fbpx
 
Wie ben ik nu achter mijn website, werk als coach? Ik deel hier een stukje van mijn persoonlijke reis. 

 

Jaren geleden begon ik als kleur- en kleding adviseur waarbij ik uitgroeide tot niet alleen een kleurenergie-expert, maar ook tot persoonlijke coach. Na een paar jaar als styliste gewerkt te hebben, merkte ik dat ik verder wilde kijken dan de kleding- en kleurtypes (lees hokjes) die ik leerde op de opleiding. Ik ben ervan overtuigd dat je niet alleen maar een herfst of zomertype bent, maar dat je persoonlijkheid, je opvoeding en je ontwikkeling bepaalt welke kleuren, prints, stijl en tinten bij je passen. Dat je dit ook ontwikkelt. Zo ontdekte ik de werkelijke kracht van kleur.

Wat ik veel interessanter ben gaan vinden is onze binnenkant en ben ik mij steeds meer in gaan verdiepen. Nadat een aantal jaar geleden mijn eigen leven drastisch veranderde besloot ik, ik ga het anders doen! En toen kwamen de vragen; Hoe? En wat wil ik dan écht? Daar begon mijn innerlijke reis naar bewustwording. Ik vond het uiteindelijk in kleurenenergie en (theta)healing. Waardoor ik bewust ben geworden van het feit dat ik de enige persoon ben die mijn leven kan veranderen. Ik ben mijn belemmerende overtuigingen gaan onderzoeken en veranderen in overtuigingen die helpend zijn. Hierdoor kon ik het leven meer en meer als een feestje gaan ervaren.
En dit gun ik iedereen!

Mijn droom


Het is lang een gekoesterde droom geweest om anderen te mogen inspireren en begeleiden met alles wat ik heb geleerd. Dit op een manier dat je veel sneller tot de kern komt van dat wat zich toont in je leven en er daadwerkelijk verandering plaatsvindt. Ik ben dus heel blij dat ik je mag verwelkomen tijdens een live-sessie in de buurt van Aalsmeer of via de online wereld.

 

Oprecht en authentiek


Ik trek geen trukendoos open, dat werkt alleen maar verwarrend en houdt je van je eigen wijsheid af. Ik stem af en we kijken samen naar wat je nodig hebt, doe een beroep op je zelfherstellend vermogen en leer je luisteren naar je eigen stem. Je hebt niet de antwoorden van iemand anders nodig om tot oplossingen te komen maar je onderbewustzijn, bewust maken maakt het verschil! Alle antwoorden en hiermee je eigen wijsheid ligt al in jou.

Met als gevolg het leven te creëren waar je al zo lang naar verlangt!

Wil ik hiermee zeggen dat het altijd makkelijk is? Nee zeker niet! Het is een proces waarbij het gaat om je eigen focus, verantwoordelijkheid en de keuzes die je keer op keer mag maken. Ik ben dan ook niet de persoon die zegt dat ik alle oplossingen voor je heb. (de woorden waar ikzelf wel altijd gevoelig voor was). Ik ben er om je te helpen en je bewust te maken van alle mogelijkheden die er wél zijn. En dit stap voor stap.