Een van mijn talenten is datgeen naar boven halen wat er in jou verstopt licht.
Of wat je misschien wel verloren bent door omstandigheden.
Door middel van mijn intuïtie in samenwerking de tool kleurenenergie.  

 

Niet alleen letterlijk kleur bekennen
Maar juist ook figuurlijk
Welk volgend stukje mag zichtbaar worden?

 

Mijn doel is dat je jouw eigen licht gaan laten schijnen. Je trauma gaat omzetten in kracht en je weer geluk voelt

 

Omdat dit de bedoeling is.
Je dan vrijheid voelt
Je dan pas verbindt met jou ware zelf

 

‘Het was meteen al een bijzondere ervaring. Ongelooflijk hoe Ellen mijn persoonlijkheid aan de hand van haar gevoel en mijn kleuren zo nauwkeurig kan omschrijven. Wat een verrijking is dit in mijn leven geworden!’ 

Ellen Serphos

Wat is het resultaat van onze sessie?

Een volgend level in je groei 

Bewustwording van wat je verstopt

Helderheid

Gehoord en gezien

Voel je je aangetrokken tot mijn manier van werken?
Neem gerust contact met mij op.

 

 

Jouw coaching

Ontdek dat wat je verstopt in jezelf
Of misschien verloren bent? 
Ontvang waardevolle inzichten.
Beken kleur! 
Zowel figuurlijk
als letterlijk

 

Waar?
Aalsmeer 
Of via Skype

 

Prijs €247,-
excl. btw

 

Hoe lang?
2x 90 minuten

 

Wie ben ik?

Ik ben Ellen Venema en ik ben Intuïtief coach en spreker en ik werk met de kleurenenergie.
Ik ben gegroeid van een heel onzeker en verlegen meisje naar een intuïtieve vrouw. 
Door de kleuren die jij draagt zie ik precies wie JIJ bent. Wat ik zo graag zou willen is dat meer vrouwen echt gaat staan voor wie ze werkelijk zijn en wat ze willen. Verbinding maken met hun ware zelf. 

Ik help vrouwen met hetgeen wat ze in zichzelf verstopt hebben of misschien verloren zijn door stress of traumatische gebeurtenissen.
Welk deel laat jij nog niet van jezelf zien? Wat ben je gaan verstoppen en waarom? Ik werk vanuit gevoel in combinatie met de kleurenenergie wat het proces ook direct luchtiger maakt. Vrouwen met een missie hebben een krachtige boodschap alleen zijn ze hier zich vaak niet bewust van. En ik ben gespecialiseerd in het naar boven halen en het laten ervaren hiervan. Je vertrouwen en plannen een boost te geven. Ik doe die op een hele nieuwe en eigen manier.

Liefs,
Ellen 

Wat is een coaching sessie bij Ellen enorm waardevol, bijzonder en confronterend! Ellen is een heel pure en inspirerende vrouw. Ze weet direct de zere plek aan te raken door middel van haar gevoel. Vervolgens hebben we gekeken naar wat de kleuren laten zien en vertellen over mij. En wow wat een beleving, bewustwording en bevestigingen tijdens deze sessie! Wat is het fijn om met mijn hartsverlangens en Ellen te werken..
Op het moment zelf klopt de conclusie helemaal alleen raakte het mij ook. Ik was teleurgesteld in mijzelf en kon alleen maar huilen.. Mijn gevoel en mijn angst wat ik altijd heb werd door deze eerste sessie bevestigd. Na een goed gesprek kwamen we al snel bij mijn pijnpunt en wat ik verstop in mijzelf. Ja na deze sessie en het gesprek kan ik mij trots voelen op MIJN kracht en stappen die ik te zetten heb. Ik kijk achteraf en vooral nu super trost op wie ik ben en dankbaar voor alle inzichten. Dank je wel Ellen voor deze mooie Colorboost sessie en het mooie proces. 

Bianca Kneijber

Inkoopster