fbpx

Personal soul shopping 

 

 

Heb je altijd al willen weten wat bij jouw ziel en persoonlijkheid past? Hou je niet van shoppen, heb je geen tijd of weet je niet goed welke kleding en kleuren je dagelijks kunnen bekrachtigen? Zoek je kleding wat je ondersteunt en zelfs persoonlijk laat groeien? Dan ben ik de personal soul shopper die je zoekt!

We duiken samen in je garderobekast, maken een shoplijst en daar ga ik  vervolgens mee aan de slag. Op zoek naar de beste items en kleuren voor jou. Ik shop niet zomaar, als soul shopper kijk ik verder.

Wat houdt soul shopping in? Ik kies de kleuren en prints in kleding die het beste bij jou ware zelf passen en je nu nodig hebt om persoonlijk verder te groeien. Kleur is energie en de juiste kleuren voor jou, is voeding voor je ziel. Ik kijk dus niet als eerste naar wat het beste bij je uitstraling past, maar naar wat je nu nodig hebt. Wil je graag dat kleurrijke positieve zetje? Neem dan direct contact op om jou soul shopping sessie in te plannen.

 

Als jouw personal soul shopper koop ik online en in winkels voor jou

Terwijl jij een drukke baan hebt, kinderen en je tijd niet wil besteden aan winkels te bezoeken, ga ik op stap voor jou! Ik zoek net zo lang totdat ik dé kleding vind die perfect bij jouw persoonlijkheid past. Wie kleding draagt dat past bij je persoonlijkheid en je ware zelf bekrachtigen, zit vaak veel beter in zijn vel. Een goeie outfit geeft jouw zelfvertrouwen een boost, waardoor je de wereld anders gaat zien.

 
 

 

 

Life is like a colourful wardrobe, you never know what colour you will choose the next day”!

 

Ik werk op een dieper niveau

 

Een persoonlijke garderobe op maat. Als kleurenexpert kijk ik naar kledingstukken die de eigenschappen in jezelf bekrachtigen. Daardoor werk ik op een dieper niveau. Het gaat er hier dus niet alleen om of de kleding(kleuren) je mooi staan maar vooral of ze je ware zelf bekrachtigen.

Want verlang je ook zo naar

N

Niet nadenken, shoppen of miskopen maar een ander voor jou laten shoppen

N

Een opgeschoonde kast

N

Items waar jij wél dagelijks blij van wordt

N

Niet alleen meer kleur geven in je kledingkast maar ook aan je leven

N

Persoonlijke aandacht

 
 
”Dat is wat ik wilde…niet meer nadenken en mij goed voelen in wat ik uitdraag. Wat kreeg ik? Een prachtige, kleurige garderobe die ik zelf nooit bij elkaar had kunnen vinden en had gekozen! Ik heb Ellen ingehuurd als personal shopper na mijn verlof van mijn eerste dochter. Een fase waarin ik veel zwart droeg en mijn lijf toch net even anders was dan voor de bevalling.
Door deze reis weet ik weer welke kleding, stijl en kleuren bij mij passen. Niet alleen letterlijk maar het is kleding als verlengstuk van wie IK ben. En door de nieuwe kleuren in mijn leven is er een enorm mooi proces in gang gezet. Ik ben mijn bedrijf van Droom Naar Daad verder gaan uitbreiden!’

“Elegance is when the inside is as beautiful as the outside!”