fbpx

Er gebeurde dingen die ik diep in mijn hart niet wilde…

Ik zat in een relatie waarin ik erg verliefd was en hem zag als de man van mijn leven. Met hem wilde ik mijn gezin stichten. Maar in onze relatie ging hij over bepaalde grenzen heen, wat te maken had met normen en waarden, die ik niet fijn vond. Dit was al een fluisterend teken vanuit mijn intuïtie. Alleen ik luisterde hier niet naar. Ik liet het toe omdat ik met mijn hoofd bedacht dat het aan mijn eigen onzekerheid lag. Zo voelde ik ook dat onze verbinding compleet weg was op het moment dat we een paar dagen zonder elkaar waren, bijvoorbeeld bij een weekend weg met vrienden. Dit was opnieuw een fluistering van mijn innerlijke stem dat er iets niet klopte. Ik gaf er opnieuw geen aandacht aan omdat ik met mijn hoofd dacht.

Het leven is een ontdekkingsreis waar je steeds opnieuw keuzes kan en mag maken. Deze keuzes bepalen de richting van je leven. Weet je hoe je meer naar je innerlijke stem kan luisteren? Door er steeds opnieuw voor te kiezen. Door het te herkennen. Door kleur te bekennen. Vind je het leuk om hier meer over te ontdekken en het te ervaren? Blijf de komende tijd lekker mijn inspiratie lezen.

Ik heb alvast een paar vragen voor je die je dichterbij jezelf brengen; 

  • Wat zie ik steeds terugkomen in mijn leven? Wat herhaalt zich. 
  • Wat wil ik écht? Is dat hetgeen wat je nu doet of stiekem toch iets anders?
  • Welke volgende stap zou ik zetten in mijn leven of bedrijf als de angst er niet zou zijn?