fbpx

We maken nog een foto, geven elkaar een dikke knuffel en zeggen elkaar gedag. Tot snel lieverd.
Vandaag was het dan zover. Mijn dierbare vriendin vertrok naar Spanje met haar gezin om daar te wonen en een nieuw leven op te bouwen. Ondanks dat ik haar natuurlijk ga missen en we niet meer zomaar even bij elkaar langs kunnen, kan ik het zo waarderen dat ze haar eigen pad kiest. Haar droom leeft.

 

KIES JE EIGEN PAD
Zo sta ik ook in het leven.
Ik denk dat dit ook een van de eigenschappen zijn waar we elkaar in kunnen vinden en waardoor wij vriendinnen zijn geworden. Mijn drive is ook groot om mijn dromen waar te maken. Het leven te creëren zoals ik het wil en niet geleefd te worden door een ander zijn overtuigingen. Geen belemmeringen te zien maar juist mogelijkheden.

 

DURF JIJ JE DROMEN WERKELIJK WAAR TE MAKEN?
Of is er nog iets wat zich zichtbaar mag maken aan en in jou waardoor je wel voor het leven durft te kiezen wat je diep van binnen zo graag wilt! #bekenkleur.

 

GEWELDIGE KANS
Deze zomer heb ik plek voor 4 bewuste vrouwen die in één dag een enorme stap willen maken. In zichzelf willen investeren zowel in geld als in tijd. We werken een hele dag samen op een mooie plek aan zee of in het bos. Om volledig kleur te bekennen. Is bovenstaande herkenbaar voor je en heb je interesse? Stuur een mail naar ellen@ellenvenema.nl