Ik ontmoette een tijdje geleden een kindercoach. Een leuke vrouw met een duidelijke missie die moeders met kleine kinderen helpt te vertalen wat er bij het kind speelt. Wat mij (natuurlijk) direct opviel is dat ze vrijwel geheel in het zwart gekleed was wat geen uitnodigende energie is.

Ik vroeg mij direct af, zou ik haar hulp inschakelen? 
Als ik heel eerlijk ben en op mijn gevoel af zou gaan zou ik haar niet uitkiezen om mij te helpen met mijn kindje. Waarom niet? Omdat het zwaar en afsluitend voelt terwijl je als moeder met je baby of peuter juist openheid en vertrouwen nodig hebt vanuit een hulpverlener, coach. De energie van zwart matcht totaal niet met de zachtheid en liefde naar kinderen toe. Terwijl je als je haar beter leert kennen ze echt vanuit liefde en genoeg ervaring haar passie groots wilt neerzetten. Haar missie mooi en groots is waar ze veel moeders mee kan helpen.

Haal meer uit jezelf en je missie
Je kunt veel meer uit jezelf en business halen als de kleuren matchen met jouw boodschap. Met jouw missie! Want kleur is energie en de allersnelste manier van communiceren. Stel je eens voor als je jouw kleuren gaat dragen die matchen met jouw missie, met wie jij bent en alleen al hierop klanten aan trekt? 

 

In mijn lezing vertel ik je er alles over! Wil je een lezing boeken? Mail dan naar ellen@ellenvenema.nl

 

‘SHOW YOUR OWN AND TRUE COLORS’