fbpx

Sessie op maat 

 

 

Ontdek welke dromen je waar wil maken en welke overtuigingen je hierbij nog weghouden. Hoe je je eigen pad vol vertrouwen kan gaan lopen. Zet de eerste belangrijke stap tijdens een persoonlijke sessie op maat waarna je direct verandering zult ervaren.

Wat zou je willen veranderen in jouw leven en wat zorgt ervoor dat je dit nog niet creëert? Of voel je dat je aan verandering toe bent maar loop je vast? Lees dan verder of boek direct jouw persoonlijke sessie. 

Door mijn persoonlijke ervaring als coach, healer én als student van het leven ben ik gaan inzien dat je de regie over je leven zelf in handen hebt. Deze sessie op maat is voor jou, als jij je bewust bent dat jij de enige bent die verantwoordelijk is voor jouw leven en de keuzes die je maakt. Het is een sessie waarin ik gebruik maak van verschillende technieken in combinatie met mijn eigen intuïtie en ervaring. Afhankelijk van dat wat bij jou past en waar jou behoeftes liggen. Een unieke combinatie van coaching, healing én kleurenenergie.

 

Kleur is energie

 

Alles is energie! Onze gedachten waar we aandacht aan schenken, de woorden die we uitspreken en ook de kleuren die we dragen. De kleuren die we dragen? Ja, want kleuren die je wel of niet (meer) draagt zeggen meer over je dan je je nu bewust bent. Kleuren werken enorm ondersteunend en helend. Wat heb je nu nodig als volgende stap in je leven? Hierbij kies ik vervolgens de nieuwe kleuren voor jou nu. (lees hier meer kleurenreading).

 

Energetische healing


We hebben als mens een fysiek lichaam die je kunt zien en aanraken, en een energetisch lichaam die je niet kunt zien. Dit staat nauw met elkaar verbonden. Zo hebben we een onderbewustzijn waarin allerlei informatie ligt opgeslagen die we niet zien maar onbewust ons wel door laten beïnvloeden. We handelen slechts voor ongeveer 8% vanuit ons bewustzijn (dit is heel weinig) en 92% vanuit ons onderbewustzijn. Door middel van healing gaan we op een diepgaande laag contact maken met je onderbewustzijn om vervolgens de overtuiging te veranderen.

Vaak gaan we als mens het buiten onszelf willen oplossen. Terwijl onze buitenwereld slechts een spiegel is van onze binnenwereld. Je kan deze spiegel zien als een uitnodiging om bij jezelf naar binnen te keren. De regie te pakken en je niet meer te laten leven of overleven. Ieder probleem heeft de oplossing al in zich. Wat is nu de onderliggende reden dat je tegen iets aanloopt? Door hier contact mee te maken kom je tot inzichten en uiteindelijk tot een oplossing. Je zult wellicht verrast zijn dat de kracht die je nodig hebt nu al in je aanwezig is. Ik ga je begeleiden om je opnieuw contact te laten maken met dit deel in jou.

Ik kijk er naar uit om met jou mee op reis te mogen naar deze unieke ervaring. Omdat we op een diepgaand niveau werken, is het mogelijk dat oplossingen zich sneller aandienen dan de traditionele therapievormen.
Jij bent en hebt de sleutel tot je eigen succes!

 
 
 

 

 

You can’t heal if you don’t feel!

 

Wat ontvang je?

 

Een persoonlijke beleving op maat met nieuwe inzichten die je helpen te creëren wat je wél wil. Ik laat je met liefde ervaren hoe je tot je eigen antwoorden kan komen. Alles ligt al in jou, je dient alleen al het moois in jou te blijven bekrachtigen.
De sessie kan plaatsvinden op een locatie in omgeving Aalsmeer of online via een Zoom meeting. Datum en tijdstip is in overleg. Een plek waar je helemaal tot jezelf kan komen.

Want verlang je ook zo naar

N

Je eigen keuzes maken op basis van een rotvast vertrouwen

N

Je grenzen durven aangeven

N

Vertrouwen op je eigen gevoel in plaats van de mening van anderen

N

Kleur geven aan jouw leven

N

en nog veel meer...

 
 

 

Dank je wel Ellen voor het afstemmen en helder maken van wat ik NU nodig had om verder te komen. Dit kan ik iedereen aanraden. Je hebt direct na deze sessie het gevoel dat je grote stappen hebt gezet. Een cadeau voor mijzelf waar ik geen moment spijt van heb. – Annemarie van Wijck

 
 
 
 
Mijn healing sessie bij Ellen was een mooie ervaring. En wat een inzichten. De beelden die ik zag en naar boven kwamen tijdens de sessie, blijf ik steeds terug zien. Naar aanleiding van de sessie heb ik een prachtige gesprek gehad met mijn moeder over haar zwangerschap van mij. Want juist daar lag de oorzaak van mijn blokkade die ik in het hier en nu ervaar(de)’​. Cynthia Hilkman – Fekkes * Life Power Services

Ik heb lang gedacht dat een dertigers dilemma niet bestond. Nu ben ik 32 jaar en daar is die dan. Het heen en weer gaan van links naar rechts. Het wel willen doen maar niet kunnen of durven, gek werd ik ervan. Hoezo gebeurd dit? Ik ben toch zelfverzekerd en sta me mannetje wel?

Na het eerste gesprek met Ellen kwam ik er al snel achter dat ik nog prima met me zelfs aan de slag kon gaan. Dat ik nog helemaal niet zelfverzekerd was. Ja dat DACHT ik maar van Ellen heb ik geleerd te voelen. De gesprekken met Ellen zijn fijn, het gaat over jezelf en hoe je ECHT weer in je kracht kan staan. Niet vanuit je hoofd maar vanuit je gevoel. Ellen heeft me mooie inzichten gegeven, op het gebied van kleur die je draagt en dat je onderbuik gevoel het altijd juist heeft. Alles wat er om je heen gebeurd mag er zijn en gebeurd niet voor niets, zie het niet als gevaar maar als inspiratie.

Onze laatste sessie was een healing. Waar ik redelijk sceptisch in ging, want tja ik dacht al jaren met mijn hoofd in plaats van te voelen met mijn onderbuik dus vond het lastig mij over te geven. Ellen weet dat en begeleid mij met al haar gevoel en warmte mee in het traject.

Ik sta nu midden in het leven, durf beslissingen ook echt te nemen en zie alles wat erop mij afkomt als een gift. Elke vrouw zou een sessie bij Ellen moeten nemen. Who run the world? Ellen is een powervrouw die je leert om in je eigen kracht te gaan staan! Ze komt met mooie inzichten en adviezen die direct toepasbaar zijn. Echt waardevol!  Carlijn Boor

“Life is about using the whole box of crayons”