fbpx

Ben jij die vrouw die om wat voor reden dan ook iets in
zichzelf is kwijtgeraakt. Of verstopt waardoor jou ware ik niet
naar voren komt in je leven, relatie en business? Beken kleur!

 

 

Niet alleen letterlijk maar juist ook figuurlijk.
Welk volgend stukje mag zichtbaar
worden in jezelf?

 

 

Wil je opnieuw contact maken met je ware potentieel?
Wil je persoonlijk groeien en nieuwe en waardevolle
inzichten ontvangen over jou en je unieke kracht

 

 

Omdat dit de bedoeling is en
je je op deze manier opnieuw
verbindt met jou ware kracht

 

‘Het was meteen al een bijzondere ervaring. Ongelooflijk hoe Ellen mijn persoonlijkheid aan de hand van haar gevoel en mijn kleuren zo nauwkeurig kan omschrijven. Wat een verrijking is dit in mijn leven geworden!’ 

Ellen Serphos

Wat is het resultaat van onze sessie?

Een volgend level in je groei 

Bewustwording van wat je in jezelf verstopt

Focus en een doel

Helderheid

‘Alleen al de tijd voor mijzelf en de professionele en liefdevolle aandacht die ik van Ellen kreeg was het meer dan waard. Ik heb niet geweten dat ik hetgeen wat ze benoemde in mijzelf wegstop en dit juist mijn kracht is. Ik ging er met een enorm dankbaar gevoel weg!’ 


Voel je je aangetrokken tot mijn manier van
werken en ben je toe aan transformatie?
Boek via onderstaande link jouw sessie!

 

 

Wie ben ik?

Ik ben Ellen Venema en ik ben intuïtief coach en spreker en ik werk met de kleurenenergie. Ik ben gegroeid van een heel onzeker en verlegen meisje naar een intuïtieve krachtige vrouw. Ik help vrouwen met hetgeen wat ze in zichzelf verstoppen of misschien zelfs zijn verloren door opvoeding, door een vervelende relatie, door werk, stress of andere heftige gebeurtenissen, naar boven te halen.
Welk deel laat jij nog niet van jezelf zien? Wat ben je gaan verstoppen en waarom? Ik werk vanuit gevoel in combinatie met de kleurenenergie wat het proces ook direct luchtiger maakt. Vrouwen met een missie hebben een krachtige boodschap alleen zijn ze hier zich vaak niet bewust van. En ik ben gespecialiseerd in het naar boven halen en het laten ervaren hiervan. Je vertrouwen en plannen een boost te geven. Ik doe die op een hele nieuwe en eigen manier en gun jou een boost tijdens deze beken kleur methode. 

De reden dat ik deze live coaching aanbiedt is omdat ik je gun, op een laagdrempelige manier, (opnieuw) contact te maken met je ware potentieel. Je met de waardevolle inzichten die je ontvangt jezelf positief in beweging brengt. 

Liefs,
Ellen 

Wat is een coaching sessie bij Ellen enorm waardevol, bijzonder en confronterend! Ellen is een heel pure en inspirerende vrouw. Ze weet direct de zere plek aan te raken door middel van haar gevoel. Vervolgens hebben we gekeken naar wat de kleuren laten zien en vertellen over mij. En wow wat een beleving, bewustwording en bevestigingen tijdens deze sessie! Wat is het fijn om met mijn hartsverlangens en Ellen te werken..
Op het moment zelf klopt de conclusie helemaal alleen raakte het mij ook. Ik was teleurgesteld in mijzelf en kon alleen maar huilen.. Mijn gevoel en mijn angst wat ik altijd heb werd door deze eerste sessie bevestigd. Na een goed gesprek kwamen we al snel bij mijn pijnpunt en wat ik verstop in mijzelf. Ja na deze sessie en het gesprek kan ik mij trots voelen op MIJN kracht en stappen die ik te zetten heb. Ik kijk achteraf en vooral nu super trost op wie ik ben en dankbaar voor alle inzichten. Dank je wel Ellen voor deze mooie colorboost sessie en het mooie proces. 
 
Bianca Kneijber

Inkoopster