Een online programma voor de bewuste
ondernemende vrouw die verantwoordelijkheid
wilt nemen voor haar eigen leven. Zes modules
met verschillende video’s en opdrachten.

Heb je ook het verlangen om je volledig open te stellen?
Wil je de werkelijke versie van jezelf als vrouw en leider zijn?
Leven en werken vanuit je eigen geluk, verlangens en missie
.

Kleur bekennen verandert jouw leven.
Maakt het verschil voor jezelf én
je business!

Introductievideo

‘Met dit programma leer je op een hele nieuwe en andere manier naar jezelf en zelfs kleuren in je leven te kijken. Ellen daagt je uit om volledig voor jezelf te gaan staan.’

Bianca Kneijber

 

 

Over mij

 

Ik ben Ellen, transformatiecoach & spreker.
Ik coach vrouwen met het volledig bekennen van kleuren zodat ze opnieuw contact maken met hun vrouwelijke, innerlijke kracht.
Welke mooie talenten verstop jij in jezelf? Of ben je misschien zelfs verloren door omstandigheden zoals een vervelende relatie, een vervelende werkplek, een ingrijpende gebeurtenis, door je opvoeding of stress. Ik help jou om voor jezelf te gaan staan en om alle kleuren durven te bekennen in jezelf. 

Hoe is het bij mij begonnen?

Kleur bekennen heeft mij ondersteund in een pittig persoonlijk proces waar ik mijzelf compleet verloren was. Door mij bewust te worden van mijzelf in combinatie met de enorme kracht van kleur bekennen kon ik dit veel beter aan en de positieve kanten bekijken. Mijn blanco canvas ben ik geheel op mijn eigen gevoel gaan inkleuren. Op het moment dat ik ontdekte dat er zoveel wijsheid en kracht in mij lag wat ik had verstopt en ik de werking van kleur bekennen aan jezelf, ontdekte, is mijn missie geboren. Dit moest ik delen met andere vrouwen! Met de wereld! Het laten beleven en ervaren wat kleur bekennen met je doet! Het voor jou laten werken zorgt ervoor dat je leeft en werkt vanuit je eigen kracht en levensmissie, je volledig je eigen pad durft te volgen waar jij gelukkig van wordt…

 

Hoe deze leukerds de online colorboost hebben ervaren?


Wil je zichtbaar zijn op jouw manier?
Beken kleur!

 

Mijn doel is dat jij verbinding gaat maken met de bijzondere talenten die jij als vrouw in je hebt! Omdat de wereld jouw vrouwelijke kracht en missie hard nodig heeft.

 

 

 

Een programma wat je in je eigen tijd kunt volgen op welke
plek dan ook!

 

‘De online transformatie’, een boost & meer voor jouw leven
én je business. Je begint niet aan een
programma, je stapt in een bijzonder persoonlijk proces.
Plan to be suprised!

 

Je gaat op een geheel nieuwe en andere manier naar jezelf
kijken. Wat mag er bij
jou ontstaan? Wat laat je nog niet zien? Hoe werkt dit door in je
leven, werk of business. Zelfs in je omzet?
Dit programma is
anders dan anders!

Het programma bestaat uit 6 modules

Krijg je meer inzicht over jezelf en wat je wellicht verstopt

Geef je je zelfvertrouwen een boost

Begin je met het leren aangeven van je grenzen

Krijg je nóg meer inzicht over jouw talent én uitdagingen

Geef je aandacht aan jouw dromen en verlangens

Ontdek je hoe je weer contact kunt maken met je innerlijke wijsheid

Leer je kleur bekennen anders te zien

Hoe word je niet meer anders ingeschat dan je werkelijk bent?

Ik ben er voor jou!

‘Jeetje, wat een gave ervaring! Iedereen kan ik dit aanraden. Wat heb ik? Wat wil ik? Door deze ervaring voel ik mij zelfverzekerder en heb ik nog meer zin om kleur te bekennen! Ik mag er zijn en de rest mag me op mijn mooist zien. Ik voel me mooi en krachtig!’

 

Chanda Vel

De investering in jezelf is

Hoe zij de online Colorboost hebben ervaren:

‘In de zoektocht naar mijzelf vond ik dit een hele mooie toevoeging! Het is bijzonder dat kleur bekennen zoveel doet met je gevoel, daar was ik me helemaal niet eerder bewust van. Dat voelt natuurlijk helemaal gaaf!’

Pam Ladage

‘Ik vond de de online colorboost erg leuk en inspirerend. Ik ben met andere ogen naar mijzelf gaan kijken. Het is een mooie persoonlijke reis waarin ik met andere ogen naar mijzelf ben gaan kijken.

Dank je wel Ellen voor jou inspirerende begeleiding en online omgeving!

Manon van de Ende

‘Waarom ik heb gekozen voor het online programma? Ik zag Ellen voorbij komen op Facebook en vond haar meteen al leuk. Ik dacht even wat kan ze mij nog leren en bijbrengen maar ik wilde toch haar programma volgen. En daar heb ik ook zeker geen spijt van!’

 

 

Ianthe Lammers van Toorenburg

‘Dit programma heeft voor mij heel veel in gang gezet. Ik ben veel bewuster van wie ik ben, wat ik wil overbrengen en hoe ik dat kan doen. Ik voel me veel meer mezelf, en vooral durf ook veel meer mezelf te zijn. Dit voor mij nieuwe stukje zelfvertrouwen werkt door in de rest van mijn leven en daar ben ik super dankbaar voor!’

Gerdien Hermetee

Be a rainbow in your OWN cloud