Hoe nieuwe kleuren Kim haar grootste wens in vervulling liet gaan? Ik deel met jou haar verhaal!

Vorig jaar oktober ontmoette ik Kim op een training die wij gezamenlijk volgden. We hadden meteen een klik. Zowel zakelijk als privé. We bespraken veel en zo vertelde Kim mij ook over haar droom die ze al heel lang had maar niet waar durfde te maken. Haar grootste wens was om in haar eentje een lange reis te gaan maken naar de andere kant van de wereld. Ze wilde dit zo graag alleen hielden allerlei angsten haar tegen. Ze had geen vertrouwen in haarzelf en in de omgeving. Geen vertrouwen of ze bijvoorbeeld weerbaar genoeg zou zijn en bedacht daardoor allerlei nare scenario’s. Waarop ik meteen wist, ik kan haar hierbij helpen!

Ik adviseerde haar het ‘Colorboosting Traject’
Ik wist zeker dat als Kim het Colorboosting traject zou gaan volgen en de nieuwe kleuren die zij nodig had zou toevoegen, ze haar droom eindelijk zou durven waarmaken. Dat Kim wél het vertrouwen zou krijgen en wel de veiligheid zou gaan ontwikkelen in haarzelf om vervolgens de reis te gaan maken waar ze al jaren over nadacht. Dat gunde ik haar enorm! Kim was eerst wat sceptisch maar ze stond er direct voor open en zo ging ze het kleurenavontuur aan.

Waar stond ze nu en waar wilde we naar toe? 
Die reis maken natuurlijk! We keken naar haar huidige kleuren en wat dit over haar vertelde. Onder andere dat Kim heel erg vanuit haar hoofd leeft en veel meer naar haar gevoel mag gaan. Maar ook waar haar uitdagingen zitten en hoe ze deze kan oplossen door middel van nieuwe kleuren te gaan dragen. En natuurlijk met welke kleuren ze het vertrouwen in zichzelf kon laten ontwikkelen zodat ze wel die reis gaat durven maken. We zijn 6 maanden met elkaar en de nieuwe kleuren aan de slag gegaan.

Welke eerste kleuren waren nodig?
Voor Kim was o.a. blauw de kleur die haar vertrouwen enorm zou laten groeien. De veiligheid in haarzelf liet ontwikkelen wat ze heel hard nodig had om zulke stappen te durven maken zoals alleen op reis gaan.

En ik kan je vertellen…
Nu een paar maanden verder heeft Kim haar reisplannen gemaakt! YES!! Bijzonder toch? Zo gaaf dat ik haar hierbij heb mogen helpen. En dit is allemaal gelukt door de werking van kleur samen met de gehele uitleg over wat de kleuren over haar vertellen. En ook dit is belangrijk omdat ik haar hiermee bewust heb gemaakt van de verschillende onderwerpen die spelen bij haar. Maar ook wat haar talenten zijn. Door de bewustwording in combinatie met de nieuwe kleuren is het zijn werking gaan doen. En is het proces in haarzelf in gang gezet. Iedere keer weer ben ik zo trots en blij om dit te mogen doorgeven én hoe enorm krachtig het werkt..

Kim ik ben super trots op je en ik wens je heel erg veel plezier op de bijzondere reis die jij gaat maken! 

En zo heeft iedereen angsten, dromen of gedachtes die je door kleur kan gaan omzetten. Durf jij ze aan te kijken? En wil je er meer over weten? Stuur mij een persoonlijk bericht via ellen@ellenvenema.nl