijker om open en eerlijk je eigen processen te delen in de Facebookgroep.

Wat is een online mastermind groep?

De online mastermind groep bestaat uit vrouwen die net als jij de beken kleur online training volgen. Iedereen heeft gelijkwaardige doelen en ambities. Een mastermind biedt persoonlijke ondersteuning van mij als coach en van leden onderling.

Wat maakt de mastermind waardevol?

Je kunt aan mij persoonlijk je vragen stellen. Je proces delen met gelijkgestemde vrouwen die een soortgelijk proces doormaken. Daarnaast maak je een live verbinding met de andere vrouwen van de groep waar ook blijvende contacten uit kunnen ontstaan. Zoals een business buddy voor tijdens dit proces en na het proces van de training. Business buddies zijn heel waardevol voor jou als ondernemer omdat je kosteloos elkaar verder helpt.