fbpx

Deze leukerds gingen je voor 

 

Mijn healing sessie bij Ellen was een mooie ervaring. En wat een inzichten. De beelden die ik zag en naar boven kwamen tijdens de sessie, blijf ik steeds terug zien. Naar aanleiding van de sessie heb ik een prachtige gesprek gehad met mijn moeder over haar zwangerschap van mij. Want juist daar lag de oorzaak van mijn blokkade die ik in het hier en nu ervaar(de)’​. Cynthia Hilkman – Fekkes * Life Power Services

Ik heb lang gedacht dat een dertigers dilemma niet bestond. Nu ben ik 32 jaar en daar is die dan. Het heen en weer gaan van links naar rechts. Het wel willen doen maar niet kunnen of durven, gek werd ik ervan. Hoezo gebeurd dit? Ik ben toch zelfverzekerd en sta me mannetje wel? Na het eerste gesprek met Ellen kwam ik er al snel achter dat ik nog prima met me zelf aan de slag kon gaan. Dat ik nog helemaal niet zelfverzekerd was. Ja dat DACHT ik vanuit mijn hoofd maar van Ellen heb ik geleerd te voelen.

De gesprekken met Ellen zijn fijn, het gaat over jezelf en hoe je ECHT weer in je eigen kracht kan staan. Niet vanuit je hoofd maar vanuit je gevoel. Ellen heeft me mooie inzichten gegeven, op het gebied van kleur die je draagt en dat je onderbuik gevoel het altijd juist heeft. Alles wat er om je heen gebeurd mag er zijn en gebeurd niet voor niets, zie het niet als gevaar maar als inspiratie.

Onze laatste sessie was een healing. Waar ik redelijk sceptisch in ging, want tja ik dacht al jaren met mijn hoofd in plaats van te voelen met mijn onderbuik dus vond het lastig mij over te geven. Ellen weet dat en begeleid mij met al haar gevoel en warmte mee in het traject. Ik sta nu midden in het leven, durf beslissingen ook echt te nemen en zie alles wat erop mij afkomt als een gift.

Elke vrouw zou een sessie bij Ellen moeten nemen. Who run the world?’ – Carlijn Boor

‘Enkele jaren geleden al in contact gekomen met Ellen. Altijd is zij mij bijgebleven als een hele intuïtieve vrouw en ze heeft me toen ook heel erg geholpen met enkele rake vragen en inzichten. Toen ik jaren later zag welke weg ze in was geslagen als coach ging er bij mij gelijk een vonkje branden, hier ben ik naar op zoek. En dat klopte. 

We begonnen het drie maanden traject met een live dag en wow, wat was alleen deze dag al verhelderend. Het heeft direct zoveel in beweging gezet. Iedere sessie gaf weer energie en motivatie om aan mezelf te werken. Ik kreeg er steeds meer plezier in om met het omdenken aan de slag te gaan i.p.v alleen te zien wat nog niet goed ging. En nee, ik ben niet direct van al mijn issues af. Maar ik weet er wel mee om te gaan. En vooruitgang in te boeken, want het blijft een proces.

Ik weet nu waar ik voor sta als mens, vrouw en professional, ik durf dit ook uit te spreken, durf keuzes te maken, grijp terug op de punten die ik heb meegenomen uit onze sessie als dingen even niet zo lekker lopen. Zowel privé als professioneel is er zoveel in beweging gezet en veranderd, ik kan daar alleen maar heel trots op zijn en vind dit echt een prachtig cadeau wat ik mezelf en mijn gezin heb gegeven!’

 

‘Vorig jaar zag ik een oproep van Ellen verschijnen op Facebook met als titel, kleur bekennen, het transformatietraject. Ik dacht dat is wat voor mij, ik wil van nu af aan, aan mijzelf werken. Ik heb mij aangemeld wat ik eerlijk gezegd best spannend vond. De reden dat ik aan mijzelf wilde werken waren er velen. Ik stond altijd voor iedereen klaar behalve voor mijzelf, waardoor ik ook heel weinig energie had en daar alleen al wilde ik verandering in gaan brengen.

Dan komt het eerste contact met Ellen en direct was ik super positief. Als coach is zij een TOPPER! Ellen is een goede, aardige en fijne coach en voor mij zo nu en dan erg direct, maar blijkbaar had ik deze spiegels nodig om bepaalde dingen in te gaan zien. Ellen komt op punten die verrassend zijn.

Inmiddels zijn we aan het einde gekomen van het traject en mis ik de wekelijkse gesprekken, het bekennen van een nieuwe kleur en toelichting. Wat het traject mij heeft opgeleverd? Door de coaching en hulp van Ellen sta ik enorm anders in het leven. Ik durf voor mijzelf te kiezen, kan heel goed een keer nee zeggen en vind het heel prettig om alleen in mijn eigen omgeving te zijn. Voor het traject was ik letterlijk op de vlucht voor mijzelf. En ik trek kleuren aan die ik eerder nooit zou kiezen. En wat dit heeft gedaan is, enorm verrassend.

Ik kan een ieder die iets wil veranderen in haar leven dit traject aanraden, ook al is het soms niet makkelijk het levert ECHT super veel plezier en vreugde voor jezelf op. Mijn tip, wil je aan jezelf werken aan de beste versie van jezelf? Ga dan samen met Ellen “KLEUR BEKENNEN”.

Wauw Ellen, wat heb jij een prachtig traject neergezet.

Toen ik bij jou begon vroeg jij mij een vragenlijst in te vullen en door de kleding die ik toen droeg wist jij mijn persoonlijkheid precies te omschrijven, terwijl wij elkaar nog nooit gezien of gesproken hadden.

We gingen aan de slag en jij hebt mij geleerd wat kleuren met mij kunnen doen. En ook wat het met anderen kan doen, hoe anderen reageren en wat ik bijvoorbeeld met kleur voor mijn kinderen kan betekenen.
Dat ik door bepaalde kleuren te dragen mij beter op mijn gemak voel, mij zelfverzekerder voel maar ook hoe ik verdriet beter kan verwerken of makkelijker een moeilijk gesprek aan kan gaan.
Iets wat ik echt niet van te voren had kunnen bedenken.

Daarnaast vond ik het ontzettend fijn om met jouw opdracht te gaan shoppen. Daardoor kan ik nu veel beter in kledingwinkels direct op mijn doel (kleur) af gaan.

Lieve Ellen, ontzettend bedankt voor de mooie gesprekken, alles wat ik van je geleerd heb en jouw tijd. Ik beveel je bij iedereen aan die er voor open staat.

XO Ela

 

‘Door kleur te bekennen met Ellen is mijn leven positief verandert. Ellen leert je uit je comfortzone te gaan, helpt je zelf de antwoorden te vinden en voelt daarnaast super goed aan waar je kleur mag bekennen. Door de letterlijke nieuwe kleuren te laten ondersteunen in het proces, ga je sneller door je eigen proces heen. Mijn onbewuste overtuigingen zijn die mij tegenhielden, zijn eindelijk bewust waardoor ik ze kon veranderen. Met als gevolg dat ik nu steeds meer mijn dromen leef. Dit had ik nooit willen missen! Dank je wel lieve Ellen.

Een reis maken met Ellen, daar is waar het allemaal begon. Geen reis door in het vliegtuig te stappen, maar een reis waarbij je je onder gaat dompelen in kleur bekennen! Een kleine beetje wist ik al wat de reis zou brengen, verschillende nieuwe kleuren die mij zouden ondersteunen in het proces. Hier kon ik me prima in vinden. Maar letterlijk de kleuren geel en oranje……Vooral de energie van geel zat ietwat in mijn allergie. Ik verafschuwde geel, heel diep en grondig! Waarom kwam ik langzaam achter.
 
Tijdens deze reis kwam ik mezelf tegen, heel erg. Steeds voegde Ellen een beetje liefde en kleur toe. Na al mijn weerstand en diepe dalen, ben ik kleur gaan bekennen en heb ik niet alleen geel omarmd maar heb ik ook een deel van mezelf gevonden. Want bij Ellen krijg je nooit zomaar een kleur geadviseerd. Ellen luistert naar je, voelt met je mee en gaat heel erg af op wat je deelt en haar intuïtie. Deze combinatie is voor mij ijzersterk geweest. In deze reis, waar je jezelf onderdompelt in het bekennen van kleur, doorloop je veel emoties en gevoelens. Maar als je er voor open staat en je vertrouwt op Ellen en jezelf, is het een prachtige reis. Je komt er zeker sterker uit en je kan door onder andere de tool kleurenenergie je laten ondersteunen bij blije, verdrietige, moeilijke situaties. 
 
Heb je lef en ben je bereid naar jezelf te kijken? Dan is een traject met Ellen echt iets voor jou!

‘Een klein beetje sceptisch, maar ook openminded ben ik aan de Reis met Ellen begonnen. Maar wat heb ik het als bijzonder ervaren! In een periode waarin ik soms ook niet zo goed meer wist wie ik was en waar ik heen wilde, heb je heel knap mijn kern weten te raken.

De kleurenreis heeft voor mij heel veel in gang gezet. Ik ben veel bewuster van wie ik ben, wat ik wil uitstralen en hoe ik dat doe. Ik voel me veel meer mezelf, en vooral durf ik ook veel meer mezelf te zijn. Dit voor mij nieuwe stukje zelfvertrouwen werkt door in de rest van mijn leven en daar ben ik super dankbaar voor!’

Afgelopen voorjaar heb Ellen leren kennen en werd in aangestoken door haar passie en enthousiasme over kleur bekennen. Ik besloot een traject in te gaan en wauw dat heb ik geweten. Ellen wist tijdens het 1e gesprek precies de spijker op z’n kop te slaan. Zo bijzonder! Ik ben met de adviezen van Ellen aan de slag gegaan en ben hierdoor anders naar mijzelf gaan kijken. Daarnaast ben ik zelf ook ontzettend gegroeid in mijn ontwikkeling als vrouw en als onderneemster en dat is ook te zien in mijn eigen bedrijf.  Lieve Ellen, bedankt voor alle eerlijke woorden en adviezen! 😗 

‘Wat een gesprek van 1,5 uur al niet in gang kan brengen… Ellen is een bijzondere vrouw waarbij je je snel op je gemak voelt, vertrouwen geeft en haarfijn aanvoelt waar blokkades zitten. Zij weet de juiste vragen te stellen die ervoor zorgen dat je een laagje dieper gaat wat helpt om de antwoorden in jezelf te vinden. De manier waarop zij kleuren i.c.m. haar coaching gebruikt maakt haar extra bijzonder. Dank je wel lieve Ellen’

Priscilla Massaar

‘Werken met Ellen heeft impact, op meer dan kleur bekennen alleen. Dit verloop kost tijd, en moeite om mijn eigen weerstand te overwinnen, maar het resultaat is dat ik veel meer aantrek van datgeen wat ik werkelijk wil. En ik dit ook uitstraal naar mijn klanten en omgeving toe’

Kiki Verbeek

Schrijfster, Glashelder verhaal

Onderstaande recensies zijn van vrouwen die mijn eerste programma’s zoals de ‘garderobe-reis’ hebben gevolgd. Vanuit daar is mijn eigen transformatie als energetisch begeleider ontstaan.

Dat is wat ik wilde…niet meer nadenken en mij goed voelen in wat ik draag. De juiste energie overbrengen. Wat kreeg ik? Een prachtige, kleurige garderobe die ik zelf nooit bij elkaar had kunnen vinden! Ik heb de kleurenReis met Ellen gedaan na mijn verlof van mijn eerste dochter. Een fase waarin ik veel zwart droeg en mijn lijf toch net even anders was dan voor de bevalling.
Door de kleurenReis weet ik weer welke kleuren bij mij passen. Niet alleen letterlijk maar het is kleding als verlengstuk van wie IK ben. En door de nieuwe kleuren in mijn kast is er een enorm mooi innerlijk proces in gang gezet. Ik ben mijn bedrijf van Droom Naar Daad verder gaan uitbreiden vanuit mijn eigen kracht! #jitskebekentkleur
Jitske Lochtenberg

van Droom naar Daad