fbpx
“Ellen ik heb een man, twee gezonde kinderen, een goede baan en een prachtig huis maar toch mis ik iets en blijf ik op zoek naar dat wat mij een tevreden gevoel geeft..”

 

Met dit dilemma kwam Karin bij mij in de praktijk voor een sessie op maat.

Ik breng vooraf Karin haar kleuren in kaart en aan hand hiervan bespreken we wat deze kleuren over haar vertellen. De kleuren die ze wel en niet draagt bevatten ontzettend veel informatie over haar. Informatie over haar opvoeding, waar ze vastloopt, haar talent en wat ze in zichzelf mag bekrachtigen.
 

Nadat ze bevestigend knikt op alles wat ik haar vertel stel ik haar een belangrijke vraag;
“Kan het zijn dat je (onbewust) de droom van iemand anders leeft wat maakt dat je je eigen pad en daarmee je talenten onderdrukt?”

Deze directe vraag komt duidelijk bij haar binnen….

We leren al vroeg op school dat als je bijvoorbeeld niet makkelijk en snel genoeg leert lezen en rekenen je buiten het gemiddelde valt. Hierdoor trekken we als kind helaas vaak een conclusie dat we niet goed genoeg zijn. Terwijl jou talent juist kan liggen in het verder ontwikkelen van je gevoel, je intuïtie en je daarmee een enorm groot verschil maakt.

 

Wat is Karin door deze belemmerende overtuigingen gaan doen?
Ze is heel hard gaan werken om te bewijzen aan de buitenwereld dat ze wel degelijk iets kan. En vanuit deze belemmering is ze haar leven gaan leven. Met als gevolg dat ze al jaren vastloopt en niet meer voelt wat ze werkelijk wil en gelukkig van wordt.

 

We gaan werken aan haar belemmerende overtuigingen zoals; ik ben niet slim genoeg door middel van thetahealing. En ik adviseer de voor haar beste nieuwe kleuren te gaan dragen (violet en geel). Dit zal haar intuïtie en indentiteit in beweging brengen.
 
 
Ik ben heel blij dat ze er is! Ik gun haar het ontdekken van haar eigen pad. Het pad dat haar wél geluk, plezier en inhoudt brengt!