Ga staan voor jouw kleurkracht

Colorboosting traject

Je wilt volledig kleur bekennen in je leven én/of business
Je bent die bewuste en/of ondernemende vrouw maar je verstopt nog iets
Je wilt ontdekken hoe je met mijn hulp en de ondersteuning van kleur jezelf volledig kunt terugbrengen?

 

 

Om je unieke eigen pad te volgen
Volledig zichtbaar te zijn
Om nóg beter voor jezelf te zorgen

 

 

Kleur bekennen zet namelijk jezelf en/of je business AAN!….

 

 

 

Omdat je letterlijk meer kleur in je business en leven wilt.
Omdat je je impact wilt maken met jouw boodschap
Omdat je met de juiste kleuren ook de juiste energie wilt aantrekken

‘Wauw Ellen, wat heb jij een prachtig traject neergezet. Een echt cadeau! Toen ik bij jou begon vroeg jij mij een kleurenlijst in te vullen en door de kleuren die ik toen droeg wist jij mijn persoonlijkheid precies te omschrijven, terwijl wij elkaar nog nooit gezien of gesproken hadden.’ 

Ela Grooteman

Kleur is mijn kracht!

 

Ik ben Ellen, coach & spreker.  Ik richt mij op kleur in kleding omdat je hiermee de energie opneemt, je trilling verhoogt.
Ik gebruik de krachtige energie van kleur in kleding, als tool, om je trilling te verhogen, je eigen pad te laten volgen en je boodschap te matchen met kleurenergie die je draagt. Met het creëren van een kleurrijke garderobe zet je jezelf en je bedrijf volledig aan. Je ontdekt jouw kleurkracht.

Door de kleuren die jij draagt zie ik precies wie JIJ bent, waar je vandaan komt, wat je talenten zijn en wat je nu verder mag gaan ontwikkelen. Ik wil je inspireren tot innerlijke groet. Heel veel vrouwen dragen nog o.a. te veel zwart. Of dragen aan de buitenkant veel kleur maar voelen zich niet kleurrijk van binnen. Ik help jou met het bewust worden van hoe kleur en in welk kleurkledingstuk jouw de mooiste versie van jezelf laat zijn. Hoe je meer je eigen pad durft te volgen. Hoe jouw boodschap matcht met de kleur die je draagt. Waarom? Kleur verandert positief je leven!

Ik ben trotse moeder van een dochter en sinds ik kleuren ben gaan ontdekken ben ik er gek op. Ik vond en vind vrouwen die zichzelf in een sprekende kleuren lieten zien altijd zo prachtig! Kleur maakt het leven vrolijker, losser, krachtiger en stralender. ‘Nieuwe kleuren openen nieuwe deuren’ is een uitspraak van mij omdat kleur nieuwe klanten in jezelf laat zien. Het zet jou en je business AAN! Door de energie achter de kleur ga jij die boodschap en kracht in jezelf verder ontwikkelen en blijven ervaren. Wat doorwerkt naar je eigen geluk, klanten en je omgeving toe.

 

Tijdens het ‘Colorboosting Traject’ van 6 maanden

 

….. ga je meteen impact voelen
ervaar je de werking van de kleurenenergie
en hoeveel ‘kleur bekennen’ voor jouw leven gaat betekenen.

Want kleur is levensveranderd 

 

De kracht van kleur in kleding heb ook ik zelf ervaren na een moeilijk periode. November 2014 werd ik bewust zwanger met mijn toenmalige partner alleen besloot hij twee dagen later voor zijn eigen leven te kiezen. Een heftige tijd waarin ik alles kwijtraakte maar ook mijzelf leerde kennen en mijn prachtige dochter kreeg. Ik heb zelf alle stappen van het ‘Colorboosting traject’ gedaan, ik ben gaan uitzoeken wie ik diep van binnen ben, wat ik de wereld in mag gaan brengen en heb dit vertaalt naar mijn kleuren. Door te weten welke kleuren wat betekenen kon ik het toepassen. Kleur is een krachtige energie en daarom heel belangrijk om bewust te zijn met welke kleuren je begint en wat er voor jou nodig is. Ieder persoon is uniek en heeft zijn eigen verhaal, verleden en dromen.

 

 Dit was voor mij het begin en vooral voelen hoe krachtig ik eigenlijk ben

 

De kleuren van de regenboog staan voor mij voor een nieuw begin, het overwinnen van angsten, het (her)ontdekken van mijn zielsmissie, mijn unieke oerkracht en een enorme boost in mijn business. De toepassing van kleur in mijn kleding ondersteunt mij in wie ik ben, wat mijn missie is en hoe ik in de wereld sta. Ik word gelukkig van mijn kleurrijke garderobe, werk met een zelfverzekerd gevoel in mijn eigen bedrijf, durf mijn EIGEN pad te volgen en ik creëer een leven waarin ik volledig mijzelf ben & zichtbaar durf te zijn. Steeds een laag dieper.

 

Dit gun ik jou ook! 

 

Dat de boodschap, je gevoel en visie matcht met de kleurenenergie die je uitdraagt.  Je een andere kracht gaat voelen en dat gun ik iedere ondernemende vrouw. Je nog meer gaat leven vanuit je talenten en verlangens. Dat je gaat durven SHINEN en gaan staan voor wie JIJ bent. Ik zie helaas vaak dat vrouwen zich niet vrouwelijk genoeg voelen en hun boodschap matcht met de kleurenergie die ze uitdragen. Niet volledig zichtbaar durven te zijn als wie ze werkelijk zijn. En dat is als volledig zichzelf!

En soms zelfs (onbewust) een ‘masker’ ophouden. Ik ben ervan overtuigd dat iedere vrouw uniek is en een bijzondere kracht/missie in zich heeft. Ook jij! Het is mooi om deze eigen kracht en talenten te voelen in jezelf én te delen met de wereld om je heen, zodat anderen je zien zoals je bent:kwetsbaar&krachtig!

Wij hebben allemaal onze onzekerheden en mindere dagen

 

 

Zoveel vrouwen verbergen iets van zichzelf
Zoveel vrouwen kunnen het gevoel van kleur gebruiken
Zoveel vrouwen zenden iets anders uit dan ze bedoelen door geen kleur te dragen
En ik ga jou deze inzichten geven. Welke KLEURKRACHT ben jij? Welke stappen mag je gaan zetten met de werking van kleur? Als je weet welke kleuren jouw talent, jouw kracht en schoonheid ondersteunen, jouw geluksgevoel, dan is de SKY (niet eens) The LIMIT.  

 

 

NU is het tijd voor JOUW KLEURENFEESTJE! Het feestje te vieren in jouw business wat doorwerkt naar je leven. Tijd om te laten zien hoe bijzonder jij bent en te gaan staan voor wie jij bent als ondernemende vrouw! Jouw beste kleurtinten in alle kleuren vertellen jouw verhaal! Jouw boodschap en hoe meer je die deelt hoe gelukkiger jij je voelt. Hoe meer je jouw klanten aantrekt.

‘Heb mezelf een cadeau gedaan, door met Ellen Venema aan de slag te gaan. Verrassend….hoe mensen en ook mijn klanten reageren als je andere kleuren draagt dan ze van je gewend zijn! En wat een verschil als ik nu een andere kleur draag in plaats van donkerblauw! Had ik nooit verwacht…’

Ingrid Hermans- Megens

Je mag er helemaal voor gaan! En dat op jouw eigen en unieke manier. Beken jouw eigen kleuren! 

Kleur bekennen zet jouw business aan!

“Wauw Ellen, wat heb jij een prachtig traject neergezet.

Toen ik bij jou begon vroeg jij mij een vragenlijst in te vullen en door de kleding die ik toen droeg wist jij mijn persoonlijkheid precies te omschrijven, terwijl wij elkaar nog nooit gezien of gesproken hadden.

We gingen aan de slag en jij hebt mij geleerd wat kleuren met mij kunnen doen maar ook in mijn onderneming. En ook wat het met anderen kan doen, hoe anderen reageren en wat ik bijvoorbeeld met kleur voor mijn kinderen kan betekenen. 
Dat ik door bepaalde kleuren te dragen mij beter op mijn gemak voel, mij zelfverzekerder voel maar ook hoe ik verdriet beter kan verwerken of makkelijker een moeilijk gesprek aan kan gaan.
Iets wat ik echt niet van te voren had kunnen bedenken.
Daarnaast vond ik het ontzettend fijn om met jouw opdracht te gaan shoppen. Daardoor kan ik nu veel beter in kledingwinkels direct op mijn doel (kleur) af gaan. 

Lieve Ellen, ontzettend bedankt voor de mooie gesprekken, alles wat ik van je geleerd heb en jouw tijd. Ik beveel je bij iedereen aan die er voor open staat.”  XO Ela

Ela Grooteman

Elan Support

Hoe werkt het ‘Colorboosting Traject’? 

Start

Onze allereerste contact is via Skype waarin jij alles uitgelegd krijgt om jouw kleurgegevens in te vullen.
We zien elkaar vervolgens in mijn studio in Aalsmeer of via Skype (wat voor jou fijn werkt).
De eerste echte sessie gaat over jouw kleurverhaal en welke kleuren in het teken staan van jouw kracht. Dit is de basis van het proces van het zes maanden traject. Wie ben jij en met welke kleuren gaan we starten waardoor jij volledig kleur gaat bekennen in jouw leven en bedrijf, je je trilling gaat verhogen en je boodschap gaat matchen met de kleuren. Vervolgens voegen we per sessie twee nieuwe kleuren toe. Elke twee maanden hebben wij een nieuwe afspraak staan waar we bespreken hoe de nieuwe kleuren voor je zijn gaan werken.

Nieuwe kleuren & tussentijdse coaching

Na twee maanden plannen we jouw volgende kleurensessie in. We bespreken tijdens deze sessie hoe het gaat, wat er is veranderd en we gaan nieuwe kleuren toevoegen. We hebben zes keer een Skype of live-coachingssessie van een uur. Tussen deze afspraken door mag jij mij per mail vragen stellen en ben ik er om jou tijdens dit traject te begeleiden. Hoe gaat het met je, waar loop je tegenaan, wat voel je en hoe kom je weer verder met de twee nieuwe kleuren?

Voor wie is het Colorboosting traject geschikt?
Waar moet je aan voldoen?
 

Voor die ondernemende vrouw die volledig kleur wilt gaan bekennen

 

Als je volledig jezelf wilt zijn in je bedrijf

 

Als je meer focus wilt

 

Je je kleurkracht wilt ontdekken én gaan inzetten

Bereid bent in je eigen spiegel te kijken

Het belangrijk vindt om in jezelf en je bedrijf te investeren

 

Je wilt ontdekken hoe je jezelf kunt zijn en blijven in je bedrijf

 

Bereid bent om de volgende stap te zetten

 

Afgelopen voorjaar heb Ellen leren kennen en werd in aangestoken door haar passie en enthousiasme over kleur. Ik besloot een traject in te gaan en wauw dat heb ik geweten. Ellen wist tijdens het 1e gesprek precies de spijker op z’n kop te slaan. Zo bijzonder! Ik ben met de adviezen van Ellen aan de slag gegaan en ben hierdoor anders naar mijn kleuren gaan kijken. Waar ik eerder niet nadacht over kleuren en ik veelal dezelfde kleuren droeg, weet ik nu echt wat kleur kan betekenen.
Daarnaast ben ik zelf ook ontzettend gegroeid in mijn ontwikkeling als vrouw en als onderneemster en dat is ook te zien in mijn eigen bedrijf.  Lieve Ellen, bedankt voor alle eerlijke woorden en adviezen! 😗

Kristy Verboom

Voedingscoach , Right Food

Kleur bekennen zet jou en je business AAN! 

Dus ben jij er klaar voor volledig kleur te gaan bekennen in je bedrijf? Ben jij die bewuste & spirituele ondernemer die haar boodschap en persoonlijkheid wil laten matchen met de kleurenergie?

 

Boek dan nu jouw Colorboosting traject.
Vier jouw kleurenfeestje in jouw leven en business!

Kies hier je betaalplan

Succes verhalen

Als ik iets heb geleerd in het Colorboosting Traject van Ellen is dat je met kleur wel degelijk een verschil kan maken. Als ik thuis ben heb ik vaak donkere kleuren aan lekker makkelijk longsleave shirt met spijkerbroek en meestal een vest. Nadat ik meer kleur ben gaan toepassen ontdekte ik dat ik daardoor eerder is een andere mood kwam en soms andere keuzes kan maken. Ook is het dan makkelijker om je zichtbaar te maken in je business.

Kleur in je leven is een keuze en ja dat heeft mij echt geholpen. Ellen haar begeleiding daarbij was heel fijn. Ze stelt de juiste vragen en liet mij écht nadenken over het waarom. Ook als je juist bij een kleur weerstand voelt is het fijn om daarover te praten en te onderzoeken wat dat dan is. Ja ik zou het iedereen kunnen aanraden!”

Francis Keek

Business Coach en Online trainer, Francis Keek

“Ik werd aangetrokken door Ellen tijdens een challenge. Je kon een kleurensessie met haar winnen. Die prijs heb ik niet gewonnen maar ze bleef mij aantrekken.

Ruim een half jaar geleden gestart met het ColorBoosting traject. Voor mij een heftig proces maar zo blij dat ik dit ben aangegaan. Mijn proces eerst goed voor mezelf zorgen. Mijzelf op de 1e plaats zetten. Ik zorgde namelijk al 50 jaar voor anderen. En wat had ik hier een moeite mee maar met behulp van de kleuren is het gelukt. Voor mij zo min mogelijk zwart en alleen nog maar kleur en zelfs olijfgroen. Het mooiste is dat zelfs mijn omgeving, mijn klanten, mijn verandering opvalt en de complimenten vliegen om mijn oren.

Dank je wel Ellen voor deze ervaring met uiteindelijk een gigantische verandering.”  

Ellen van der Laan

Voetreflex therapeute , Ghaav