fbpx

Ellen’s Colorboost Card Deck

Wist je dat kleuren energie zijn? Ieder kleur heeft een eigen energie,
die jouw trilling kan verhogen. Het werkt in op je gevoel!

 

 

Spreken kleuren jou altijd al aan en weet je niet hoe jij deze inzet voor
jezelf en je verlangens? Dan is het ‘colorboost card deck‘ echt iets voor jou!
Je trekt iedere dag intuïtief een kleurkaart om jou te ondersteunen die dag,
in je bedrijf en in je persoonlijk proces. Ook te gebruiken tijdens sessies met
jouw klant als enorm waardevolle toevoeging! Ontvang waardevolle inzichten
die het verschil maken. Bij het card deck zit een begeleidend boekje.

 

 

Een super mooi colorboost card deck vol kleur die gekoppeld is aan
de kleurenenergie en helpt bij je persoonlijke ontwikkeling. Wat zou het
mooi zijn als iedere vrouw (nieuwe) waardevolle inzichten krijgt vanuit
kleur. Ik gun iedere vrouw alle kleuren van de regenboog en dat jij en/of
je business AAN gaan!

Ellen Venema

 

Ik ben Ellen, ik ben coach, healer & spreker. Ik help anderen bij het bekennen van hun kleuren. Voor jou die voelt dat het wel degelijk anders kan en de leiding wil leren nemen over je eigen leven om zo het leven te creëren dat je verdient! Door te kijken naar de kleuren die je wel of niet draagt ontdek je veel nieuwe inzichten over jezelf. Kleur bekennen is waardevol. Het zet jou en je dromen aan!

 

Ik wilde iets waardevols ontwikkelen vanuit de kracht van kleur om mensen op een hele eenvoudige manier kennis te laten maken met kleurenenergie. Zodat jij het heel snel gaat toepassen op een praktische en makkelijke manier waar ik voor sta. Kleuren hebben heel veel informatie. Zo heeft iedere kaart van het card deck een kleur met een boodschap. Twee woorden die staan voor de boodschap én betekenis van de kleur. Deze boodschappen geven je veel nieuwe inzichten. Ik kreeg daarnaast vaak de vraag; Welke kleur is dit precies en welke werking heeft deze kleur? Soms weet je niet precies welke kleur het is. Is dit nu lila of paars? Hoort olijfgroen nu bij de kracht van groen? Er zit wel degelijk een verschil in! Ik wilde hier een makkelijke tool voor maken. Zo staan er op iedere kleurkaart verschillende kleurtinten die er mogelijk zijn binnen de kleur.

 

Wat zo bijzonder is aan dit card deck, is dat wanneer je een kleurkaart heb getrokken je de kleur kan vergelijken met de kledingkleuren in je kledingkast en het jou die dag de positieve energie van die kleur mee kan geven. Als je het kledingstuk draagt. Ik wens je heel veel kleurinzichten toe en wat super tof dat ik jou ook mag inspireren met de tool die ik dagelijks gebruik.

Nog even op een rijtje wat het Card Deck precies is

Het Card Deck bestaat uit twintig kleurenkaarten met daarop de belangrijkste woorden die de kleur omschrijven

Op iedere kaart staat de betekenis van de kleur. Maar ook de verschillende kleurtinten die er binnen deze kleurenenergie zijn

Een handboekje met unieke uitleg over de kleuren die ik nergens anders online deel.

Toegang tot een besloten Facebook Community met gelijkgestemden om je kaartenlegging te delen.

Be a rainbow in someone else’s cloud

Deze leukerds gingen je voor!

‘Wat ben ik blij met Ellen’s Colorboost Card Deck! Een super aanvulling/hulpmiddel in mijn werk als coach & imago-styliste en deze kaarten in te kunnen zetten in mijn trajecten op maat. Bijvoorbeeld als afsluiting van een sessie om een mooie boodschap mee te geven. Of om te starten met een waardevol inzicht die de kleur of de boodschap kan geven en daarop samen verder te bouwen. Bedankt lieve Ellen!’