Wat bijzonder dat je op mijn pagina bent. Welkom! Ik ben Ellen, moeder van Ivy, mijn dochter en ik ben coach & spreker.
 
Hoe kan ik jou ondersteunen?
Ik coach vrouwen in het volledig bekennen van kleur.
– Hoe kan jij de beste versie van jezelf zijn waardoor je het leven gaat leiden wat je werkelijk wilt.
– Wat verstop je nog in jezelf en waarom eigenlijk?

 

Mijn transformatie
Ik was als sinds mijn 15e jaar op zoek naar het geluk in mijzelf. Ik durfde niet te vertrouwen op de wijsheid die ik al in mijn had. Ik luisterde niet naar dat stemmetje. Ik schaamde mij voor mijn puurheid en verstopte mij daarom liever. Jaren later, door een te vroege bevalling en andere pittige omstandigheden daarbij, veranderde mijn leven voorgoed. Ik kon niet anders meer dan kijken naar wie ik ben en wat ik te brengen heb. Wat wil ik in dit leven, waarom ben ik hier? Waarom verstop ik talenten die ik heb in mijzelf? Waar ben ik bang voor? Tijdens het proces van het bekennen van deze kanten, kwam er een enorme vrouwelijke kracht vrij. Ik ben erachter gekomen hoe intuïtief ik in elkaar zit. Juist deze intuïtie heeft mij enorm geholpen in de moeilijkste tijd van mijn leven. Mijn intuïtie is op dat moment mijn leidraad geworden. Dit heb ik onder andere heb bereikt door middel van het kleur bekennen. Ik heb mijn eigen trauma weten om te zetten in kracht. En mijn intuïtieve deel breng ik graag mee in mijn coaching. 
Ik ben een expert geworden om op het moment dat je jezelf compleet ben kwijtgeraakt jezelf ook weer volledig kunt terug vinden. Daar ontstond mijn missie! Ik deel o.a. mijn verhaal om andere vrouwen die om wat voor reden dan ook iets in zichzelf zijn kwijtgeraakt te inspireren om dat weer naar boven te halen. Dit kan bij jou komen door je opvoeding, door iets wat er in je je jeugd gebeurd is, door een verkeerde relatie of door een andere (heftige) gebeurtenis. Of bijvoorbeeld omdat je meer voor anderen hebt gezorgd dan voor jezelf.
Je kunt helaas niets aan een situatie veranderen maar wel aan hoe jij ermee opgaat. Breng datgene terug wat je heb verstopt wat dat is waarom je hier bent. Je mag in jouw vrouwelijke kracht gaan staan! Dat is wat ik voor je wens en dat is waar ik je in kan coachen als wij samen gaan werken. 

 

Durf jij kleur te bekennen? Aandacht te geven aan datgene wat jij verstopt? Durf je vooruit te kijken? Ik ben zelf dol op groei, spiritualiteit en verder kijken dan wat je denkt dat mogelijk is. Maar ook daarin met je beide beden op de grond blijven. Die balans zoek ik altijd op. Ik blijf mijzelf uitdagen en door- ontwikkelen. 

 

Waar ligt jouw kracht en wat is jouw volgende stap om bij je ware zelf te komen? Het gaat niet om het volgen van stappen die voor iedereen zou moeten werken om bij je geluk te komen. Het gaat om het volgen van jouw stappen waardoor de basis van jouw geluk er al is. Kleur bekennen zorgt voor contact met wie jij in werkelijkheid bent. Dan volgt de stroming vanzelf…  
 
Mijn missie?
Om veel meer vrouwen kleur te laten bekennen!
We hebben veel te lang in een mannenwereld geleefd waar we hebben geleerd als wij vrouwen voor onszelf opkomen, we een kopje kleiner worden gemaakt. Dat we niet meetellen. Dit is voorbij! De vrouwenenergie heeft zoveel wijsheid en liefde in zich. Datgene wat jij verstopt daar ligt je kracht, geluk en liggen je talenten. Als jij dit gaat onderzoeken dan laat je je eigen licht schijnen. 

 

Dit gun ik jou ook!
Het vieren van je eigen leven. Vanuit je unieke kracht en zielsmissie leven & ondernemen. Ik ben ervan overtuigd dat iedere vrouw uniek is, een enorme kracht in zich heeft en een doel. Het is mooi om deze kracht. talenten en zielsmissie diep van binnen te voelen en te delen met de wereld om je heen, zodat anderen je zien zoals je bent: een vrouw met kracht én prachtig!
 

‘Show your true colours’

Om het geheel ook ‘fun’ te maken bied ik mijn lezing
‘Show your true colours’ aan voor vrouwennetwerken.
Ook organiseer ik deze lezing 2x per jaar zelf.
Klik hier voor mijn eerst volgende lezing.