fbpx

E-book
‘Kleur je leven zelf in’


Omdat je het verdient

 

 

Ontdek hoe jij de leiding neemt over je eigen leven!
Een waardevol handvat en online boek voor jou én je eventuele onderneming.

 

Wist je dat als jij de energie in jezelf verandert, je leven kan veranderen? Alles is namelijk energie! De woorden die jij gebruikt, de gedachtes waar je aandacht aan schenkt en zelfs de kleuren die jij draagt.

 

Ik help jou het leven te creëren dat je diep van binnen verlangt. Jij bent namelijk zelf de creator van je eigen leven. Echt? Ja echt!

 

Door dit ebook maak je kennis met mij als coach, healer & kleurenexpert maar het belangrijkste, hoe je vandaag nog jouw energie kan veranderen waardoor je leven ook positief kan veranderen. Waar jij zelf nu al mee aan de slag kan.

 

 

Shine & live as you are supposed to live!

 

 

Wat ontvang je?

 

Een e-book in je mailbox met uitleg over (kleuren) energie, welke stappen je kan zetten om je energie te veranderen waardoor er dingen om je heen veranderen en hoe je het fundament van vertrouwen in jezelf ontwikkelt. En natuurlijk hoe je nu de leiding leert te nemen over je eigen leven.

 

Daarnaast ontvang je drie dagen een video met een leuke opdracht. Deze opdracht zal je helpen alle kennis die ik deel ook daadwerkelijk te ervaren en in te zetten.