fbpx

E-book & drie-deling mini training
‘Kleur je leven zelf in’

 

 

Ontdek hoe jij de leiding neemt over je eigen leven! Een waardevol handvat en online boek voor jou én je bedrijf

 

Wist je dat als jij de energie in jezelf verandert, je leven kan veranderen? Alles is namelijk energie! De woorden die jij gebruikt, de gedachtes waar je aandacht aan schenkt en zelfs de kleuren die jij draagt.

 

Ik help vrouwen zoals jou het leven te creëren dat je diep van binnen verlangt. Jij bent namelijk zelf de creator van je eigen leven. Echt? Ja echt!

 

Door dit ebook maak je kennis met mij als coach & healer maar het belangrijkste, hoe je vandaag nog jouw energie kan veranderen waardoor je leven ook positief kan veranderen. Kleur is één van de tools die ik gebruik en waar jij zelf al mee aan de slag kan.

 

 

Shine as you are supposed to shine!

 

 

Wat ontvang je?

 

Een e-book in je mailbox met uitleg over energie, kleurenenergie, welke kleuren je mee kan beginnen voor jouw kleurenfundament en hoe je de leiding leert te nemen over je eigen leven.

 

Daarnaast ontvang je drie dagen een kort maar krachtige video met duidelijk uitleg én een leuke opdracht. Deze opdracht zal je helpen alle kennis die ik deel ook daadwerkelijk te ervaren en in te zetten.