fbpx

Herken je dat? Je kiest opnieuw voor wéér een opleiding want dat zal wél het grote verschil gaan maken in je business. ‘I’ve been there’. Je hebt niet nog een opleiding of nog meer kennis nodig. Alles zit al in jou! Je hoeft dit alleen te gaan bekrachtigen. Daar ben ik van overtuigd. Waarom? Omdat ik het weet, ik het zelf heb ervaren.

Begrijp mij niet verkeerd, ik doe al 20 jaar aan persoonlijke ontwikkeling bij verschillende energetische coaches. Ben een thetahealer en blijf mij hierin verbeteren. Ik wil blijven groeien omdat ik dit enorm waardevol vind. Alleen heb ik niet een coach om mij te vertellen wat ik moet doen. Ik vind het belangrijk dat ik een spiegel krijg alleen gebruik ik dit niet als excuus om niet nu al mijn missie te verspreiden. Te starten. Zichtbaar te zijn. Je hebt iets te delen en alle wijsheid zit al in jou.

In het dagelijks leven raken wij die wijsheid in onszelf vaak kwijt. We komen bijvoorbeeld in de herfst- en winterfase (dit is de week voor de menstruatie en de menstruatieweek) van onze cyclus waardoor je het door verschillende prikkels allemaal even niet helder meer ziet. Je innerlijke stem niet goed kunt horen. Maar zodra je kiest voor een moment van rust en je je daaraan overgeeft, kan ineens alles weer glashelder zijn! Dit is een van de bijzondere talenten die jij als vrouw in je hebt. Maak jij er al optimaal gebruik van?

Beken kleur en maak contact met jouw verlangens en wijsheid.