fbpx
 
Welkom! Ik ben Ellen Venema ik heb een prachtige dochter Ivy en ik ben coach-healer aan de hand van o.a kleurenenergie. Dit doe ik in mijn eigen bedrijf. Ik begeleid anderen die de leiding willen leren nemen over hun eigen leven en zo het leven meer en meer creëren dat ze verlangen.

 

Jaren geleden begon ik als kleur- en kleding adviseur waarbij ik uitgroeide tot niet alleen een kleurenergie-expert, maar ook tot persoonlijke coach. Na een paar jaar als styliste gewerkt te hebben, merkte ik dat ik verder wilde kijken dan de kleding- en kleurtypes (lees hokjes) die ik leerde op de opleiding. Ik ben ervan overtuigd dat je niet alleen maar een herfst of zomertype bent, maar dat je persoonlijkheid, je opvoeding en je ontwikkeling bepaalt welke kleuren, prints, stijl en tinten bij je passen. Dat je dit ook ontwikkelt. Zo ontdekte ik de werkelijke kracht van kleur.

Wat ik veel interessanter ben gaan vinden is onze binnenkant en ben ik mij steeds meer in gaan verdiepen. Nadat een aantal jaar geleden mijn eigen leven drastisch veranderde besloot ik, ik ga het anders doen! En toen kwamen de vragen; Hoe? En wat wil ik dan écht? Daar begon mijn innerlijke reis naar bewustwording. Ik vond het uiteindelijk in kleurenenergie en (theta)healing. Waardoor ik bewust ben geworden van het feit dat ik de enige persoon ben die mijn leven kan veranderen. Ik ben mijn belemmerende overtuigingen gaan onderzoeken en veranderen in overtuigingen die helpend zijn. Hierdoor kon ik het leven meer en meer als een feestje gaan ervaren.
En dit gun ik iedereen!

Mijn droom


Het is lang een gekoesterde droom geweest om anderen te mogen inspireren en begeleiden met alles wat ik heb geleerd. Dit op een manier dat je veel sneller tot de kern komt van dat wat zich toont in je leven en er daadwerkelijk verandering plaatsvindt. Ik ben dus heel blij dat ik je mag verwelkomen tijdens een live-sessie in de buurt van Aalsmeer of via de online wereld.

 

Oprecht en authentiek


Ik trek geen trukendoos open, dat werkt alleen maar verwarrend en houdt je van je eigen wijsheid af. Ik stem af en we kijken samen naar wat je nodig hebt, doe een beroep op je zelfherstellend vermogen en leer je luisteren naar je eigen stem. Je hebt niet de antwoorden van iemand anders nodig om tot oplossingen te komen maar je onderbewustzijn, bewust maken maakt het verschil! Alle antwoorden en hiermee je eigen wijsheid ligt al in jou.

Met als gevolg het leven te creëren waar je al zo lang naar verlangt!

Wil ik hiermee zeggen dat het altijd makkelijk is? Nee zeker niet! Het is een proces waarbij het gaat om je eigen focus, verantwoordelijkheid en de keuzes die je keer op keer mag maken. Ik ben dan ook niet de persoon die zegt dat ik alle oplossingen voor je heb. (de woorden waar ikzelf wel altijd gevoelig voor was). Ik ben er om je te helpen en je bewust te maken van alle mogelijkheden die er wél zijn. En dit stap voor stap.

Wat je nog niet weet over Ellen?
  • Ik gebruik alleen nog natuurlijke huidverzorgingsproducten dat 100% troep-vrij is.
  • Ik vind gezonde voeding heel belangrijk voor mij en mijn gezin maar er geldt nog steeds; een dag zonder chocola, is een dag niet geleefd ;-)!
  • Ik ben tikkeltje ongeduldig, vooruitstrevend en het mag vooral niet te ingewikkeld zijn.
  • Je kan mij ’s nachts wakker maken voor een patatje met mayonaise en satésaus.
  • Ik hou van in oplossingen denken in plaats van problemen.
  • Ik ga regelmatig uit mijn dak op een goede DJ en dit het liefst buiten in de zon op een mooi eiland.
  • Ik kan inmiddels intens genieten van prachtige natuur en de zee.
  • Als klein meisje droom ik al van trouwen in een prachtige jurk, ik weet dus ook zeker dat deze droom op een dag werkelijkheid is.
Ervaringen en opleidingen

Universiteit van het leven – Ellen Venema
Thetahealing – Cari Elias
IAM academy jaartraining – Marjolijn Loderichs
IAM academy online trainingen  – Marjolijn Loderichs
Colour Comfort (kleurenpsychologie) – Thelma van der Werff
NLP Coaching – Mark van der Huijgevoort
Verschillende styling opleidingen – verschillende teachers
Persoonlijke ontwikkeling – San Francisco