Welkom! Ik ben Ellen, moeder van dochter Ivy en ik ben transformatiecoach & spreker. Het is mijn passie om vrouwen te helpen bij het volledig bekennen van kleur. Want als je dat durft, dan leef je je allermooiste leven en ben je op je allerbest! 

 

Mijn transformatie


Op mijn 14e jaar besloot ik dat ik gelukkig wilde zijn. Voor die tijd voelde ik me anders, onzeker en niet goed genoeg. Ik durfde niet te vertrouwen op de wijsheid die ik al in mijn had. Ik luisterde niet naar dat stemmetje. Ik schaamde mij voor mijn puurheid en verstopte me liever. Jaren later, door de veel te vroege bevalling van mijn prachtige dochter en de pittige omstandigheden daarbij, veranderde mijn leven voorgoed. Destijds heb ik mijn zesde zintuig enorm ontwikkeld en zichtbaar laten worden. Tijdens dit proces kwam er een enorme vrouwelijke kracht vrij en ik ontdekte hoe sterk mijn intuïtie werkt. Dit hielp me in de moeilijkste tijd van mijn leven. Mijn intuïtie werd op dat moment mijn leidraad en gidst me door het leven. Dit heb ik onder andere bereikt door volledig kleur te bekennen en ook deze kanten in het licht te zetten. En die intuïtieve kracht deel ik graag met jou in mijn coaching. 

Investeren in jezelf


Ik coach vrouwen die het verschil willen maken. Bewuste vrouwen die in zichzelf willen investeren (in tijd, geld en moed) om zichzelf te ontwikkelen. Die volledig kleur willen bekennen en uit zichzelf willen halen wat erin zit. Vrouwen zoals jij.
Met mijn coaching haal ik naar boven wat zichtbaar mag zijn, dat wat je nu nog (onbewust) in jezelf verstopt, je talenten, je zelfvertrouwen, je kracht, je echte ik. Samen maken we je dromen waar. Met mijn sterk ontwikkelde intuïtie, kennis en ervaring begeleid ik je richting een gelukkige en succesvolle toekomst.

  • Hoe ben je de beste versie van jezelf waardoor je het leven gaat leiden wat je werkelijk wilt?
  • Hoe vertrouw je op je innerlijke stem en vanuit daar keuzes maken, leven en ondernemen?
  • Wat mag zich zichtbaar worden en wat betekent dit voor jouw leven?

 

Stel jezelf vragen


We leren vanuit een groot deel van de maatschappij (denk hierbij aan scholen, omgeving, opvoeders, bedrijfscultuur) over hoe we het beste kunnen presteren. Hoe hoger opleiding en cijfers, hoe slimmer je bent. Hoe beter je doet wat de ander van je vraagt, hoe meer je gezien wordt. Maar we leren vaak weinig tot niets over hoe te luisteren naar onze innerlijke stem, naar onze intuïtie. Hoe maak je keuzes vanuit je eigen innerlijke wijsheid. Hoe deel je gevoelens? Hoe onderzoek je dit? Hoe kijk je naar je eigen talent dat je in je hebt en (misschien) zelf nog niet ziet. En hoe kom je uiteindelijk tot een bewustwording van jezelf?

 

 

Waarom doe ik wat ik doe?


Door mijn eigen ontwikkeling hierin heb ik ontdekt dat nog veel te veel vrouwen (te) weinig gebruik maken van deze eigen stem. Ik wil jou hiermee helpen! Om deze redenen ben ik coaching-programma’s gaan ontwikkelen voor bewuste, ondernemende vrouwen die voelen dat het anders kan. Die het verschil willen maken voor zichzelf en de mensen om hen heen. 

Oprecht en authentiek


Ik trek geen trukendoos open, dat werkt alleen maar verwarrend en houdt je van je eigen doel af. Ik kijk naar wat je nodig hebt, doe een beroep op je zelfherstellend vermogen en leer je luisteren naar je eigen stem. Je hebt niet meer kennis nodig om tot antwoorden te komen maar het leren vertrouwen op je intuïtie is de sleutel. Alle wijsheid zit al in jou. Alleen kun je hier naar luisteren? Durf je hier op te vertrouwen? Daar zit jouw groei! 

 

 

‘Beken kleur’

Ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Een paar keer per jaar geef ik een lezing
voor vrouwennetwerken. Kom en luister hoe je kleur kunt bekennen, ik help je graag.
Klik hier voor de eerstvolgende datum. Je bent welkom, alleen of met een groep.