fbpx

Wat zijn je waarden, talenten dromen en wensen?

 

Wil je iets wilt veranderen op het professionele vlak? Dan is loopbaancoaching iets voor jou! Als je wilt ontdekken wat je passies en je dromen zijn. Als je wilt weten welke kant je op wilt, waar je naar toe wilt groeien. Als loopbaan coach kijkt ik samen met jou naar de kansen die er zijn en werken we toe naar concrete resultaten.

Dromen

Samen ontdekken we wat je waarden zijn, je talenten, je wensen, je dromen. Wat je sterke punten zijn en wat je echt belangrijk vindt in je werk. We praten erover en je doet verschillende oefeningen om je ‘why’ in beeld te krijgen. Daarnaast krijg je een goed beeld van je persoonlijke realiteit. Wat is er mogelijk, en wat (nog) niet?

Doelen

Daarna bepalen we je persoonlijke loopbaanstrategie. Je doelen. Waar je over 1 jaar wilt zijn, waar je over 5 jaar wilt zijn.

Doen

Een heldere strategie en duidelijke doelen zijn het begin van je reis. Om te worden wat je wilt zijn moet je in actie komen. Een loopbaan coach helpt je bij het bedenken van concrete stappen en bij het uitvoeren van je actieplan. Zodat je concrete resultaten boekt.

 

 

 

A job isn’t just a job.  
It’s who you are

Wie ben ik?

 

Ikzelf ben jaren lang met tegenzin naar mijn werk gegaan. Waarom? Omdat ik te weinig in mogelijkheden dacht. Ik liet mijn belemmerende overtuigingen mij ervan weerhouden mijn hart te volgen en dromen waar te maken. Nu ga ik iedere dag met plezier naar mijn werk. Heb ik een werkomgeving gecreëerd waar ik mijzelf kan zijn, ik persoonlijk groei en oprecht blij van wordt. En dit gun ik jou ook!

 

Wil jij nu ook op de juiste werkplek zitten? Plan een loopbaancoach traject in. Onze sessies kunnen plaatsvinden op een locatie in omgeving Aalsmeer of online via een Zoom meeting. Datum en tijdstip is in overleg. Een plek waar je helemaal tot jezelf kan komen.

Wat levert jouw loopbaancoaching op

N

Inzicht in je talenten en sterke punten Inzicht in je dromen, waarden en verlangens

N

Een korte en lange termijn loopbaanstrategie

N

We werken samen aan concrete stappen en een actieplan

N

Kleur geven aan jouw leven

N

en vaak nog verrassende inzichten

 
 

 

Dankzij Ellen werd mijn blik geopend van mogelijkheden voor een baan. Samen met haar guidance een mooi framework gemaakt waaraan mijn baan aan mag voldoen. Het mooie is dat mijn ogen nu geopend zijn en er al een mooie functie op mijn pad is gekomen!Ellen geeft waardevolle tips, legt niets op maar luistert goed. Ze voelt daarnaast heel goed aan wanneer er thema’s of onderwerpen herhaald moeten worden, zodat ze ook bij je binnen kunnen komen en geeft oprecht waardevolle tips. – Wendy van Hardevelt 

 
 

 

‘Ellen heeft door de liefdevolle vragen en een luisteren oor mij elke keer meer bewust gemaakt van wat ik nou echt wil en er ook uiteindelijk voor durven gaan. Door haar aanwezige aandacht, aanpak en alles op mijn tijd, zonder druk, kon en durfde ik de stap te zetten om mij te laten omscholen en uiteindelijk zelf de stap heb durven zetten om mijn eigen holistische beauty salon te openen. Ik ben steeds dichter bij mezelf gekomen en ervaar steeds meer geluk, zonder mezelf te verliezen. Dit gebeurde regelmatig als ik niet op mijn juiste werkplek zat!’Bianca Kneijber * Bi-Pure (www.bi-pure.nl)

 
 
 
 
Referentie volgt omdat traject nog loopt…​. Marciano San a Jong* 

“Life is about using the whole box of crayons”