fbpx

Kleur. Wat is dat eigenlijk? En wat doet het en waarom doet het wat het doet?

Kleur bekennen brengt je op een hoger spiritueel niveau.

Kleur is een krachtige, magische energie. Het doet iets met je gevoel. Verhoogt je trilling. Veel meer dan je je nu waarschijnlijk beseft? De kleuren die je draagt vertelt hoe je je voelt, in welke fase je zit en wie je bent. Je laat met jouw kleuren je emoties zien. Daarmee zend je uit wie jij bent en hoe je in het leven staat. Iedere kleur heeft zijn eigen energie en ook zijn eigen eigenschappen in zich.
De kleuren die je wel draagt, die je niet draagt en hoe vaak je een kleur draagt, dit alles samen maakt jouw verhaal! Of je letterlijk én figuurlijk al je ware kleuren laat zien of dat je nog veel verstopt in jezelf.

De kleuren die je laat liggen, vertellen jou iets.
Iets over vroeger. Iets over je opvoeding.
Over dingen die je hebt meegemaakt.

Het gaat er dus niet om wat je aandoet, het gaat erom of je de kleur kan dragen.
Wil je groeien als persoon, wil je groeien met je bedrijf of een mooie nieuwe start in je leven? Beken kleur en durf in je eigen spiegel te kijken! Kleur is een hele krachtige energie. En hier zijn we ons nog te weinig of zelfs niet van bewust. Als je een nieuwe kleur draagt die matcht met jou en je bent ook toe aan die kleur, verandert jouw energie en de mensen om je heen reageren hierop. Je komt in beweging. Er ontstaat een hele andere vibe.

Nu ben ik benieuwd naar jouw verhaal. Draag jij een kleur beslist niet? En waarom eigenlijk niet?
Dit gaat niet over wat is mooi en niet mooi. Ga bij jezelf eens na. Er is vast een kleur die je niet draagt. Het is heel mooi en een eerste stap om je hier eens bewust van te worden.