fbpx
Welkom! Ik ben Ellen, moeder van dochter Ivy en ik ben (business) coach & spreker. Het is mijn passie om vrouwen te helpen bij het volledig bekennen van kleur. Want als je dat durft, dan leef je je allermooiste leven en ben je op je allerbest!

 

Mijn transformatie


Op mijn 14e jaar besloot ik dat ik gelukkig in mijzelf wilde zijn. Voor die tijd voelde ik me anders, onzeker en niet goed genoeg. Ik durfde niet te vertrouwen op de wijsheid die ik al in mijn had. Ik luisterde niet naar dat stemmetje. Ik schaamde mij voor mijn puurheid en verstopte me liever. Daarnaast zag ook niemand mij in de kleuren die ik werkelijk was. Jaren later, door de veel te vroege bevalling van mijn prachtige dochter en de pittige omstandigheden daarbij, veranderde mijn leven voorgoed. Destijds heb ik mijn zesde zintuig enorm ontwikkeld en zichtbaar durven laten worden. Tijdens dit proces kwam er een enorme vrouwelijke kracht vrij en ik ontdekte hoe sterk mijn intuïtie/innerlijke kompas werkt. Dit hielp me in de moeilijkste tijd van mijn leven. Mijn intuïtie werd op dat moment mijn leidraad en gidst me door het leven. Dit heb ik onder andere bereikt door volledig kleur te bekennen en ook deze kanten in het licht te zetten. En die intuïtieve kracht en ervaring deel ik graag met jou in mijn coaching.

Investeren in jezelf


Ik begeleid vrouwen die het verschil willen maken met hun prachtige missie. Bewuste vrouwen die in zichzelf willen investeren (in tijd, geld en moed) om zichzelf te ontwikkelen. Die een succesvolle business willen, mooie omzet en nog genoeg tijd voor hun gezin en dromen. Vrouwen zoals jij. Wat kan jou ondersteunen om het onzichtbare, of te wel het onderbewustzijn, zichtbaar te maken? Waardoor het wel lukt. Je weet dat alles energie is en als er nog energetische haakjes zijn in jou, die je onbewust tegenhouden, dit enorme impact heeft op jouw leven, klanten, omzet en dus bedrijf. Waar gaat het echt om?

 

Stel jezelf vragen
  • Wie wil je echt zijn?
  • Hoe ben je de beste versie van jezelf en je het leven gaat leiden wat je werkelijk wilt?
  • Hoe vertrouw je op je innerlijke stem en maak je vanuit daar keuzes, leef en onderneem je?
  • Wat mag zich zichtbaar worden en wat betekent dit voor jouw leven en bedrijf?


We leren vanuit een groot deel van de maatschappij (denk hierbij aan scholen, omgeving, opvoeders, bedrijfscultuur) over hoe we het beste kunnen presteren. Hoe hoger opleiding en cijfers, hoe slimmer je bent. Hoe beter je doet wat de ander van je vraagt, hoe meer je gezien wordt. Jij wilt gezien worden op jouw manier. De manier die voor jou het beste werkt. Maar we leren vaak weinig tot niets over hoe te luisteren naar onze innerlijke stem, naar onze intuïtie. Hoe dit ook een kracht is van onschatbare waarde. Maar ook wel (on)bewuste overtuigingen heb jij? Hoe maak je keuzes vanuit je eigen innerlijke wijsheid. Hoe deel je gevoelens? Hoe onderzoek je dit? Hoe kijk je naar je eigen talent dat je in je hebt en (misschien) zelf nog niet ziet. En hoe kom je uiteindelijk tot een bewustwording van jezelf?

Waarom doe ik wat ik doe?


Door mijn eigen ontwikkeling hierin heb ik ontdekt dat nog veel te veel vrouwen (te) weinig gebruik maken van deze eigen stem. Ik gun jou het heel hard aan je business trekken of aan je ideale baan of leven niet. Want waarom loopt het nu niet op de manier die jij zo graag wilt? En wat kan jou ondersteunen om het onzichtbare, of te wel het onderbewustzijn, zichtbaar te maken en ervoor te gaan zorgen dat het wel lukt. Ik wil jou hiermee helpen! Om deze redenen ben ik mijn lezing en coaching-programma’s gaan ontwikkelen voor bewuste, ondernemende vrouwen die ook voelen dat het anders kan. Die het verschil willen maken voor zichzelf en de mensen om hen heen door terug te gaan hun eigen overtuiging, bewustzijn dus kern.

Oprecht en authentiek


Ik trek geen trukendoos open, dat werkt alleen maar verwarrend en houdt je van je eigen doel af. Ik stem af en kijk naar wat je nodig hebt, doe een beroep op je zelfherstellend vermogen en leer je luisteren naar je eigen stem. Je hebt niet meer kennis of strategieën nodig om tot antwoorden te komen maar je onbewuste, bewust maken maakt het verschil. Alle wijsheid zit al in jou. Alleen wil je in de spiegel kijken en onderzoeken wat je jezelf onbewust vertelt. Wat er echt speelt? Durf je hier op te vertrouwen? Daar zit jouw groei!

 

 

‘Beken kleur’

Ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Een paar keer per jaar geef ik een ‘BEKEN KLEUR’
lezing voor vrouwennetwerken. Kom en luister hoe je kleur kunt bekennen, ik help je graag.
Klik hier voor de eerstvolgende datum. Je bent welkom, alleen of met een groep.