fbpx

Elise kwam voor een sessie. Ze zat tegenover mij in mijn bekende fuchsia stoel. Tijdens ons gesprek merkte ik dat ze het moeilijk vond om zich kwetsbaar op te stellen en hield ze zich sterk en groot. ‘Schouders eronder en door’ was haar motto. We kwamen hierdoor moeilijk bij de kern van haar ‘probleem’.

Ik gunde haar zoveel meer liefde en openheid naar zichzelf toe dat ik besloot een veel van mij gebruikte oefening met haar te doen. Ik vroeg haar om haar ogen te sluiten en pakte een zachtroze doek (de kleur die ze te meisjesachtig vond) en legde deze om haar heen.

De tranen begonnen te stromen… Ze begreep niet wat er gebeurde maar begon te praten na een vraag die ik haar stelde. Als kind kon ze geen kind zijn. Haar ouders werkte altijd en zij zorgde vaak voor haar jongere zusje. Er was weinig ruimte voor spelen en plezier maken. En dit is zo gebleven tijdens de groei naar het een volwassen worden.

 

Op het moment dat we door opvoeding, ervaring in onze jeugd bepaalde ervaringen hebben gehad kan het zijn dat er eigenschappen in jou niet goed de ruimte hebben gekregen om zich te ontwikkelen. Neem de energie van roze. Deze staat voor o.a. zelfliefde, je kwetsbaar durven opstellen en om hulp durven vragen. Op het moment dat er weinig tijd en zorg voor je was door wat voor reden dan ook, heb je bijvoorbeeld het gevoel gekregen dat je geen kind mocht zijn en niet om hulp kon of mocht vragen, waardoor je dit niet hebt kunnen ontwikkelen. Door hiermee aan de slag te gaan kan je dit alsnog helen en ontplooien!

Ik geloof; alles zit nu al in jou alleen heb je vaak iets niet de ruimte kunnen geven om het zich van binnenuit naar buiten toe te ontwikkelen. Kleuren-healing neem ik (bijna) altijd mee tijdens mijn coaching en in programma’s. Dit is namelijk een prachtige manier is om verschillende eigenschappen alsnog in jezelf de ruimte te geven en tot bloei te laten komen. En laten we eerlijk zijn, wie wordt er nu niet blij van kleuren om ons heen?

Herken jij je hierin of zou je op andere vlakken aan de slag willen? En hierin kiest voor jezelf en jouw verlangens? Ik help je met liefde verder. Boek een gratis call om te kijken of we de goede match zijn.

Liefs,
Ellen