fbpx
Ga voor verandering!

Herken jij je hier ook in?

Je laat je leven nog te veel door anderen bepalen.

Je hebt moeite met het aangeven van je grenzen waardoor je te vaak over jouw grenzen heen laat gaan.

Je laat te weinig jouw stem horen in je relatie, tijdens meetings of andere gesprekken. Dit verlangen is er alleen laat je je tegenhouden door de bekende overtuigingen. 

Je wil niet langer anders gezien worden dan wie je werkelijk bent. Maar in je eigen ware ‘kleuren’.

 

Je denkt regelmatig; waarom lukt het haar wel en mij niet?!

Je vraagt je af hoe het komt dat je steeds in een soortgelijke situatie terechtkomt.

Je gelooft in je dromen alleen iets houdt je nog tegen om ze waar te maken.

 

Je hebt behoefte aan verandering op werk- en of privégebied.

 

Stel je eens voor dat je jezelf durft uit te spreken? Je durft te kiezen voor de richting waar je diep van binnen naar verlangt en je over te geven aan het leven dat ook voor je bedoelt is. Dat wat nu te ver van je vandaan lijkt te staan werkelijkheid wordt?

Kan je het nu al voelen? Het is mogelijk!

Dit kan je bereiken om uit je verhaal te stappen wat maar niet veranderd. Wat speelt er nu werkelijk waardoor het nu nog niet lukt? Door o.a. Thetahealing komen we in een stroomversnelling tot de kern en stap je uit het bekende verhaal. Om het vervolgens op te kunnen lossen.  

Wat is het resultaat wanneer je jezelf deze investering gunt?

N

Je éindelijk die sprong in het vertrouwen durft te nemen

N

Veel meer lef/durf waardoor er ruimte komt voor wat je wél wil

N

Je leven veranderd in een stroomversnelling en durft keuzes te maken

N

Je durft je grenzen liefdevol aan te geven

N

Je hebt minder buiten jezelf nodig omdat je nu weet hoe het uit jezelf te halen

N

Je laat letterlijk en figuurlijk je ware kleuren zien en voelt je hierdoor meer dan ooit verbonden met wie je in de kern bent

 

Sinds ik ben gaan inzien dat ikzelf de regie in handen heb en mijn leven creëer begon ik pas met leven. Dit heeft me o.a. opgeleverd dat iets mij niet zomaar overkomt maar ik het kan transformeren naar wat ik wél wil. Het groeien van een diep vertrouwen in mijzelf. Maar ook dat ik nu keuzes durf te maken die goed zijn voor mij. Zonder daar nog anderen voor nodig te hebben.
Ik geloof dat als wij leren keuzes te maken die goed zijn voor ons, dit ook durven, we een veel gelukkiger leven creëren. En dit niet alleen voor onszelf maar juist ook voor de wereld om ons heen. DURF te gaan staan en je VOL VERTROUWEN de weg te kiezen die je in de kern gelukkig maakt!
Mijn doel is om je te inspireren dat je wel degelijk je (ware) dromen kan waarmaken en dit op je eigen unieke manier. Je zielspad in vertrouwen volgen is de beste beslissing die je kan nemen om vervolgens dat wat je nu nog verstopt in jezelf toe te laten. Daar liggen nog meer kwaliteiten van jezelf.
Aan de hand van jouw hulpvraag gaan we aan de slag met wat jij op dit moment nodig hebt en zich aandient. Er is geen ‘quick fix’. Je hebt je eigen unieke pad en we kunnen nu aan de slag met wat jouw systeem, lichaam aankan en aangeeft. Dit is voor iedereen anders en afhankelijk van welke weg je al hebt afgelegd. Ik werk op basis van mijn gevoel, intuïtie, ervaring en innerlijk weten en ga mee op de stroom van wat jij nodig hebt. In combinatie met de tools uit mijn toolbox; o.a. coaching en voor als je de verdieping in wilt; Kleurenenergie en Thetahealing. Je onderbewustzijn (waar heel veel informatie ligt opgeslagen) bewust te maken. 

Dit kan je bereiken omdat? 

N

In alles mogelijkheden (wil) ziet (n)

N

Door je angsten heen durft te gaan

N

Anders denkt dan hoe het 'moet' of geleerd is

N

Die bewuste vrouw bent die het gewoon doet

N

Bereid bent en het belangrijk vindt om in jezelf te investeren

N

Geen excuses meer hebt of accepteert

N

Je verantwoordelijkheid neemt

N

Je je openstelt en het proces compleet aangaat

Wat is de investering in jezelf?

‘Vorig jaar zag ik een oproep van Ellen verschijnen op Facebook met als titel, het transformatietraject. Ik dacht dat is wat voor mij, ik wil van nu af aan, aan mijzelf werken. Ik heb mij aangemeld wat ik eerlijk gezegd best spannend vond. De reden dat ik aan mijzelf wilde werken waren er velen. Ik stond altijd voor iedereen klaar behalve voor mijzelf, waardoor ik ook heel weinig energie had en daar alleen al wilde ik verandering in gaan brengen.

Dan komt het eerste contact met Ellen en direct was ik super positief. Als coach is zij een TOPPER! Ellen is een goede, aardige en fijne coach en voor mij zo nu en dan erg direct, maar blijkbaar had ik deze spiegels nodig om bepaalde dingen in te gaan zien. Ellen komt op punten die verrassend zijn.

Inmiddels zijn we aan het einde gekomen van het traject en mis ik de wekelijkse gesprekken, het bekennen van een nieuwe kleur en toelichting. Wat het traject mij heeft opgeleverd? Door de coaching en hulp van Ellen sta ik enorm anders in het leven. Ik durf voor mijzelf te kiezen, kan heel goed een keer nee zeggen en vind het heel prettig om alleen in mijn eigen omgeving te zijn. Voor het traject was ik letterlijk op de vlucht voor mijzelf.

Ik kan een ieder die iets wil veranderen in haar leven dit traject aanraden, ook al is het soms niet makkelijk het levert ECHT super veel plezier en vreugde voor jezelf op. Mijn tip, wil je aan jezelf werken aan de beste versie van jezelf? Ga dan samen met Ellen “KLEUR BEKENNEN”.

Enkele jaren geleden al in contact gekomen met Ellen. Toen voor advies in kleur en kleding. Altijd is zij mij bijgebleven als een hele intuïtieve vrouw en ze heeft me toen ook heel erg geholpen met enkele rake vragen en inzichten. Toen ik jaren later zag welke weg ze in was geslagen als coach ging er bij mij gelijk een vonkje branden, hier ben ik naar op zoek. En dat klopte.

We begonnen het drie maanden traject met een live dag en wow, wat was alleen deze dag al verhelderend. Het heeft direct zoveel in beweging gezet. Iedere sessie gaf weer energie en motivatie om aan mezelf te werken. Ik kreeg er steeds meer plezier in om met het omdenken aan de slag te gaan i.p.v alleen te zien wat nog niet goed ging. En nee, ik ben niet direct van al mijn issues af. Maar ik weet er wel mee om te gaan. En vooruitgang in te boeken, want het blijft een proces.

Ik weet nu waar ik voor sta als mens, vrouw en professional, ik durf dit ook uit te spreken, durf keuzes te maken, grijp terug op de punten die ik heb meegenomen uit onze sessie als dingen even niet zo lekker lopen. Zowel privé als professioneel is er zoveel in beweging gezet en veranderd, ik kan daar alleen maar heel trots op zijn en vind dit echt een prachtig cadeau wat ik mezelf en mijn gezin heb gegeven. 

Een reis maken met Ellen, daar is waar het allemaal begon. Geen reis door in het vliegtuig te stappen, maar een reis waarbij je je onder gaat dompelen in kleur bekennen! Een kleine beetje wist ik al wat de reis zou brengen, verschillende nieuwe kleuren die mij zouden ondersteunen in het proces. Hier kon ik me prima in vinden. Maar letterlijk de kleuren geel en oranje……Vooral de energie van geel zat ietwat in mijn allergie. Ik verafschuwde geel, heel diep en grondig! Waarom kwam ik langzaam achter.
 
Tijdens deze reis kwam ik mezelf tegen, heel erg. Steeds voegde Ellen een beetje liefde en kleur toe. Na al mijn weerstand en diepe dalen, ben ik kleur gaan bekennen en heb ik niet alleen geel omarmd maar heb ik ook een deel van mezelf gevonden. Want bij Ellen krijg je nooit zomaar een kleur geadviseerd. Ellen luistert naar je, voelt met je mee en gaat heel erg af op wat je deelt en haar intuïtie. Deze combinatie is voor mij ijzersterk geweest. In deze reis, waar je jezelf onderdompelt in het bekennen van kleur, doorloop je veel emoties en gevoelens. Maar als je er voor open staat en je vertrouwt op Ellen en jezelf, is het een prachtige reis. Je komt er zeker sterker uit en je kan door onder andere de tool kleurenenergie je laten ondersteunen bij blije, verdrietige, moeilijke situaties. 
 
Heb je lef en ben je bereid naar jezelf te kijken? Dan is een traject met Ellen echt iets voor jou!