fbpx

Herken jij jezelf in deze dilemma’s?

Je bent die bewuste ondernemende vrouw die graag tijd en geld in zichzelf investeert alleen kom je maar niet tot het inzicht waarom het maar niet stroomt in je leven en je bedrijf

Je komt keer op keer in situaties terecht en snapt maar niet waarom ze je overkomen

Je durft nog te weinig keuzes te maken die goed zijn voor jou

Je houdt jezelf nog klein

Je durft te weinig te vertrouwen op je eigen gevoel, je intuïtie

Je vertrouwt nog te weinig op dat wat er nog meer mogelijk is voor jou

Je durft je ware kleuren zowel letterlijk als figuurlijk niet te laten zien

Het lukt je niet om echt door te breken in je leven en bedrijf

Verlang je ook naar?

De leiding leren nemen over je eigen leven zodat je het leven creëert dat je verdient

Letterlijk en figuurlijk meer kleur geven aan je leven en business. Weten welke kleurenenergie jou blijvend ondersteun

Fijne en makkelijke tools die je dagelijks ondersteunen om zo bij je ware zelf te blijven

Het juiste uitstralen van binnen naar buiten

Het leren vertrouwen op je eigen gevoel, intuïtie zodat je je eigen pad blijft volgen

Helpende hand die je de inzichten en oplossingen helpt herinneren waarom het niet stroomt in je leven en/of bedrijf

Innerlijke rust en het vertrouwen dat geluk, overvloed en flow ook voor jou is weggelegd

Verbinding met gelijkgestemde vrouwen

 We starten op 6 oktober 2020 en de training duurt tien weken.

Doe je mee? Ik heb er zin in! 

‘Met dit programma leer je op een hele nieuwe en andere manier naar jezelf, je leven & bedrijf te kijken. Ellen daagt je uit om volledig voor jezelf te gaan staan en je schaduwkanten aan te kijken. Ze adviseert bijvoorbeeld o.a. letterlijk andere kleuren te dragen wat maakte dat ik mij compleet anders ging voelen. En zelfs de mensen om mij heen anders op mij reageerde. Super waardevolle training die mijn leven heeft veranderd!’

Bianca Kneijber (37)

Inkoper C&A

‘Jeetje, wat een gave ervaring! Iedereen kan ik dit aanraden. Wat heb ik? Wat wil ik? Door deze ervaring voel ik mij zelfverzekerder en heb ik nog meer zin om kleur te bekennen! Ik mag er zijn en de rest mag me op mijn mooist zien. Ik voel me mooi en krachtig!’

 

Chanda Vel (38)

Groepsleerkracht basisschool

Wat levert jou deze online training op?

Letterlijk veel kleur in je leven en business

Rotsvast vertrouwen in je gevoel en de keuzes die je maakt

Waardevolle inzichten in wat jou nu tegenhoudt om je ware kleuren volledig te laten zien

Je weet keuzes maken die goed zijn voor jou

Je weet vanaf nu hoe en welke kleuren jou ondersteunen in je dagelijks leven & business

Je ervaart veel meer innerlijke rust

Je weet hoe jouw vrouwelijke kracht te benutten

Je weet hoe leiding terug te pakken over je eigen leven zodat je het leven creëert dat je verdient!

 

Wat krijg je en waar bestaat de training uit? 

Iedere week een nieuwe module, 10 weken lang

Waarvan 2x de module bestaat uit een Mastermind met de groep (groepscoaching)

De modules bestaan uit meerdere video's en een opdracht

Wekelijkse live Q&A sessie in de Facebook groep (is ook later terug te kijken)

Je kunt je vragen blijven stellen in de besloten veilige omgeving

Twee verrassing modules omdat ik wil inspelen op het thema van de groep

In je eigen tijd te volgen op welke plek op de wereld dan ook!

Tweemaal een online mastermind met de groep (groepscoaching)

Zes maanden toegang tot de video's

Eenmalige BONUS: Persoonlijke shop-links van de kleuren die jij als basis nodig hebt

Hoe deze mooie vrouwen de beken kleur academie hebben ervaren?

 

 

Over mij

 

Ik ben Ellen Venema, spreker & coach voor de bewuste ondernemende vrouw. Mijn missie: vrouwen begeleiden om de leiding te leren nemen over hun eigen leven (ik noem dit kleur bekennen) en zo het leven te creëren dat ze verdienen. Waarbij wij uitgaan van het vertrouwen op eigen kracht en wijsheid die je nu al in je hebt! Wat houdt kleur bekennen precies in? Dat jij helderheid krijgt wat je (on)bewust verstopt in jezelf. Letterlijk door kleur, figuurlijk door jouw onderbewustzijn, bewust te maken. Waardoor je in je eigen kracht komt te staan en je keuzes kan maken die een rotsvast vertrouwen, kracht, flow en overvloed tot gevolg hebben. Ik ben geen business coach die je helpt met strategieën & sales, maar om het onzichtbare in jezelf en je bedrijf zichtbaar te maken. Waar blokkeert (onbewust) de flow? Wat houdt je nu nog tegen om je ware kleuren te gaan laten zien?

Mijn begin

 

Tijdens een pittig persoonlijk proces waar ik mijzelf compleet verloren was kwam ik achter de vrouwelijke zachtheid en kracht die ik in mij had. Mijn innerlijke stem, hogere zelf of welke naam je er ook aan wil geven, gidste mij door de situatie heen. Ik begon langzaam weer te herinneren wie ik werkelijk ben. Door deze bewustwording in combinatie met de enorme kracht van het kleur bekennen kon ik dit veel beter aan en vond ik mijn eigen talent terug. Voelde ik mij weer vrouw en werd mijn spiritualiteit zichtbaar. Dit moest ik delen met andere vrouwen! Ik zie namelijk nog te veel vrouwen die zichzelf klein houden. De wereld heeft het verschil wat jij kan maken voor de ander nodig. Het kleur bekennen zorgt ervoor dat je gaat leven in plaats van overleven en je werkt vanuit je eigen kracht, plezier, flow en levensmissie. En dat in kleur!

 

‘De online (beken kleur) training’, een boost voor je leven én business. Je begint niet aan een training, je stapt in een bijzonder persoonlijk proces. Plan to be suprised!

Een online training van 10 weken (ruim twee maanden) die in je eigen tijd te volgen is op welke plek dan ook! De video’s zijn kort en krachtig. Het is zo opgebouwd dat jij het makkelijk naast je drukke bestaan kan volgen.

Met als een waardevolle toevoeging tweemaal een online mastermind met de groep (groepscoaching). Een Mastermind biedt persoonlijke ondersteuning. Ik vind oprechte verbinding met mijn klanten en als groep een belangrijk onderdeel.

Uit welke onderwerpen bestaan de modules? 

Wat is kleur, wat doet het en waarom doet het wat het doet

Hoe werkt energie

Welke drie kleuren ondersteunen je, vergroten je vertrouwen en heb je nodig voor een goede basis in jezelf

Je gaat jezelf belangrijke vragen stellen wat voor geweldige inzichten en helderheid zorgt

Wat straal je uit en krijg je terug aan energie in je leven en business

Je gaat keuzes maken die goed zijn voor jou

Verrassingsmodule waarbij ik inspeel op wat aansluit op jullie proces

Persoonlijke online geshopte items die je zou kunnen bestellen in de kleuren die je krachtig ondersteunen

De investering in jezelf is

Hoe zij de online academie hebben ervaren:

‘In de zoektocht naar mijzelf vond ik dit een hele mooie toevoeging! Het is bijzonder dat kleur bekennen zoveel doet met je gevoel, daar was ik me helemaal niet eerder bewust van. Dat voelt natuurlijk helemaal gaaf!’

Pam Ladage

‘Ik vond de de online colorboost erg leuk en inspirerend. Het is een mooie persoonlijke reis waarin ik met andere ogen naar mijzelf ben gaan kijken.

Dank je wel Ellen voor jou inspirerende begeleiding en online omgeving!

Manon van de Ende

‘Waarom ik heb gekozen voor het online programma? Ik zag Ellen voorbij komen op Facebook en vond haar meteen al leuk. Ik dacht even wat kan ze mij nog leren en bijbrengen maar ik wilde toch haar programma volgen. En daar heb ik ook zeker geen spijt van!’

 

 

Ianthe Lammers van Toorenburg

‘Dit programma heeft voor mij heel veel in gang gezet. Ik ben veel bewuster van wie ik ben, wat ik wil overbrengen en hoe ik dat kan doen. Ik voel me veel meer mezelf, en vooral durf ook veel meer mezelf te zijn. Dit voor mij nieuwe stukje zelfvertrouwen werkt door in de rest van mijn leven en daar ben ik super dankbaar voor!’

Gerdien Hermetee

Vraag & antwoord

Wat maakt deze online training anders dan andere online trainingen?

Dit is een online training en geen programma. Deze training is inclusief persoonlijke coaching en een online mastermind met de groep via zoom van maximaal 8 vrouwen. Ik begeleid je dus ook nog eens persoonlijk en in de groep naast alle opdrachten en video’s die je zelf volgt! 

Hoeveel tijd kost het mij per week?

Dit is afhankelijk van hoeveel jij uit deze training wil halen maar het kan al met een paar uur per week. Ik maak de video’s overzichtelijk, kort en krachtig. Dus geen enorm lange video’s en niet te veel aan informatie en opdrachten per module tegelijk. Zodat je het naast je drukke bestaan makkelijk kunt volgen en blijft volhouden. Het de tijd krijgt om ook te landen bij je.

Waarom heb je zes maanden toegang?

De training duurt drie maanden en zo heb je de tijd om het in je eigen tempo te volgen en achteraf te herhalen of na te kijken. Ik heb bewust niet voor onbeperkt toegang gekozen omdat ik uit ervaring weet dat je het voor je uitschuift en het er soms zelfs nooit van komt. Ik wil dat jij alles uit deze training haalt en deze stok achter de deur helpt je hierbij. 

Waarom heb je gekozen voor een mastermind groep bij deze online training?

Omdat ik oprechte verbinding met mijn klanten een heel belangrijk onderdeel vind en dit zelf vaak mis in een online programma. Er hier ook persoonlijk naar je wordt geluisterd. Je leert daarnaast ook enorm veel van elkaar en op het moment dat je elkaar hebt gezien en gehoord tijdens een mastermind die ik begeleid, wordt het makkelijker om open en eerlijk je eigen processen te delen in de Facebookgroep.

Wat is een online mastermind groep?

De online mastermind groep bestaat uit vrouwen die net als jij de beken kleur training volgen. Iedereen heeft gelijkwaardige doelen en ambities. Een mastermind biedt persoonlijke ondersteuning van mij als coach en van leden onderling.

Wat maakt de mastermind waardevol?

Je kunt aan mij persoonlijk je vragen stellen. Je proces delen met gelijkgestemde vrouwen die een soortgelijk proces doormaken. Daarnaast maak je een live verbinding met de andere vrouwen van de groep waar ook blijvende contacten uit kunnen ontstaan als je dit zou willen. Zoals een business buddy voor tijdens dit proces en na het proces van de training wat heel waardevol kan zijn voor jou als ondernemer.