fbpx
 
Welkom! Ik ben Ellen Venema, ik heb een prachtige dochter Ivy en ik ben coach, healer & spreker in mijn eigen bedrijf Ellen’s Colorboost. Ik coach bewuste ondernemende vrouwen die ook de leiding willen leren nemen over hun eigen leven en zo het leven creëren dat ze verdienen.
Ik ben altijd op zoek geweest naar iets wat lichtheid, plezier en heling brengt. Ik vond het in o.a. kleurenenergie en thetahealing. Het is mijn missie om vrouwen te begeleiden bij het kleur bekennen en de leiding nemen over hun eigen leven. Waarbij wij uitgaan van het vertrouwen op eigen kracht en wijsheid die je nu al in je hebt! Door jouw ware zelf te bekrachtigen kom je tot jouw ware potentieel. De hoogste tijd om al jouw prachtige kleuren te laten zien en het verschil te gaan maken. Want als je dat durft, dan leef je het leven dat je verdient en ben je op je allerbest! Ik kan niet wachten om dit en alles wat ik tot nu toe geleerd heb met jou te delen.

 

Mijn droom


Het is lang een gekoesterde droom geweest om andere vrouwen te mogen begeleiden met alles wat ik heb geleerd. Dit op een manier dat je veel sneller tot de kern komt van dat wat zich toont in je leven en er daadwerkelijk verandering plaatsvindt. Ik ben dus heel blij dat ik je mag verwelkomen bij mijn lezing, tijdens live-sessies in de buurt van Aalsmeer of via de online wereld.

Investeren in jezelf


Ik inspireer en begeleid vrouwen die het verschil willen maken met hun prachtige missie. Bewuste vrouwen die in zichzelf willen investeren (in tijd, geld en moed) om zichzelf te ontwikkelen. Vrouwen zoals jij. Wat kan jou ondersteunen om het onzichtbare, of te wel het onderbewustzijn, zichtbaar te maken? Waar gaat het echt om? Waardoor het wél lukt. Als er namelijk nog energetische haakjes zijn in jou, die je onbewust tegenhouden, heeft dit enorme impact op jouw leven, klanten, omzet en dus bedrijf.

 

Stel jezelf vragen
  • Wie wil je echt zijn? Waar hou jij jezelf tegen?
  • Hoe ben je de beste versie van jezelf en je het leven gaat leiden wat je werkelijk wilt?
  • Hoe vertrouw je op je innerlijke stem en maak je vanuit daar keuzes, leef en onderneem je?
  • Wat mag zich zichtbaar worden en welk positief gevolg heeft dit voor jouw leven en bedrijf?
 

 

 
Oprecht en authentiek


Ik trek geen trukendoos open, dat werkt alleen maar verwarrend en houdt je van je eigen wijsheid af. Ik stem af en we kijken samen naar wat je nodig hebt, doe een beroep op je zelfherstellend vermogen en leer je luisteren naar je eigen stem. Je hebt niet de antwoorden van iemand anders nodig om tot oplossingen te komen maar je onbewuste, bewust maken maakt het verschil. Alle wijsheid zit al in jou. Jij hebt niet alleen het probleem maar ook de oplossing in je. Je hebt alleen soms een helpende hand nodig om je weer te herinneren wat dit is.

Na de lezing of masterminds ga je met nieuw inzichten, helderheid, vertrouwen en zelfs nieuwe kleuren naar huis. Nieuwe kleuren? Ja echt! De effecten op lange termijn zullen je een rotsvast vertrouwen, kracht, flow lichtheid, plezier en overvloed tot gevolg hebben.

Dit allemaal zodat jij je ware zelf gaat durven laten zien met als gevolg het leven te creëren waar je al zo lang naar verlangt!

‘Beken kleur’

Ben je benieuwd naar mijn verhaal en waar ik je mee kan inspireren?

Ik geef regelmatig mijn lezing ‘Laat je ware kleuren zien’ voor vrouwen(netwerken).
Je bent welkom, alleen of met een groep.

Kom en luister hoe ook jij kleur kunt bekennen, ik help je graag.
Klik hier voor de eerstvolgende datum.