fbpx

Ellen Venema: ‘Je kunt je leven in de richting veranderen die jij wilt’ 

Aalsmeer, Ellen Venema is ooit begonnen als kleur in kleding adviseur maar inmiddels uitgegroeid tot niet alleen kleurenenergie-expert, maar ook coach-healer & spreker.

“Ellen Venema heeft mij vertrouwen gegeven en laten inzien dat ik zelfverantwoordelijk ben voor de keuzes in mijn leven. Dat ik de regie kan terugnemen om zo volop van het leven te kunnen genieten. Het mooiste cadeau” Syliva Keizer

Dit zijn een van de reacties van degenen die bij Ellen sessies hebben gevolgd.

“Dit is precies de reden waarom ik doe wat ik doe. De bewustwording vergroten van anderen zodat ze JA durven te zeggen tegen zichzelf en het leven. Juist als je vastloopt vraagt het om verandering en het opnieuw kijken naar jezelf en de keuzes die je maakt.

“Ik merkte dat de adviezen die ik aan mijn klanten gaf, erg veel met hen deed. Er kwamen ook andere vragen. En voelde vrij snel dat ik mijn klanten verdieping en zo meer wilde geven. Ik besloot daarom coaching-opleidingen te gaan doen. Daar begon jaren geleden ook mijn persoonlijke reis.

De kracht van de energie van kleur

Het dragen van de juiste kleuren in kleding voor jou persoonlijk, heeft alleen al veel meer effect op je, dan velen zich beseffen. Kleuren beïnvloeden ons allemaal op emotioneel, fysiek en mentaal vlak. Kleur is energie en het heeft invloed op hoe je je voelt maar ook op hoe anderen op je reageren.
Door de kleuren die je af en toe, heel vaak en nooit gedragen hebt samen te brengen kom je tot jouw persoonlijke verhaal.

Waar mag je jezelf verder ontwikkelen, waar ligt jouw talent en waar verberg je je potentieel nog te veel? En wat heb jij nu nodig om wél in beweging te komen, keuzes te maken die goed zijn voor jou. Je dromen waar te maken.

“Ik was altijd bezig met persoonlijke groei en het vinden van mijzelf. Wat ik vooral ontdekte is dat ik naar de kern van het probleem mocht gaan zodat we het vervolgens ook echt konden veranderen.” Tools om er mee om te gaan hielp niet.

Je kan het vergelijken met onkruid legt Ellen uit. Als je niet naar de wortel gaat en deze eruit haalt zal het steeds terug blijven komen. Dit is ook met situaties en gevoelens in ons leven zo. Als je niet teruggaat naar de kern van het gevoel of probleem waar het is ontstaan, los je het niet werkelijk op. En zal het in allerlei kleine of grotere vormen terug blijven komen in je leven.

Om voor vooruitgang te kiezen heb recht in je eigen spiegel te kijken en hier verantwoordelijkheid voor te nemen. En dat is spannend. Toegeven en ja zeggen tegen jezelf is de moeilijkste stap. Maar daarna komt er verlichting en verandering. ‘Doordat ik naar de wortel ging dankzij healing, veranderde mijn gevoelens en situaties wél. En dit gun ik nu precies anderen ook!’

Ellen helpt anderen met de bewustwording van hun innerlijke kracht samen met de krachtige combinatie van kleuren en healing. Ze helpt je met het maken van keuzes. Keuzes in je leven door middel van coaching. Keuzes op het gebied van kleuren die jouw persoonlijkheid bekrachtigen. En keuzes in kledingcombinaties die bij jou passen.

Voor meer informatie over een persoonlijk sessie of traject op maat kan je contact opnemen via de website www.ellenvenema.nl of ellen@ellenvenema.nl