fbpx

Grenzen opzoeken kan mijn dochter van inmiddels vijf, als de beste. Helemaal als ik uit mijn kracht ben en twijfel aan mijzelf als moeder. Doe ik het wel goed? Bezorg ik haar geen trauma’s? Hoe pak ik dit zo goed mogelijk aan?

Doordat ik mij steeds bewuster ben van de impact die je hebt als ouder op je kind, werd ik steeds banger het fout te doen. Ik vervolgens het bewustzijn kreeg dat kinderen als zieltje in de buik direct alles meekrijgen, voelde ik mij schuldig voor alles wat ze heeft moeten meekrijgen in die tijd.

Mijn angsten en onzekerheden voelt mijn kleine, grootste spiegel feilloos aan en zo begon een paar weken gelden de strijd tussen ons. Het totaal niet luisteren, gillen als iets niet mocht en lak hebben aan mijn grenzen. Ik zat letterlijk even met mijn handen in mijn haar. Wat doe ik verkeerd vroeg ik mij wederom af?

Totdat ik een (theta) healingsessie hierop ging doen en tot het inzicht kwam dat ikzelf, door onze start samen, onbewust de overtuiging had gecreëerd dat ik had gefaald als moeder. Dat ik daardoor continu ben gaan twijfelen aan mijzelf en het zo goed mogelijk doen als moeder.

Mijn dochter liet mij dit met haar gedrag zien. Ze schreeuwde letterlijk of ik alsjeblieft weer in mijn eigen kracht wilde gaan staan. Want dit geeft haar dat vertrouwen en veiligheid wat ze nodig heeft als kind wat opgroeit naar een volwassen vrouw.

Doordat ik vervolgens tijdens mijn healing kon zien én voelen dat ik als moeder juist voor haar heb gevochten en volledig voor haar (ons) leven heb gekozen, ik sterk vertrouwde op mijn moedergevoel tijdens de periode in het ziekenhuis, groeide opnieuw mijn zelfvertrouwen en kracht! Ik hoef mij helemaal nergens schuldig over te voelen. En zo herprogrammeerde ik mijn onbewuste negatieve overtuiging. Met als gevolg dat ik liefdevol en vol vertrouwen mijn grens kan aangeven die ze nu ook weer aanneemt. Met de rust terug in huis. Hoe gaaf!

Durf te kijken in je eigen spiegel mooie vrouw en geef niet langer datgene wat er buiten jezelf gebeurd de schuld. Pak de leiding terug over jouw leven! Daar liggen al je antwoorden en maak je werkelijk het verschil ✨

Wil je hier graag begeleiding bij? Dat kan! Stuur mij dan voor meer informatie een vrijblijvend een bericht.

Liefs,
Ellen