fbpx

Ik werd wakker op het meest moeilijkste moment van mijn leven. Wat heb jij nodig?

Wij vrouwen weten heel goed wat het beste is voor onszelf. We voelen precies aan wat er nodig is om ons mooiste leven te gaan leven. Toen ik met mijn baby er alleen voor kwam te staan én op het moment dat ik naar de OK werd gereden omdat ik op het punt stond te bevallen (terwijl ik pas 27 weken zwanger was) kon ik het ineens sterk voelen. Ik kon zelfs in mijzelf horen welke keuzes ik moest gaan maken. Ik voelde geen twijfel, werd niet afgeleid en had volledig vertrouwen. 

Het fluistert
Ons ego schreeuwt, onze intuïtie fluistert. Wat doe jij voor jezelf om je innerlijke stem te kunnen horen fluisteren? De stem die het altijd weet? Die er altijd voor je is.

Mijn tip voor jou? 
Begin bijvoorbeeld iedere ochtend de dag met een moment van stilte voordat je je bed uitstapt. Mediteren kan een mooie manier zijn om contact te maken met deze stem in jou. Een paar jaar geleden vond ik dit lastig, zweverig. Nu vind ik het heerlijk! Of ga de natuur in. Maak een wandeling in het bos of aan het strand. Ga op zoek en voel wat bij jou past!