Jíj bekent kleur en hangt je eigen slingers op. Ík deel cadeautjes uit! 

 

Kom naar mijn lezing en ontdek hoe je de leiding neemt over je eigen leven. Kom en deel de mooie en persoonlijke boodschap over vrouw-zijn. Met mij, met de anderen en met jezelf. 

 

Daar stond ik dan, voor mijn publiek. Rood jasje, roze shirtje en een rode broek, trillend van de zenuwen. Mijn eerste woorden waren: ‘Het leven kan een feestje zijn maar daarvoor moeten we wel echt zelf de slingers ophangen’.

Toen ik dat eenmaal gezegd had, verdween mijn nervositeit op slag en kwam mijn kracht terug in mijn lijf. Ik trok mijn jasje uit waardoor het roze shirtje zichtbaar werd. Ik voelde mij volledig in mijn element terwijl ik deze ondernemende vrouwen vertelde dat het mij is opgevallen dat veel te veel vrouwen vaak verschillende mooie eigenschappen niet van zichzelf willen laten zien. Het niet durven. En dat juist daar waar jij jezelf niet volledig laat zien en deze eigenschappen niet volledig benut, dat juist daar veel meer geluk, talenten en kracht verstopt zit!

Ik ben Ellen en ik coach vrouwen met het volledig bekennen van kleur! Wat verstop jij (onbewust) nog in jezelf waardoor je niet volledig het leven leidt dat je wil? Door kleur te bekennen in je leven, dromen of business, kan jij je leven positief veranderen. Succesvol maken op de manier dat jij succesvol wil zijn!
Mijn lezing gaat over hoe wij vrouwen veel meer kleur mogen bekennen in ons leven. Maar ook vertel ik je hoe dit mijn leven compleet positief heeft veranderd.

Als spreker neem ik je mee in mijn verhaal en geef ik tips over hoe je jouw leven omzet naar een leven met meer balans. Ik laat je zien hoe je niet meer over jouw grenzen heen laat gaan en hoe je vrouwelijke kracht, geluk en succes blijft voelen. Je ontvangt niet alleen tips maar ook verrassende elementen die letterlijk kleur geven aan jouw leven. Na deze avond kijk je nooit meer hetzelfde naar jezelf en de mensen om je heen. Een mooi cadeau aan jezelf.

Ik ben Ellen en ik coach vrouwen met het volledig bekennen van kleur! Wat verstop je (onbewust) in jezelf waardoor je niet het leven leidt wat je wilt? Door kleur te bekennen in je leven, dromen of business, kan jij je leven positief veranderen. Succesvol maken!
Mijn lezing gaat over hoe hoe wij vrouwen veel meer kleur mogen bekennen in ons leven. Maar ook hoe dit mijn eigen leven compleet positief heeft veranderd.

 

 

 

 

Ellen als spreker inhuren?

 

Boek Ellen Venema als spreker op jouw event, bedrijvendag of netwerkbijeenkomst. De kosten zijn €1225,-. 
Neem contact op zodat we in onderling overleg de mogelijkheden kunnen bespreken. 
Stuur s.v.p een mail naar ellen@ellenvenema.nl. Ik zie je bericht tegemoet! 

Na iedere lezing doneer ik 10% van de winst aan stichting Early Birds. www.stichtingearlybirds.nl

Voor wie is deze lezing? 

 

Voor vrouwennetwerken die iets vernieuwends willen.

Duur lezing:
In overleg
(van 45 min tot 2 uur)

Opstelling:
Theateropstelling of in een kring,
met of zonder podium

Een geslaagd event, die eindigt
met een lach op je gezicht en
een mooie bewustwording