Hallo bewuste vrouw,

Wil je weten welke kleuren welke boodschap overbrengen?
Hoe je de kracht van kleur kunt inzetten?
Zodat je iedere kleur kan dragen die aansluit bij
het gevoel en de boodschap die je hebt.

De energie van kleur geeft jou inzichten.
Daarmee ga je kleur bekennen.
En maak het verschil voor jezelf én in je business!

Introductievideo

‘Met dit programma leer je op een hele nieuwe en andere manier naar je kleuren en kleding te kijken. Ellen daagt je uit om volledig voor jezelf te gaan staan.’

Bianca Kneijber

 

Over mij

 

Ik ben Ellen, Personal Color Expert, Coach & Spreker.
Ik werk al jaren met de kracht van kleur en daarmee help ik vrouwen zoals jij om voor zichzelf te gaan staan en om alle kleuren van de regenboog te gaan dragen. Nee! Het gaat niet om welk kleurtype je bent. Het gaat erom of je de kleurenergie kunt dragen.

Hoe is het bij mij begonnen?

Kleuren hebben mij ondersteund in een heel zwaar persoonlijk proces. Door mij bewust te worden van de kleuren en de enorme kracht van kleur kon ik dit veel meer aan en de positieve kanten bekijken. Mijn blanco canvas geheel op mijn eigen gevoel gaan inkleuren.
Toen ik de werking van kleur steeds beter doorkreeg en het in het diepste van mijzelf heb ervaren is mijn missie geboren. Dit moest ik delen met andere vrouwen! Met de wereld! Het laten beleven en ervaren. Kleur voor jou laten werken zorgt ervoor dat je volledig jouw eigen pad durft te volgen waar jij gelukkig van wordt. Ik ging van een gewone Styliste naar Personal Color Expert. Al heel snel was mijn eigen vak als styliste helemaal niet meer wat het was maar zoveel meer…

 

Het is een proces…

Kleur kan je ondersteunen in een persoonlijk proces wat je hebt. Ik ben er namelijk van overtuigd dat iedereen iedere kleur kan dragen en het heeft niets te maken met of een kleur je wel of niet staat. Het heeft te maken met of je deze kleur kan dragen! Want wist je dat kleuren een frequentie hebben? Als een trilling van een kleur te hoog is en jij daar nog niet bent kan het echt tegen je gaan werken.

 

Hoe deze leukerds de online Colorboost hebben ervaren?


Wil je zichtbaar durven zijn op jouw manier? Beken kleur!

 

We starten op een vaste datum met de groep met het programma wat je in je eigen tijd kunt volgen op welke plek dan ook!

 

‘De online Colorboost’, een colorboost & meer voor jouw leven én je business. Je begint niet aan een programma, je stapt in een bijzonder kleurenproces.
Plan to be suprised!

Je gaat op een geheel nieuwe en andere manier naar jezelf kijken en je krijgt de ondersteuning van kleur. Wat mag er bij jou ontstaan? Welk kleurenfeestje? Hoe werkt dit door in je leven, werk en zelfs business en meer omzet met je klanten?
Dit programma is anders dan anders!

Het programma bestaat uit 6 modules

Krijg je meer inzicht over je huidige kleuren

Geef je je zelfvertrouwen een boost

Begin je met het toevoegen van nieuwe kleuren

Krijg je inzicht over jouw talent én uitdagingen

Geef je aandacht aan jouw dromen en verlangens

Ontdek je hoe jij jezelf ziet maar ook hoe anderen je zien

Leer je kleuren anders te zien

Start je jouw kleurenfeestje, pak je je podium en straal je als nooit te voren

‘Jeetje, wat een gave ervaring! Iedereen kan ik dit aanraden. Wat heb ik? Wat wil ik? Door deze ervaring voel ik mij zelfverzekerder en heb ik nog meer zin om me leuk aan te kleden! Ik mag er zijn en de rest mag me op mijn mooist zien. Ik voel me niet meer snel overdressed, maar mooi en krachtig!’

 

Chanda Vel

Ik ben er voor jou!

In dit programma neem ik je mee door jouw kledingkast maar vooral persoonlijk proces. 

 

Sta je nu nog wel eens voor de kast, vlak voor een belangrijke afspraak, en je hebt geen idee wat je aan moet trekken?

 

Na het volgen van het online Colorboost programma weet jij met welke kleuren je in jouw kleurkracht staat en voel je je nooit meer overdressed maar mooi en krachtig.

Jouw investering is

Hoe zij de online Colorboost hebben ervaren:

‘In de zoektocht naar mijzelf vond ik dit een hele mooie toevoeging! Het is bijzonder dat kleur iets doet met je gevoel, daar was ik me helemaal niet bewust van. Nu kies ik bewuster tops en kleur. Het heeft mij ook gebracht dat ik in mijn kleding meer zoek naar vrouwelijkheid en dat probeer ik te combineren met de andere kenmerken die ook in mijn persoonlijkheid zitten. Hier krijg ik inmiddels ook complimenten op terug; ‘Hé je draagt rood of het staat je echt heel mooi dit jurkje’. Dat voelt natuurlijk helemaal gaaf!’

Pam Ladage

‘Ik vond de de online Colorboost erg leuk en inspirerend. Ik ben met andere ogen naar mijn kleding(kast) gaan kijken. Ik heb mijn eigen stijl ontdekt, wat helpt bij het shoppen van nieuwe kleding. Ik draag meer kleuren en voel me zelfverzekerder. Mijn kleding kies ik bewuster. Ik kies nu kleding waarin ik mij vrouwelijker en krachtiger voel. Het is een mooie persoonlijke reis waarin ik met andere ogen naar mijzelf en mijn kleding ben gaan kijken.

Dank je wel Ellen voor jou inspirerende begeleiding en online omgeving!

Manon van de Ende

‘Waarom ik heb gekozen voor het online programma? Ik zag Ellen voorbij komen op Facebook en vond haar meteen al leuk. Ik dacht even wat kan ze mij nog leren en bijbrengen maar ik wilde toch haar programma volgen. En daar heb ik ook zeker geen spijt van!’

 

 

Ianthe Lammers van Toorenburg

‘Dit programma heeft voor mij heel veel in gang gezet. Ik ben veel bewuster van wie ik ben, wat ik wil uitstralen en hoe ik dat kan doen. Ik voel me veel meer mezelf, en vooral durf ook veel meer mezelf te zijn. Dit voor mij nieuwe stukje zelfvertrouwen werkt door in de rest van mijn leven en daar ben ik super dankbaar voor!’

Gerdien Hermetee

Be A rainbow in someone else’s CLOUD