fbpx

Training ‘beken kleur’

Ben je er klaar voor, of nieuwsgierig hoe het is, om je ware kleuren te laten zien?
Om je dagelijks te laten ondersteunen door de kleuren die je draagt?
Je draagt veel zwart omdat het makkelijk is en het afkleed. Herkenbaar?
De meeste mensen zijn zich totaal niet bewust van de invloed die kleuren op ze hebben. Ze denken iets te kiezen wat ze toevallig tegenkomen of omdat het afkleed. Niets is minder waar! Kleur is energie en trek je in energie aan. Iedere kleur staat ergens voor, heeft energie en daarmee een werking op je. Je kiest dus niet zomaar je kleuren uit.
Heb je een mindere dag? Is het de periode van de maand? Dan kies je vast voor donkere kleuren. Of voor de kleur waar jij je veilig in voelt. Je kiest onbewust de kleur dat resoneert bij jouw gevoel.

 

Hoe werken kleuren nu precies?

Maar hoe werken kleuren nu precies? Hoe kan de energie van kleur mijn leven positief veranderen? Hoe pas ik het zelf toe? Laat ik nu hiervoor deze basis training hebben ontwikkeld. Na deze training weet jij hoe kleuren te gebruiken in jouw leven en bedrijf. Ik wil je met deze training bewust maken, inspireren en motiveren. Voor jezelf maar tegelijkertijd heeft dit ook direct effect op de wereld om je heen.

Verlang je ook naar?

De leiding leren nemen over je eigen leven zodat je het leven creëert dat je verdient

Letterlijk en figuurlijk meer kleur geven aan je leven en business.

Het juiste uitstralen van binnen naar buiten

Een fijne en makkelijke tool die je dagelijks ondersteunt

 Jij kunt op ieder moment starten. De training bestaat uit 8 modules. 

Doe je mee? Ik heb er zin in om jou te inspireren! 

‘Met dit programma leer je op een hele nieuwe en andere manier naar jezelf, je leven & bedrijf te kijken. Ellen daagt je uit om volledig voor jezelf te gaan staan en je schaduwkanten aan te kijken. Ze adviseert bijvoorbeeld o.a. letterlijk andere kleuren te dragen wat maakte dat ik mij compleet anders ging voelen. En zelfs de mensen om mij heen anders op mij reageerde. Super waardevolle training die mijn leven heeft veranderd!’

Bianca Kneijber

Inkoper C&A

‘Jeetje, wat een gave ervaring! Iedereen kan ik dit aanraden. Wat heb ik? Wat wil ik? Door deze ervaring voel ik mij zelfverzekerder en heb ik nog meer zin om kleur te bekennen! Ik mag er zijn en de rest mag me op mijn mooist zien. Ik voel me mooi en krachtig!’

 

Chanda Vel

Groepsleerkracht basisschool

Wat levert jou deze online training op?

Hoe kleuren tegen je maar ook voor je kunnen werken.

Bewustwording van je (ware) zelf en je kwaliteiten

Letterlijk veel kleur in je leven, kledingkast en eventuele business

Waardevolle inzichten waardoor je niet meer hetzelfde naar jezelf en de wereld om je heen zal kijken

 

In de training komen de volgende modules aan bod

Wat is (kleuren)energie?

Wanneer werkt een kleur negatief

Welke kleuren heb je als basis altijd nodig

Op welke plek draag je het?

Breng jouw kleuren in kaart

Wat vertelt een lievelingskleur over jou?

Tegenovergestelde kleur

Afsluiting

Hoe deze mooie vrouwen de beken kleur academie hebben ervaren?

Over mij

Hi! Ik ben Ellen Venema, coach & healer aan de hand van onder andere kleuren. 

Ik ben ontzettend blij dat je dit aan het lezen bent want dat betekent dat ik je wellicht mag inspireren op jouw pad van bewustwording. Of dat je interesse hebt in het ontdekken van o.a. de kracht van kleurenenergie. Ik ben enorm trots en blij op mijn nieuwe training, waardoor jij met meer bewustwording, innerlijke kracht, meer vertrouwen en natuurlijk kleur je leven tegemoet gaat.

Ik ben er van overtuigd dat er in jou een enorme wijsheid en kracht verborgen zit. Een kracht die er al is en altijd is geweest maar wellicht niet de kans heeft gehad om volledig tot bloei te komen. Dit komt vaak door omstandigheden, overtuigingen en opvoeding waardoor we het helaas vergeten.

Het heeft bij mij jaren geduurd voordat ik ontdekte dat er nog veel meer kwaliteiten in mij lagen en ik zelf mijn leven leidt, daarom heb ik voor jou een korte en toegankelijke route gemaakt. Een training die zeker weten bijdraagt aan de bewustwording van je eigen kracht en regie.

 

 

 

De online (beken kleur) training’, een boost voor je leven én business. Je begint niet aan een training, je stapt in een bijzonder persoonlijk proces. Plan to be suprised!

Een online training van 8 modules die in je eigen tijd te volgen is op welke plek dan ook! De video’s zijn kort en krachtig. Het is zo opgebouwd dat jij het makkelijk naast je drukke bestaan kan volgen.

Wat krijg je nog meer?

Direct toegang tot alle modules

Naast de training heb je ook toegang tot een besloten Facebook groep

Hij is online, je kunt hem dus op elk moment bekijken. Thuis op de bank, aan de keukentafel of lekker in bad.

En verder is hij 24/7 een jaar lang geldig.

De investering in jezelf is

Hoe zij de online training hebben ervaren:

‘In de zoektocht naar mijzelf vond ik dit een hele mooie toevoeging! Het is bijzonder dat kleur bekennen zoveel doet met je gevoel, daar was ik me helemaal niet eerder bewust van. Dat voelt natuurlijk helemaal gaaf!’

Pam Ladage

‘Ik vond de de online training erg leuk en inspirerend. Het is een mooie persoonlijke reis waarin ik met andere ogen naar mijzelf ben gaan kijken.

Dank je wel Ellen voor jou inspirerende begeleiding en online omgeving!

Manon van de Ende

‘Waarom ik heb gekozen voor het online programma? Ik zag Ellen voorbij komen op Facebook en vond haar meteen al leuk. Ik dacht even wat kan ze mij nog leren en bijbrengen maar ik wilde toch haar programma volgen. En daar heb ik ook zeker geen spijt van!’

 

 

Ianthe Lammers van Toorenburg

‘Dit programma heeft voor mij heel veel in gang gezet. Ik ben veel bewuster van wie ik ben, wat ik wil overbrengen en hoe ik dat kan doen. Ik voel me veel meer mezelf, en vooral durf ook veel meer mezelf te zijn. Dit voor mij nieuwe stukje zelfvertrouwen werkt door in de rest van mijn leven en daar ben ik super dankbaar voor!’

Gerdien Hermetee

Wanneer kan ik starten met de training?

Je hebt zodra jij je hebt aangemeld direct toegang tot de training.

Hoe lang heb ik toegang tot deze training

Je hebt een jaar lang toegang tot deze training. Je kunt hem dus een jaar lang op ieder moment bekijken. Ik wil dat je voor jezelf alles uit deze training haalt. Wanneer je een deadline hebt is gebleken dat je een commitment maakt met jezelf om het ook daadwerkelijk te volgen. Zie het als een stok achter de deur.

Wat houdt dit product in?

Het is een online training gemaakt voor jou als je je bewuster wil worden van de ware kleuren, kracht in jezelf én de kleuren om je heen.