fbpx
Ga voor verandering!

Your own colours gives you the best energy

Welke kleuren bekrachtigen je persoonlijkheid? Welke basis in jezelf heb je nodig om je dromen wél waar te maken? Heb je een abonnement op de garderobe capsule en je vraagt je af welke kleuren je nu moet kiezen die bij jou en je persoonlijkheid passen? Boek voor antwoorden op deze vragen de persoonlijke kleurensessie van 2uur waarin alles duidelijk wordt! Let op: Dit is geen sessie waarin we gaan bepalen of je een winter of herfsttype bent. Ik werk op een dieper niveau.

 

Wat houdt een kleurenreading precies in?


We brengen jouw kleuren in kaart om vervolgens te kijken wat jij op dit moment nodig hebt voor dat wat waar jij nu behoefte aan hebt of heling proces. De nieuwe kleuren die goed zijn voor jou helpen je hierbij. De energie van de nieuwe kleuren is anders waardoor je je anders gaat voelen en verder kan ontwikkelen.

Wist je al dat kleur energie is? Wij bestaan uit energie maar ook de kleuren die we dragen stralen alleen al energie uit. De kleuren die we dragen? Ja, want kleuren die je wel of niet (meer) draagt vertellen meer over je dan je je nu waarschijnlijk bewust bent. Iedere kleur heeft zijn eigen werking en eigenschappen in zich. Door de kleuren die je wel draagt, niet draagt en nooit gedragen hebt met elkaar te verbinden kom je tot jou unieke verhaal. Bijzonder toch?

Denk maar eens aan de keren dat je ineens een nieuwe kleur bent gaan dragen. Dat was vast op het moment dat je ging samenwonen, een nieuwe baan kreeg of hebt besloten om voor jezelf te kiezen. Dit en welke kleurtinten bij jou horen bespreken we allemaal tijdens de kleurenreading. Na deze sessie heb je waardevolle inzichten gekregen en ben je je bewust van welke kleuren.

Ontdek hoe je kleding voor je kan laten werken. Je bent van harte welkom in Aalsmeer!

Wat levert deze sessie jou op?

N

Je weet precies welke kleuren en tinten bij je passen

N

Je weet welke kleuren jouw ware zelf bekrachtigen

N

Je weet precies welke capsule er geschikt is voor jou

N

Je weet nu waar je op moet letten kwa vormen en prints

 

 

‘Ik weet nu precies welke kleuren ik nodig heb om mij zelfverzekerd en mooi te voelen. En mede dankzij deze sessie en vervolgens het traject haal ik nog meer uit mijn leven én de garderobe capsules. Dank je wel!’

‘Door de kleurenreading met Ellen ben ik uit mijn ‘zwarte’ schulp gekropen. Ik kwam er dankzij Ellen achter dat de kleur zwart een safety net voor mij was en door met andere kleuren te werken ik veel dichter bij mijn intuïtie en daadkracht kan komen.

Nu draag ik nog steeds zwart, maar veel minder en is mijn kast weer gevuld met allemaal fijne kleuren die mij dagelijks ondersteunen. Ik kies nu veel bewuster mijn kleding bij hoe ik me voel of wil voelen. Dank je wel lieve Ellen, ik voel me nu zoveel meer mijzelf en in verbinding met mijzelf 💜 .  En dit al na één reading.’ – Wendy van Hardeveld

Wat kan je verwachten?

Ik denk niet in hokjes

Tijdens deze kleurenreading werk ik niet met winter, lente, zomer of herfsttypes. Ik ben er namelijk van overtuigd en weet inmiddels uit ervaring dat we allerlei verschillende delen in ons hebben. Zowel in onze persoonlijkheid als in onze uitstraling. Het gaat om de combinatie en hoe je de dingen samenbrengt. Zodra ik je in een hokje van een bepaalde type zet beperk je jezelf in de verschillende kleuren die er zijn. Dit wil ik voorkomen!

We kleuren buiten de lijntjes 
De kleuren die je wel of niet staan heeft namelijk alles te maken met hoe jij jezelf hebt ontwikkeld. Het gaat dus niet alleen om ‘welke kleuren staan je mooi’? Maar het gaat er ook om in welke kleurenfase ben jij? Dat een bepaalde kleur je niet staat heeft namelijk alles te maken met of je er klaar voor bent of niet. Klaar bent voor de energie van de kleur en daarmee de eigenschappen van de kleur die er aan gekoppeld zijn. Bijvoorbeeld of je al uit je comfortzone bent gestapt. Of dat je al dingen hebt losgelaten/verwerkt?
Uiteraard staat bij de ene persoon de lichte en koele tinten veel beter terwijl de ander juist de okergeel en oranje veel meer nodig heeft. Dit is afhankelijk van meerdere punten die ik je graag uitgebreid uitleg tijdens deze sessie.

Ik kijk er naar uit om met jou mee op reis te mogen naar deze unieke ervaring.

Want verlang je ook zo naar

N

Je eigen keuzes maken op basis van vertrouwen i.p.v. angst

N

Jezelf kunnen zijn op ieder gebied in je leven

N

Je grenzen durven aangeven

N

Vertrouwen op je eigen gevoel in plaats van de mening van anderen

N

Kleur geven aan jouw leven

 

“Life is about using the whole box of crayons” 

 

Mijn doel is om je te laten zien wat er nog meer mogelijk is binnen de kleuren in je kledingkast. Daar liggen nog veel meer kwaliteiten van jezelf. Jouw talent en wellicht je zielsverlangen!