fbpx

Coaching op maat 

 

 

Ontdek welke dromen je waar wil maken en welke overtuigingen je hierbij nog weghouden. Hoe je je eigen pad vol vertrouwen kan lopen.

Loop je vast in je privé-leven of op werkgebied? Mis je voldoening en heb je de overtuiging dat het te laat is om van koers te veranderen. Maar voel je diep van binnen dat je wel aan verandering toe bent, maar weet je niet waar te beginnen? Lees dan verder! 

 

Door mijn persoonlijke ervaring als coach, healer én als student van het leven ben ik gaan inzien dat je de regie over je leven zelf in handen hebt. Deze sessie op maat is voor jou, als jij je bewust bent dat jij de enige bent die verantwoordelijk is voor jouw leven en de keuzes die je maakt. Het is een sessie waarin ik gebruik maak van verschillende technieken in combinatie met mijn eigen intuïtie en ervaring. Afhankelijk van dat wat bij jou past en waar jou behoeftes liggen. Een unieke combinatie van coaching, healing én kleurenenergie.

 

Kleur is energie

Alles is energie! Onze gedachten waar we aandacht aan schenken, de woorden die we uitspreken en ook de kleuren die we dragen. De kleuren die we dragen? Ja, want kleuren die je wel of niet (meer) draagt zeggen meer over je dan je je nu waarschijnlijk bewust van bent. Kleuren werken enorm ondersteunend en helend. Wat heb je nu nodig als volgende stap in je leven? Hierbij kies ik vervolgens de nieuwe kleuren voor jou die je helpen je doelen en dromen te realiseren. (lees hier meer kleurenreading).

 

Thetahealing


We hebben als mens een fysiek lichaam die je kunt zien en aanraken, en een energetisch lichaam die je niet kunt zien. Dit staat nauw met elkaar verbonden. Zo hebben we een onderbewustzijn waarin allerlei informatie ligt opgeslagen die we niet zien maar onbewust ons wel door laten beïnvloeden. Deze informatie bestaat uit wat we geleerd en ervaren hebben in dit leven, wat onze voorouders geloven en zelfs vorige levens. Deze informatie nemen we dagelijks tot ons. We handelen slechts voor ongeveer 8% vanuit ons bewustzijn (dit is héél weinig) en 92% vanuit ons onderbewustzijn. Door middel van Thetahealing gaan we op een diepgaande laag contact maken met je onderbewustzijn om hier de antwoorden te vinden waar jij op zoek naar bent en vervolgens de belemmerende overtuiging te veranderen in helpende.

Vaak gaan we als mens het buiten onszelf willen oplossen met allerlei trainingen en tierelantijntjes. Terwijl onze buitenwereld slechts een spiegel is van onze binnenwereld. Je kan deze spiegel zien als een uitnodiging om bij jezelf naar binnen te keren. De regie te pakken en je niet meer te laten leven of te overleven. Ieder probleem heeft de oplossing al in zich. Wat is nu de onderliggende reden dat je tegen iets aanloopt of dat een situatie zich blijft herhalen? Door contact te maken met je onderbewustzijn kom je tot inzichten en uiteindelijk tot jouw oplossing. Je zult wellicht verrast zijn dat de kracht die je nodig hebt nu al in je aanwezig is. Ik ga je begeleiden om je opnieuw contact te laten maken met dit deel in jou.

Ik kijk er naar uit om met jou mee op reis te mogen naar deze unieke ervaring. Omdat we op een diepgaand niveau werken, is het mogelijk dat oplossingen zich sneller aandienen dan de traditionele coaching vormen. Hier blijf je vaak over iets praten (in een verhaal) maar ervaar je geen werkelijke verandering. Hier ga je naar de kern/wortel.
Jij bent en hebt de sleutel tot verandering en dus je eigen succes!

 
 
 

 

 

You can’t heal if you don’t feel!

 

Wat ontvang je?

 

Een persoonlijke beleving op maat met nieuwe inzichten die je helpen te creëren wat je wél wil. Ik laat je met liefde ervaren hoe je tot je eigen antwoorden kan komen. Afhankelijk van wat jouw hulpvraag is zal je ervaren dat alles al ligt in jou, je dient alleen al het moois in jezelf te blijven bekrachtigen.
De sessie kan plaatsvinden op een locatie in omgeving Aalsmeer of online via een online meeting. In ieder geval op een plek waar je helemaal tot jezelf kan komen. Datum en tijdstip is in overleg. 

Want verlang je ook zo naar

N

Je eigen keuzes maken op basis van een rotvast vertrouwen

N

Je grenzen durven aangeven

N

Vertrouwen op je eigen keuze en gevoel in plaats van die van anderen

N

Kleur geven aan jouw leven

N

en nog veel meer...

 
 

 

Dank je wel Ellen voor het afstemmen en helder maken van wat ik NU nodig had om verder te komen. Dit kan ik iedereen aanraden. Je hebt direct na deze sessie het gevoel dat je grote stappen hebt gezet. Een cadeau voor mijzelf waar ik geen moment spijt van heb. – Annemarie van Wijck

 
 
 
 
Mijn healing sessie bij Ellen was een mooie ervaring. En wat een inzichten. De beelden die ik zag en naar boven kwamen tijdens de sessie, blijf ik steeds terug zien. Naar aanleiding van de sessie heb ik een prachtige gesprek gehad met mijn moeder over haar zwangerschap van mij. Want juist daar lag de oorzaak van mijn blokkade die ik in het hier en nu ervaar(de)’​. Cynthia Hilkman – Fekkes * Life Power Services

Ik heb lang gedacht dat een dertigers dilemma niet bestond. Nu ben ik 32 jaar en daar is die dan. Het heen en weer gaan van links naar rechts. Het wel willen doen maar niet kunnen of durven, gek werd ik ervan. Hoezo gebeurd dit? Ik ben toch zelfverzekerd en sta me mannetje wel?

Na het eerste gesprek met Ellen kwam ik er al snel achter dat ik nog prima met me zelfs aan de slag kon gaan. Dat ik nog helemaal niet zelfverzekerd was. Ja dat DACHT ik maar van Ellen heb ik geleerd te voelen. De gesprekken met Ellen zijn fijn, het gaat over jezelf en hoe je ECHT weer in je kracht kan staan. Niet vanuit je hoofd maar vanuit je gevoel. Ellen heeft me mooie inzichten gegeven, op het gebied van kleur die je draagt en dat je onderbuik gevoel het altijd juist heeft. Alles wat er om je heen gebeurd mag er zijn en gebeurd niet voor niets, zie het niet als gevaar maar als inspiratie.

Onze laatste sessie was een healing. Waar ik redelijk sceptisch in ging, want tja ik dacht al jaren met mijn hoofd in plaats van te voelen met mijn onderbuik dus vond het lastig mij over te geven. Ellen weet dat en begeleid mij met al haar gevoel en warmte mee in het traject.

Ik sta nu midden in het leven, durf beslissingen ook echt te nemen en zie alles wat erop mij afkomt als een gift. Elke vrouw zou een sessie bij Ellen moeten nemen. Who run the world? Ellen is een powervrouw die je leert om in je eigen kracht te gaan staan! Ze komt met mooie inzichten en adviezen die direct toepasbaar zijn. Echt waardevol!  Carlijn Boor

“Life is about using the whole box of crayons”