Durf jij jouw persoonlijkheid ook te dragen?

Ik was begin dit jaar op een groot event vol met vrouwen. Een event waar bijna iedereen in het donker gekleed was en waar het over zichtbaarheid ging… Hoe kun je zichtbaar zijn als je nog niet jou eigen unieke persoonlijkheid draagt? Hoe draag je je persoonlijkheid? En zelfs jouw missie? Dit draag je met kleur! En ik weet welke kleur, welke missie draagt.

Maar ik snap ook goed als je nog niet al jouw gebeurtenissen uit het verleden goed verwerkt hebt. Je niet bewust bent van waar jouw onzekerheden vandaan komen, je angst hebt voor het onbekende, je jouw persoonlijkheid nog niet echt durft uit te dragen.   

Draag jouw boodschap uit!
Want als jij jouw levensgeluk draagt dan ga je stralen, dan voel je je gelukkig. En draag je echt jouw boodschap uit! Jij bent iemand die naar zichzelf durft te kijken? Je bent dan al zo goed bezig en je hebt het niet altijd even gemakkelijk gehad. En ik kan jou dat vertellen als ik in jouw kast kijk, ik het kan zien. Ik kan zien aan de kleuren die jij hebt gekocht de afgelopen jaren, ja laten we wel wezen er ligt voor jaren bij jou in de kast ;-)! Ik kan zien hoe jij je voelt en hebt gevoelt.

Jouw kleurkracht 
Als jij gaat werken aan jouw kleurkracht, ga je ultiem geluk ervaren! Het is een bewustwording, het is een proces en het komt steeds dichterbij. Als jij weet welke kleuren jouw kracht, zelfvertrouwen én zelfs missie ondersteunen? Wow dan gaat er een wereld voor je open! Jouw kleurenwereld, jouw kleurenpallet. Nieuwe kleuren openen echt hele nieuwe deuren..

Begin met jouw kast te analyseren. Wat draag je nu? Wat heb je gedragen en wat is er verandert? Dit is al stap 1 naar het dragen van jouw persoonlijkheid. Heel veel plezier!