Hallo bewuste vrouw,

Wil je weten welke kleuren welke boodschap overbrengen?
Hoe je de kracht van kleur kunt inzetten? Zodat je iedere
kleur kan dragen die aansluit bij jouw gevoel en
de boodschap
die je hebt.

De energie van kleur geeft jou inzichten.
Daarmee ga je kleur bekennen. En
maakt het verschil voor jezelf én
je business of werkende leven!

Introductievideo

‘Met dit programma leer je op een hele nieuwe en andere manier naar je kleuren en kleding te kijken. Ellen daagt je uit om volledig voor jezelf te gaan staan.’

Bianca Kneijber

 

 

Over mij

 

Ik ben Ellen, intuïtief coach & Spreker.
Ik werk al jaren met de kracht van kleur en daarmee help ik vrouwen kleur te bekennen. Zowel letterlijk als figuurlijk. Welke mooie talenten verstop jij in jezelf? Of ben je misschien zelfs verloren in jezelf door omstandigheden zoals een vervelende relatie, een vervelende werkplek, door je opvoeding of stress. Ik help jou om voor jezelf te gaan staan en om alle kleuren te bekennen in jezelf. Nee! Het gaat niet om welk kleurtype je bent. Het gaat erom of je de kleurenergie kunt dragen en je hierin persoonlijk wilt groeien.

Hoe is het bij mij begonnen?

Kleuren hebben mij ondersteund in een heel zwaar persoonlijk proces waar ik mijzelf compleet verloren was. Door mij bewust te worden van mijzelf in combinatie met de enorme kracht van kleur kon ik dit veel meer aan en de positieve kanten bekijken. Mijn blanco canvas ben ik geheel op mijn eigen gevoel gaan inkleuren. Op het moment dat ik ontdekte dat er zoveel kracht in mij lag wat ik had verstopt, ik mijn sprankeling compleet verloren was door alles wat er gebeurd was en ik de werking van de energie kleur steeds beter doorkreeg, het in het diepste van mijzelf heb ervaren, is mijn missie geboren. Dit moest ik delen met andere vrouwen! Met de wereld! Het laten beleven en ervaren wat letterlijk en figuurlijk kleur bekennen met je doet! Kleur voor jou laten werken zorgt ervoor dat je volledig jouw eigen pad durft te volgen waar jij gelukkig van wordt. Ik ging van een gewone styliste naar een intuïtieve coach en kleurexpert. Al heel snel was mijn eigen vak als styliste helemaal niet meer wat het was maar ik was zoveel meer…

 

Het is een proces…

Kleur bekennen kan je ondersteunen in een persoonlijk proces wat je hebt. Ik ben er namelijk van overtuigd dat iedereen een missie heeft en iedere kleur kan dragen. Het heeft niets te maken met of een kleur je wel of niet staat. Het heeft te maken met of je deze kleur kan dragen! Want wist je dat kleuren een frequentie hebben? Als een trilling van een kleur te hoog is en jij daar nog niet bent kan het echt tegen je gaan werken.

 

Hoe deze leukerds de online colorboost hebben ervaren?


Wil je zichtbaar durven zijn op jouw manier?
Beken kleur!

 

We starten op een vaste datum met de groep met het
programma wat je in je eigen tijd kunt volgen op welke
plek dan ook!

 

‘De online Colorboost’, een colorboost & meer voor jouw leven
én je business of werkende leven. Je begint niet aan een
programma, je stapt in een bijzonder kleurenproces.
Plan to be suprised!

 

Je gaat op een geheel nieuwe en andere manier naar jezelf
kijken en je krijgt de ondersteuning van kleur. Wat mag er bij
jou ontstaan? Welk kleurenfeestje? Hoe werkt dit door in je
leven, werk en zelfs business (als je die hebt) en meer omzet
met je klanten? Dit programma is
anders dan anders!

Het programma bestaat uit 6 modules

Krijg je meer inzicht over je huidige kleuren

Geef je je zelfvertrouwen een boost

Begin je met het toevoegen van nieuwe kleuren

Krijg je inzicht over jouw talent én uitdagingen

Geef je aandacht aan jouw dromen en verlangens

Ontdek je hoe jij jezelf ziet maar ook hoe anderen je zien

Leer je kleuren anders te zien

Start je jouw kleurenfeestje, pak je je podium en straal je als nooit te voren

‘Jeetje, wat een gave ervaring! Iedereen kan ik dit aanraden. Wat heb ik? Wat wil ik? Door deze ervaring voel ik mij zelfverzekerder en heb ik nog meer zin om me leuk aan te kleden! Ik mag er zijn en de rest mag me op mijn mooist zien. Ik voel me niet meer snel overdressed, maar mooi en krachtig!’

 

Chanda Vel

Ik ben er voor jou!

 

In dit programma neem ik je mee door jouw kleurenkast maar vooral persoonlijk proces. 

 

 

Sta je nu nog wel eens voor de kast, vlak voor een belangrijke afspraak, en je hebt geen idee wat je aan moet trekken?Wil je jezelf nu echt gaan laten zien?

 

 

Na het volgen van het online colorboost programma weet jij met welke kleuren je in jouw kleurkracht staat en voel je je nooit meer overdressed maar mooi en krachtig.

 

Jouw investering is

Hoe zij de online Colorboost hebben ervaren:

‘In de zoektocht naar mijzelf vond ik dit een hele mooie toevoeging! Het is bijzonder dat kleur iets doet met je gevoel, daar was ik me helemaal niet bewust van. Nu kies ik bewuster tops en kleur. Het heeft mij ook gebracht dat ik in mijn kleding meer zoek naar vrouwelijkheid en dat probeer ik te combineren met de andere kenmerken die ook in mijn persoonlijkheid zitten. Hier krijg ik inmiddels ook complimenten op terug; ‘Hé je draagt rood of het staat je echt heel mooi dit jurkje’. Dat voelt natuurlijk helemaal gaaf!’

Pam Ladage

‘Ik vond de de online Colorboost erg leuk en inspirerend. Ik ben met andere ogen naar mijn kleding(kast) gaan kijken. Ik heb mijn eigen stijl ontdekt, wat helpt bij het shoppen van nieuwe kleding. Ik draag meer kleuren en voel me zelfverzekerder. Mijn kleding kies ik bewuster. Ik kies nu kleding waarin ik mij vrouwelijker en krachtiger voel. Het is een mooie persoonlijke reis waarin ik met andere ogen naar mijzelf en mijn kleding ben gaan kijken.

Dank je wel Ellen voor jou inspirerende begeleiding en online omgeving!

Manon van de Ende

‘Waarom ik heb gekozen voor het online programma? Ik zag Ellen voorbij komen op Facebook en vond haar meteen al leuk. Ik dacht even wat kan ze mij nog leren en bijbrengen maar ik wilde toch haar programma volgen. En daar heb ik ook zeker geen spijt van!’

 

 

Ianthe Lammers van Toorenburg

‘Dit programma heeft voor mij heel veel in gang gezet. Ik ben veel bewuster van wie ik ben, wat ik wil uitstralen en hoe ik dat kan doen. Ik voel me veel meer mezelf, en vooral durf ook veel meer mezelf te zijn. Dit voor mij nieuwe stukje zelfvertrouwen werkt door in de rest van mijn leven en daar ben ik super dankbaar voor!’

Gerdien Hermetee

Be a rainbow in your OWN cloud