Wat bijzonder dat je op mijn pagina bent. Welkom! Ik ben Ellen, moeder van Ivy, mijn dochter en ik ben coach & spreker.
En mijn passie is vrouwen helpen bij het volledig kleur bekennen. Want als je dit durft, dan leef je je aller mooiste leven en ben je op je allerbest! 
 
Hoe kan ik jou ondersteunen?
Ik coach vrouwen in het volledig bekennen van kleur. Door in contact met jou te gaan kan ik heel helder zien/voelen wat er zichtbaar mag worden. Dit doe ik door middel van mijn intuïtie en mij af te stemmen op jou. 
– Hoe kan jij de beste versie van jezelf zijn waardoor je het leven gaat leiden wat je werkelijk wilt.
– Wat verstop je nog in jezelf en waarom eigenlijk?

 

Mijn transformatie
Ik was als sinds mijn 15e jaar op zoek naar het geluk in mijzelf. Ik durfde niet te vertrouwen op de wijsheid die ik al in mijn had. Ik luisterde niet naar dat stemmetje. Ik schaamde mij voor mijn puurheid en verstopte mij daarom liever. Jaren later, door een te vroege bevalling en andere pittige omstandigheden daarbij, veranderde mijn leven voorgoed. Ik kon niet anders meer dan kijken naar wie ik ben en wat ik te brengen heb. Waarom ben ik hier? Waarom laat ik mijn andere talenten in het donker? Waar ben ik bang voor? Tijdens het proces van het bekennen van deze kanten, kwam er een enorme vrouwelijke kracht vrij. Ik ben erachter gekomen hoe intuïtief ik in elkaar zit. Juist deze intuïtie heeft mij enorm geholpen in de moeilijkste tijd van mijn leven. Mijn intuïtie is op dat moment mijn leidraad geworden. Dit heb ik onder andere bereikt door volledig kleur te bekennen en ook deze kanten in het licht te zetten. En mijn intuïtieve deel breng ik graag mee in mijn coaching. 
Ik ben een expert geworden om op het moment dat je jezelf compleet ben kwijtgeraakt jezelf ook weer volledig kunt terug vinden. Daar ontstond mijn missie! Ik deel o.a. mijn verhaal om andere vrouwen die om wat voor reden dan ook iets in zichzelf zijn kwijtgeraakt te inspireren om dat weer naar boven te halen. Dit kan bij jou komen door je opvoeding, door iets wat er in je je jeugd gebeurd is, door een verkeerde relatie of door een andere (pittige) gebeurtenis. Of bijvoorbeeld omdat je meer voor anderen hebt gezorgd dan voor jezelf.
Je kunt helaas niet altijd iets aan een situatie veranderen maar wél aan hoe jij ermee omgaat. Breng datgene terug wat je verstopt want dat is waarom je hier bent!! Je mag in jouw vrouwelijke kracht gaan staan! Dat is wat ik voor je wens en dat is waar ik je in kan coachen als wij samen gaan werken. 

 

Durf jij volledig kleur te bekennen? Aandacht te geven aan datgene wat jij nu nog (onbewust) verstopt? Wil je vooruit kijken en in jouw volledige licht gaan staan? Beken kleur!
Ik ben zelf dol op groei, spiritualiteit en verder kijken dan wat je denkt dat mogelijk is. Maar ook daarin met je beide beden op de grond blijven. Die balans zoek ik altijd op. Ik blijf mijzelf uitdagen en door- ontwikkelen. 

 

Waar ligt jouw kracht en wat is jouw volgende stap om bij je ware zelf te komen? Het gaat niet om het volgen van stappen die voor iedereen zou moeten werken om bij jouw kracht, missie en je geluk te komen. Het gaat om het volgen van jouw stappen waardoor de basis van jouw geluk er al is. Kleur bekennen zorgt voor contact met wie jij in werkelijkheid bent. Dan volgt de stroming vanzelf…  
 
Mijn missie?
Om veel meer vrouwen volledig kleur te laten bekennen!
We hebben veel te lang in een wereld geleefd waar we hebben geleerd dat als wij vrouwen voor onszelf opkomen, mensen er iets van vinden. Jaloezie en oordelen ontstaan. Dat we niet meetellen. Dit is voorbij! De vrouw heeft zoveel wijsheid en liefde in zich. Datgene wat jij verstopt daar ligt je kracht, geluk en liggen je talenten. Als jij dit gaat onderzoeken dan ga je voor jouw plek staan. Hetgeen wat jij te brengen hebt!  

 

Dit gun ik jou ook!
Het vieren van je eigen leven. Vanuit je unieke kracht en zielsmissie leven & ondernemen. Ik ben ervan overtuigd dat iedere vrouw uniek is, een enorme kracht in zich heeft en een doel. Het is geweldig om deze kracht. talenten en zielsmissie diep van binnen te voelen en te delen met de wereld om je heen, zodat anderen je zien zoals je bent: een vrouw met kracht én prachtig!
 

Dit moet je weten over Ellen!

Doorzetter, enthousiast en kleurrijk
Woont samen met dochter in Aalsmeer
Is gek op persoonlijke groei
Ellen hou je niet voor de gek en prikt zo door je heen
Altijd bezig met gezonde voeding maar een dag geen chocola is een dag niet geleefd
Spiritueel maar tegelijkertijd ook heel nuchter
Gek op de energie van het eiland Ibiza
Heeft als doel een huis aan de zee, duinen met haar gezin.
Enorme passie voor (kleuren)energie
Gek op ondernemen en gaat uitdagingen niet uit de weg

‘Beken kleur’

Ik bied ook mijn lezing ‘Beken kleur’
aan voor vrouwennetwerken. Ik organiseer
deze lezing een paar keer per jaar zelf.
Klik hier voor mijn eerst volgende lezing.