fbpx
 
Welkom! Ik ben Ellen Venema en ik ben spreker, inspirator & coach. Ik ben altijd op zoek geweest naar iets wat lichtheid, plezier en heling brengt. Ik vond het in o.a. kleurenenergie. Het is mijn passie om vrouwen te helpen bij het volledig bekennen van kleur. Want als je dat durft, dan leef je je allermooiste leven en ben je op je allerbest! Ik kan niet wachten om dit en alles wat ik tot nu toe geleerd heb met jou te delen.

 

Mijn droom


Het is lang een gekoesterde droom geweest om andere vrouwen te mogen inspireren en begeleiden met alles wat ik heb geleerd. Ik ben dus heel blij dat ik je mag verwelkomen bij mijn lezing, in Aalsmeer of via de online wereld.

Investeren in jezelf


Ik inspireer en begeleid vrouwen die het verschil willen maken met hun prachtige missie. Bewuste vrouwen die in zichzelf willen investeren (in tijd, geld en moed) om zichzelf te ontwikkelen. Vrouwen zoals jij. Wat kan jou ondersteunen om het onzichtbare, of te wel het onderbewustzijn, zichtbaar te maken? Waar gaat het echt om? Waardoor het wél lukt. Als er namelijk nog energetische haakjes zijn in jou, die je onbewust tegenhouden, heeft dit enorme impact op jouw leven, klanten, omzet en dus bedrijf.

 

Stel jezelf vragen
  • Wie wil je echt zijn?
  • Hoe ben je de beste versie van jezelf en je het leven gaat leiden wat je werkelijk wilt?
  • Hoe vertrouw je op je innerlijke stem en maak je vanuit daar keuzes, leef en onderneem je?
  • Wat mag zich zichtbaar worden en wat betekent dit voor jouw leven en bedrijf?
 

 

 
Oprecht en authentiek


Ik trek geen trukendoos open, dat werkt alleen maar verwarrend en houdt je van je eigen wijsheid af. Ik stem af en we kijken samen naar wat je nodig hebt, doe een beroep op je zelfherstellend vermogen en leer je luisteren naar je eigen stem. Je hebt niet nog meer kennis of strategieën nodig om tot antwoorden te komen maar je onbewuste, bewust maken maakt het verschil. Alle wijsheid zit al in jou.

Na de lezing of masterminds ga je met nieuw inzichten, helderheid, vertrouwen en nieuwe kleuren naar huis. De effecten op lange termijn zullen je meer lichtheid, plezier en balans brengen.

Dit allemaal zodat je ware (kleuren) zelf gaat durven laten zien met als gevolg het leven waar je al zo lang naar verlangt!

‘Beken kleur’

Ben je benieuwd naar mijn verhaal en waar ik je mee kan inspireren?

Ik geef regelmatig mijn lezing ‘BEKEN KLEUR’ voor vrouwen(netwerken).
Je bent welkom, alleen of met een groep.

Kom en luister hoe ook jij kleur kunt bekennen, ik help je graag.
Klik hier voor de eerstvolgende datum.