Wat bijzonder dat je op mijn pagina bent. Welkom! Ik ben Ellen, moeder van mijn dochter Ivy en ik ben coach & spreker.
 
Hoe kan ik jou ondersteunen?
Ik kan je helpen in je proces met hetgeen wat je wellicht in jezelf verstopt of wat je door omstandigheden in jezelf verloren bent. Wat maakt dat je tegen bepaalde dingen aanloopt in je leven of voelt dat je meer in je eigen kracht wilt gaan staan. 

 

Mijn transformatie
Mei 2015 kwam mijn dochter met 27 weken op de Spaanse wereld. Ik beviel, veel te vroeg, van mijn dochter op Palma de Mallorca. 
Ook nog eens alleen, zonder partner en biologische vader van mijn kindje. Een traumatische gebeurtenis wat mijn leven voorgoed heeft veranderd. Wat je meemaakt als vrouw en moeder is niet te omschrijven. Je komt in een rollercoaster van emoties, gevoelens en angsten. Maar bij mij kwam er ook een enorme innerlijke kracht vrij. Ik ben er achtergekomen hoe intuïtief ik in elkaar zit en dat mij enorm helpt en heeft geholpen in dit proces. Mijn intuïtie is op dat moment mijn leidraad geworden. Wat ik onder andere heb bereikt door middel van het gebruik van kleurenenergie. Ik heb mijn eigen trauma weten om te zetten in kracht. En mijn intuïtieve stuk breng ik graag mee in mijn coaching. 
Ik ben een expert geworden dat op het moment dat je jezelf compleet ben kwijtgeraakt jezelf ook weer volledig terug kunt vinden. Ik deel mijn verhaal om andere vrouwen te inspireren die om wat voor reden dan ook, iets in zichzelf zijn kwijtgeraakt, weer naar boven te halen.
Dit kan komen door je opvoeding, door iets wat er in je je jeugd gebeurd is, door een verkeerde relatie, door een heftige gebeurtenis of bevalling zoals ik. Of bijvoorbeeld omdat je meer voor anderen hebt gezorgd dan voor jezelf.
Je kunt helaas niets aan een situatie veranderen maar wel aan hoe jij ermee opgaat. Breng datgeen terug wat je heb verstopt wat dat is waarom je hier bent. Je mag in jouw licht gaan staan! Dat is wat ik voor je wens en dat is waar ik je in wil ondersteunen als wij samen gaan werken.

 

Durf jij hierin kleur te bekennen? Aandacht te geven aan datgeen wat jij hebt meegemaakt. Ik ben zelf dol op groei, spiritualiteit en verder kijken dan wat je denkt dat mogelijk is. Maar ook daarin met je beide beden op de grond blijven. Die balans zoek ik altijd op. Ik blijf mijzelf altijd uitdagen en door ontwikkelen. Ik beken kleur door ook mijn kwetsbaarheid, proces en kracht te delen met jou.

 

Waar ligt jouw kracht en wat is jouw volgende stap om bij je ware zelf te komen? Het gaat niet om het volgen van stappen dat voor iedereen zou moeten werken om bij je geluk te komen. Het gaat om het volgen van jouw stappen waardoor de basis van jouw geluk er al is. Kleur bekennen zorgt voor contact met wie jij bent en daardoor ook in contact met de ander. En dan volgt de stroming vanzelf…  

 

Ik ben niet alleen een coach, trainer & spreker die mijn verhaal deelt. Ik doorleef en voel zelf ook dagelijks. Steeds weer een laag dieper.
 
Mijn missie?
Om jou te inspireren terug te gaan of volledig te gaan voor jouw waarheid en kracht. De zachte vrouwelijke kant er te laten zijn. Waardoor wij als vrouwen ieder ons eigen licht laten schijnen. 

 

Dit gun ik jou ook!
Het vieren van je eigen kleurenfeestje. Vanuit je unieke kracht en zielsmissie leven & ondernemen door steeds opnieuw kleur te bekennen.  Ik ben ervan overtuigd dat iedere vrouw uniek is en een enorme kracht in zich heeft. Een doel. Het is mooi om deze kracht. talenten en zielsmissie diep van binnen te voelen en te delen met de wereld om je heen, zodat anderen je zien zoals je bent: Kleurrijk en Prachtig!
 

‘Van een traumatische bevalling naar kleurkracht’

Mijn persoonlijke reis deel ik ook tijdens
mijn gratis online masterclasses of in mijn lezing.
Klik hier voor mijn eerst volgende online masterclass