fbpx

Jíj bekent kleur en hangt je eigen slingers op. Ík deel cadeautjes uit! 

 

Kom naar mijn lezing en ontdek hoe je de leiding neemt over je eigen leven. Kom en deel de mooie en persoonlijke boodschap over vrouw-zijn. Met mij, met de anderen en met jezelf. 

Daar stond ik dan, voor mijn publiek. Rood jasje, roze shirtje en een rode broek, trillend van de zenuwen. Mijn eerste woorden waren: ‘Het leven kan een feestje zijn maar daarvoor moeten we wel echt zelf de slingers ophangen’.

Toen ik dat eenmaal gezegd had, verdween mijn nervositeit op slag en kwam mijn kracht terug in mijn lijf. Ik trok mijn jasje uit waardoor het roze shirtje zichtbaar werd. Ik voelde mij volledig in mijn element terwijl ik deze bewuste vrouwen vertelde dat het mij is opgevallen dat veel te veel vrouwen vaak verschillende mooie eigenschappen niet van zichzelf willen laten zien. Het niet durven. Geen tot weinig contact maken met hun bijzondere vrouwelijke kracht. En dat juist daar waar jij jezelf niet volledig laat zien en deze eigenschappen niet volledig benut, dat juist daar veel meer geluk, talenten en kracht verstopt zit!

Ik ben Ellen, ik ben coach, healer & spreker en ik begeleid vrouwen met het volledig bekennen van kleur! Wat verstop jij (onbewust) nog in jezelf waardoor je niet volledig het leven leidt dat je écht wil? Wat ben je misschien zelfs verloren in jezelf door een ingrijpende gebeurtenis in je leven? Door volledig kleur te bekennen in je leven, dromen of business, kan jij je leven positief veranderen. Succesvol maken op de manier dat jij succesvol wil zijn!
Mijn lezing gaat over hoe wij vrouwen veel meer kleur mogen bekennen in ons leven. Maar ook vertel ik je hoe onder andere deze tool dit mijn leven compleet positief heeft veranderd.

Als spreker neem ik je mee in mijn verhaal en geef ik tips over hoe je jouw leven omzet naar een leven met meer balans. Ik laat je zien hoe je niet meer over jouw grenzen heen laat gaan en hoe je vrouwelijke kracht, geluk en succes (opnieuw) blijft voelen. Je ontvangt niet alleen tips maar ook verrassende elementen die letterlijk kleur geven aan jouw leven. Na deze avond kijk je nooit meer hetzelfde naar jezelf en de mensen om je heen. Een mooi cadeau aan jezelf.

Naast het spreken is er ook veel interactie en heb ik voor twee vrouwen plek op de ‘Hot Seat’ (ruimte voor jouw stem en vragen bij mij op het podium). Hier gaan we samen ontdekken wat er bij jou zichtbaar mag worden of aandacht mag krijgen.

 

 

 

 

Ellen als spreker inhuren?

 

Boek Ellen Venema als spreker op jouw event, bedrijvendag of netwerkbijeenkomst. Neem contact op zodat we in onderling overleg de mogelijkheden kunnen bespreken. Stuur s.v.p een mail naar ellen@ellenvenema.nl. 

Na iedere lezing doneer ik 10% van de winst aan stichting Early Birds. www.stichtingearlybirds.nl

Voor wie is deze lezing?

 

Voor vrouwen die iets vernieuwends willen en ook meer willen
leren vertrouwen op hun eigen, innerlijke kompas.

Duur lezing:
In overleg
(van 45 min tot 2 uur)

Opstelling:
Theateropstelling of in een kring,
met of zonder podium

Een geslaagd event, die eindigt
met een lach op je gezicht en
een mooie bewustwording

 

Wat een mooie en vooral inspirerende lezing “Laat je ware kleuren zien”. Je wordt tijdens de avond door Ellen haar levensverhaal geleid met daarin uitleg over de effecten van het dragen van een bepaalde kleur. Maar het gaat nog veel dieper. Haar boodschap is juist ook het effect van figuurlijk kleur bekennen. Wat laat je bijvoorbeeld nog niet zien van jezelf? Door Ellen’s lezing zie ik ook nu heel duidelijk welke innerlijke kleuren ik niet draag aan de buitenkant en dat ik ook meer kleur wil toevoegen aan mijn garderobe als ondersteuning. Maar dat is het niet alleen. Je krijgt heel duidelijk het besef mee dat het niet dragen van een bepaalde kleur of juist veel dragen van donkere kleuren ook iets fundamenteels aangeven. En door gericht met letterlijk en figuurlijk kleur bekennen aan de slag te gaan met kom je bij de kern van in jouw eigen kracht durven staan. Erg mooi om te zien dat je dit allemaal kunt bereiken door kleur te bekennen. Ik raad dit iedereen aan!

 

Ik ben blij verrast met de lezing, al weet ik dat kleur een hoop doet in vele aspecten heeft Ellen me toch weer nieuwe inzichten gegeven in kleur.

Het mooie is dat Ellen je meeneemt op haar reis waarin ze zich kwetsbaar opstelt dit maakt het makkelijker om ook kwetsbaar te zijn. Ellen is een fijn persoon om naar te luisteren en ze kan het goed verwoorden zodat het ook binnenkomt, als je het toelaat. Ontdek jezelf in kleur bekennen! Bedankt Ellen voor de lezing.

 

Wat ik mooi vond aan je lezing is dat je goed weet wat je vertelt door je eigen ervaring. Ik vond het een bijzonder verhaal wat mooi resoneert met je intuïtie tot uiteindelijk de invloed van het kleur bekennen op je leven. Dat is een mooie bewustwording. Bewust zijn in alles, als een watercyclus. Je bent in volledig evenwicht van de kleuren van de regenboog, wat één van de bruggen is naar verlichting. Ik vond het mooi om de diepere betekenis over kleuren te ervaren. Dank je wel Ellen!  Liefs, Inga