fbpx
Warderobe capsuel

 Garderobe capsule

Altijd een goed gevulde kledingkast…

 

Het hebben van een ‘garderobe capsule’ ook bekend als ‘wardrobe capsule’, kan je leven een stuk makkelijker maken! Lees: ochtenden zonder stress en geen frustrerende online shop-pogingen meer. Je kunt kiezen voor ieder seizoen snel en makkelijk kwalitatieve kleding in je kast!

Herken je je niet in de groepscapsules?
In dit geval kan je kiezen voor een persoonlijke capsule (eenmalig of in abonnementsvorm) die geheel gemaakt wordt op basis van jouw wensen, voorkeuren en maat.

Wat is een garderobe capsule?

Elke dag zonder stress opstaan omdat je weet wat je aan wilt trekken! Lijkt dit jou ideaal maar weet je niet hoe je dit voor elkaar moet krijgen? Er is een geweldige oplossing voor: de garderobe capsule. Een wat?! Een garderobe capsule. Ik begrijp het, het is eerst tijd voor uitleg!

Nu we onze kleding vooral op internet uitkiezen en bestellen, is het soms lastig om te kiezen uit het grote aanbod. Je ziet vaak door de bomen het bos niet meer. En combinaties zijn al helemaal moeilijk te maken. Ik kan je daar op een heel eenvoudige manier bij helpen. Ik maak al een selectie met de leukste items en kleurcombinaties wat het tot een garderobe capsule maakt.
Met het concept ‘garderobe capsule‘ help ik je met een kledingkast waar je blij van wordt én die je persoonlijkheid ondersteunt. Dit maakt je sterker en het helpt je bij het maken van goede keuzes in je leven.

De garderobe capsule is hét hulpmiddel wat je kan helpen zonder stress de seizoenen door te komen. Je hebt goede basisstukken, je weet precies welke combinaties er mogelijk zijn en je hebt altijd kleding in je kast waar jij je goed bij voelt! Het hebben van enkele kledingstukken waar je blij van wordt, kan bijdragen aan een gelukkiger gevoel én aan rust. Kleding draag je elke dag!

Vanaf nu ook kleur in je garderobe!

Ik help je graag met het maken van keuzes. Keuzes op het gebied van kleding. Keuzes in kleuren die jouw persoonlijkheid bekrachtigen. En keuzes in kledingcombinaties die bij jou passen. Het dragen van de voor jou juiste kleuren en kleding heeft veel meer effect op je, dan je beseft. Kleuren beïnvloeden ons op emotioneel, fysiek en mentaal vlak. Het heeft invloed op hoe je je voelt maar ook op hoe anderen op je reageren.

Vind je het lastig om te bepalen wat jouw ideale kleuren en stijlen zijn of wat past bij jouw figuur? Je kan altijd kiezen voor een persoonlijke kleurensessie en capsule. Hierdoor haal je nog meer uit je garderobes! Lees hier voor meer informatie over de reading.

Hoe kies je de juiste garderobe capsule zonder een persoonlijk advies?
Heel simpel, stel jezelf de vraag; ‘word ik hier blij van?’

 

 
 

 

‘Because I bought on capsules I actually made money’

 

 

Wat zijn de voordelen van een garderobe capsule?

N

Geen keuzestress en miskopen meer

N

Geen frustratie meer omdat je online door de bomen het bos niet meer ziet

N

Nieuwe en verfrissende ideeën van zowel combinaties, merken en webshops

N

Goede basis stukken

N

Optimaal gebruik doordat je het nu weet te combineren

N

Je houdt meer geld over voor andere dingen

N

En dit alles voor de lanceerprijs van slechts ongeveer €30,- per capsule!

‘Ik ben hier zo blij mee. Ellen weet precies de combinaties te maken waar ik blij van wordt. De combinaties die ik niet zie en kan vinden. Dit is makkelijk en daarnaast hoef ik nooit meer na te denken over.’ – Bianca Kneijber.
Bianca Kneijber

Holistisch schoonheidsspecialiste , Bi-Pure

‘Wat een geweldige uitvinding! Ellen maakt letterlijk mijn leven makkelijker. Ik heb er nog geen moment spijt van gehad. Het is snel en makkelijk en daarnaast zie ik er altijd goed uit.’ – 
Marjolijn Kooman

Wat ontvang je?

 
Ieder start van het nieuwe seizoen lanceer ik de nieuwe capsules. Met één abonnement heb je toegang tot 2 of 4 seizoenen en capsules. Je ontvangt een code waar je mee kan inloggen op de website. Hier vind je twee verschillende capsules. Deze capsules bestaan uit kledingstukken, voorbeelden van hoe deze te combineren en links waar jij de kledingstukken vervolgens kunt bestellen.
Start seizoenen
21 maart
21 juni
21 september
21 december
Geef aan in welke type je jezelf herkent.
Je kunt vooraf opgeven in welk type jij jezelf herkent. Ben je meer van de basic en lichte tinten. Hou je van fellere en donkerdere kleuren? Hou je van vooral basic of ook van prints? Naar aanleiding van jouw voorkeuren kies ik de voor jou twee beste capsules uit. Zie en lees hier een aantal voorbeelden.
Welke prijzen kan ik verwachten van de kledingstukken?
De prijzen van de kledingstukken zullen gemiddeld zijn. Niet extreem hoog of laag. Ik mix de items. Ik probeer wel altijd voor kwaliteit en kwantiteit te gaan. Dit hoeft niet altijd duur te zijn. Er zullen zeker ook items te bestellen zijn van €20 of €50 euro. Dit hangt helemaal af van het kledingstuk.
Kies voor twee of vier seizoenen
Je kunt kiezen voor een 2 kwartalen of het 4 kwartalen abonnement (begin van ieder jaar)

“Life is to short to wear boring clothes”

Wie ben ik?

Ik ben gek op kleding en kleur die je ware zelf bekrachtigen. Mijn loopbaan startte dan ook als kleur- en kleding adviseur. Dit werd zo succesvol dat ik al snel gevraagd werd om ook kleding te shoppen voor garderobes van vaste klanten. Ik vond het leuk en het ging me gemakkelijk af.
Na een paar jaar als styliste gewerkt te hebben, merkte ik dat ik verder wilde kijken dan de kleding- en kleurtypes (hokjes) die ik leerde op de opleiding. Ik ben ervan overtuigd dat je niet alleen maar een herfst of zomertype bent, maar dat je persoonlijkheid en ontwikkeling bepaalt welke kleuren, prints, stijl en tinten bij je passen. Ik merkte dat de adviezen die ik aan mijn klanten gaf, erg veel met hen deed. Er kwamen ook andere vragen. En voelde vrij snel dat ik mijn klanten meer wilde geven.Ik besloot daarom coachings-opleidingen en later thetahealing te gaan doen.
Daar begon ook mijn persoonlijke reis, waarbij ik uitgroeide tot niet alleen een kleurenergie-expert, maar ook tot persoonlijke coach.

Ik werk vanuit de vooronderstelling dat jij alles nu al in je hebt. Dit dien je alleen te bekrachtigen en verder te ontwikkelen in jezelf. En hoe mooi zou het zijn als je óók kunt laten zien wie je bent van binnenuit naar buiten toe. Het gaat er hierom wat heb je NU nodig? Ik ben er voor jou om dat te bekrachtigen in jezelf. Er hoeft niets veranderd te worden, alleen maar bekrachtigt!

Wil je liever een persoonlijke capsule met optimaal resultaat?

 

Herken je jezelf of maat niet in deze groepscapsules? Of heb je nu geen idee welke kleurtinten bij je passen? Waar je op moet letten? En zou je willen ontdekken welke kleuren je dagelijkse bekrachtigen in je ware zelf? Kies dan voor een individuele capsule die geheel afgestemd is op jouw maat, wensen en voorkeuren. De prijs hiervoor is €250, per persoonlijke capsule. Om alles uit jouw capsule te halen plannen we vooraf een kleurenreading in (€200) waar je antwoord krijgt op al jouw vragen! Deze combinatie zorgt voor de individuele capsule.
Voor meer informatie of wil je je aanmelden? Stuur een mail naar info@ellenvenema.nl

Veelgestelde vragen

Passen de kledingstukken uit de capsule wel bij mij?

Dit verschilt uiteraard per persoon en per capsule. Dit is altijd een risico maar hier is de prijs ook naar. Mijn ervaring is nu dat er bijna altijd wel items zijn die je leuk vindt. Dit zal de ene keer meer zijn dan de andere keer.
Je kunt het vergelijken met een dagje shoppen. Je gaat de stad in om te shoppen, je betaalt parkeerkosten, gaat misschien nog ergens lunchen en de ene keer slaag je wel en de andere keer niet. Dit is in dit geval hetzelfde. Je kunt jezelf afvragen, wat heb ik in dit geval te verliezen? Een personal shopper kost ongeveer €1500,- en dit +/- €35,- per capsule.

Ik werk daarnaast vanuit de vooronderstelling dat jij alles al in je hebt en de kleuren in de kledingstukken je helpen uit te stralen wie je bent van binnenuit naar buiten. De garderobe capsule kun je zien als een aanvulling van wat jij al in je kast hebt hangen. Mix dit met dat alleen nog maar de stukken waar jij blij van wordt.
En gebruik de voorbeelden als combinatiemogelijkheden. In vier seizoenen heb jij een garderobe die steeds meer en meer bij je past.

Twijfel je nog steeds? Dan is mijn antwoord heel simpel; niet doen! Of kies voor een persoonlijke capsule. Deze is geheel gemaakt op basis van jouw wensen, stijl en maat.

Wat voor prijzen kan ik verwachten van de kledingstukken?

Ik mix de kledingstukken van gemiddelde prijzen met een paar scherp geprijsde items ertussen. Ik kijk wel altijd naar kwaliteit en kwantiteit. Je kunt bijvoorbeeld truien verwachten van ongeveer €150,- , een jurk waar je jaren met doet voor €140,-  maar ook jurkjes van €50 en tops van €30,-. Verwacht dus gemiddelde prijzen die goed met elkaar te combineren zijn. Daarnaast hou ik ook rekening met gratis verzendkosten.

Is deze capsules persoonlijk en dus voor mij gemaakt?

Dit zijn groepscapsules en daardoor niet persoonlijk en voor meerdere vrouwen beschikbaar die maat 34-40 dragen. Hier is de prijs ook naar. Je hebt wel toegang tot capsules die aansluiten bij jouw wensen waardoor de kans leuk is dat je leuke items gaat kunnen vinden. Daarnaast krijg je toegang tot twee stijlen van capsules. Zou je liever een capsule willen die wel persoonlijk is? Kies dan voor de individuele capsule! Voor meer informatie mail naar info@ellenvenema.nl 

Kan ik ook een persoonlijke capsule aanvragen?

Dat kan zeker! Herken jij je niet in de stijlen of heb je een andere maat? Dan kan je kiezen voor de individuele capsule. Deze is geheel afgestemd op jouw maat, voorkeuren en wensen. Uiteraard betaal je hiervoor een andere prijs. Wil je het samen opstellen afgestemd op jouw kledingkast nu? Dan is wellicht de personal soul shopping iets voor jou. Voor meer informatie of het aanmelden van een persoonlijke capsule? Neem hiervoor contact op via info@ellenvenema.nl

Ik weet niet goed welke stijl en kleuren mij mooi staan. Kan je mij hierbij helpen?

Hiervoor bied ik een persoonlijke kleurenreading aan. Ik werk vanuit de ‘psychologie van kleur’ waardoor ik eerst ga kijken naar de kleuren die je nodig hebt en welke je zullen ondersteunen in jouw persoonlijke proces. De kleuren die jou ware zelf bekrachtigen. Vanuit daar vertel leg ik uit waar je op mag letten in kleding en de kleurtinten. Je kunt al je vragen stellen. Let wel op: Ik werk niet met kleur- en style types (voor mij zijn dit hokjes ;-)) dus je krijgt geen kleurenwaaier mee naar huis. 

Hou je rekening met thuiswerken en dus deze periode in covid?

Jazeker! Ik kijk naar lekker zittende kleding, praktisch wat ook nog eens leuk is. Dus ondanks dat je dagelijks wellicht achter je laptop werkt en/of met kinderen bent, je ook nog lekker kan voelen in je kleding. 

Tot welke maat gaat deze groepscapsule?

Op dit moment is de groepscapsule gemaakt voor de maten-reeks 34-42. In de toekomst zullen hier ook 42-52 bij komen.