fbpx
Ga voor verandering!

Your own drive and life

 

Laten we beginnen met even tijd voor jezelf. Ik neem je mee op een minimaal 1,5 uur durende reis. Denk bijvoorbeeld aan een fijne meditatie, kleurrijke en veilige omgeving om even helemaal tot jezelf en rust te komen. We bespreken jouw behoefte en wensen. Waar zou je verandering aan willen brengen? Met een heerlijke kop kruiden thee ga je inzien dat verandering nabij is.

Door mijn persoonlijke ervaring als coach, healer én als student van het leven ben ik gaan inzien dat je de regie over je leven zelf in handen hebt. Jij bent de creator van jouw leven. Niemand anders! Inmiddels weet ik ook dat ieder probleem zelf de oplossing in zich heeft. Alle antwoorden liggen in jezelf opgeslagen. We hebben alleen wel eens een helpende hand nodig om bij deze oplossing te komen. Ik gun jou deze vooruitgang op een effectieve manier.

Hoe komt het dat dingen niet lukken in je leven zoals je graag zou willen? Hoe komt dat het dat je steeds tegen hetzelfde aanloopt? We handelen slechts voor ongeveer 10% vanuit ons bewustzijn (dit is heel weinig) en 90% vanuit ons onderbewustzijn. Door hier op onderzoek te gaan zorg je dat je (weer) bewust wordt van jezelf en wat je creëert. Alles is mogelijk! Jouw dromen, jouw wensen… Dat is de moeite waard om te proberen! Want wat je gelooft als waar, is wat je bevestigd krijgt in je leven. Dus als je je bewust wordt hoe jij dit zelf in handen hebt kan je werkelijke verandering in je leven gaan ervaren.

Zo maak ik elke sessie bijzonder en uniek. Je bent van harte welkom!

Herken jij je hierin? Wellicht is deze sessie voor jou!

N

Ben je er klaar mee om niet vooruit te komen en geen positieve verandering te voelen?

N

Sta je open voor zelfreflectie met die mogelijkheid dat wat gecreëerd is in je leven, gerecreëerd kan worden.

N

Wil je het leven niet als moeilijk ervaren maar meer als een feestje?

N

Voel je de behoefte om op een dieper niveau te helen waardoor het werkelijk kan veranderen?

N

Ben je er klaar voor om je open te stellen voor wat er wél mogelijk is?

N

Gun jij jezelf een prachtig cadeau wat impact heeft op de rest van je leven?

 

 

‘Wat een geweldige ervaring! Een van de meest waardevolle inzichten die je mij hebt gegeven, is dat ik door voor mijzelf te kiezen ik daarmee juist en vooral voor mijn gezin en dromen koos. Wat een diepgaande en waardevolle sessie Ellen. Dank je wel!’

Dit is voor jou! Omdat je het verdient!

Transformatie in één sessie!

De healing sessie is voor iedere die persoonlijk wil groeien en heeft ontdekt dat er veel meer mogelijk is. Iemand zoals jij. Je wilt je bewuster worden en datgene wat je tegenhoudt om vooruit te komen en in verbinding komen met jezelf.

Wat is energetische healing?
We hebben als mens een fysiek lichaam die je kunt zien en aanraken, en een energetisch lichaam die je niet kunt zien. Dit staat nauw met elkaar verbonden. Zo hebben we een onderbewustzijn waarin allerlei informatie ligt opgeslagen die we niet zien maar onbewust ons wel door laten beïnvloeden. We handelen slechts voor ongeveer 10% vanuit ons bewustzijn (dit is heel weinig) en 90% vanuit ons onderbewustzijn. In dit geval biedt de Thetahealing techniek de gelegenheid om helderheid en inzicht te geven over wat de oorzaak of onderliggende reden is van eventuele disbalans zowel op fysiek, emotioneel en of psychisch niveau.

Vaak gaan we als mens het buiten onszelf willen oplossen. Terwijl onze buiten wereld slechts een spiegel is van onze binnenwereld. Je kan de spiegel zien als een uitnodiging om bij jezelf naar binnen te keren. De regie te pakken en je niet meer te laten leven of overleven. Ik kijk er naar uit om met jou mee op reis te mogen naar deze unieke ervaring.

Want verlang je ook zo naar

N

Je eigen keuzes maken op basis van vertrouwen i.p.v. angst

N

Jezelf kunnen zijn op ieder gebied in je leven

N

Je grenzen durven aangeven

N

Vertrouwen op je eigen gevoel in plaats van de mening van anderen

N

Kleur geven aan jouw leven

 

“Life is about using the whole box of crayons” 

 

Mijn doel is om datgene wat je nu nog verstopt in jezelf toe te laten. Daar liggen nog meer kwaliteiten van jezelf. Jouw geluk en je zielsverlangen! Wanneer wij gaan samenwerken geef ik je alles van mijzelf om dat te kunnen bereiken.