fbpx
Ga voor verandering!

Transformatie traject ‘kleur bekennen’

Wat mag er veranderen én zichtbaar worden in jouw leven waardoor je wél het leven gaat leiden vanuit je vrouwelijke energie en kracht?

 

Herken jij je hierin?

Je hebt moeite met grenzen aangeven waardoor mensen te vaak over jouw grenzen zijn heen gegaan.

Je laat te weinig je stem horen. Hier ben je enorm aan toe maar je niet weet hoe je dit kunt bereiken.

Je wil niet meer anders gezien worden dan wie je werkelijk bent. Je ware kleuren mogen gezien worden. 

 

Je gelooft in je missie, je weet hoe gesprekken gaan, je weet hoe je een aanbod moet lanceren, je kent die strategieën al. Je bent soms alleen nog te onzeker dat je missie ook echt het verschil maakt.  

Je voelt je zo nu en dan alleen, omdat je leeft en onderneemt op basis van je gevoel. Op je eigen manier.

 

Je voelt je laf omdat je jezelf niet volledig durft te laten zien in je kwetsbaarheid omdat je bang bent je gezicht te verliezen. Ze je misschien zelfs zweverig gaan vinden.

 

Je bedrijf heb je er niet even naast, het is je leven en wie jij bent. 

 

Je bent vaak anderen aan het pleasen.

Je wilt laten zien dat je kwetsbaarheid juist je kracht is.

 

Je wilt niet meer leven in en luisteren naar angsten en overtuigingen die niet van jou zijn.

 

 

Ik help jou met dat wat zichtbaar mag worden

Mijn doel is om jou te helpen transformeren naar een vrouw die alle kanten van zichzelf durft te laten zien. Wanneer wij gaan samenwerken geef ik je alles van mijzelf om dat te kunnen bereiken.

 

Mijn missie is om jou volledig kleur te laten bekennen

 

Sinds ik een paar jaar geleden kleur ben gaan bekennen is mijn leven positief veranderd. Ik ben mijn intuïtie en puurheid gaan erkennen als mijn kracht. Dit heeft me o.a. opgeleverd dat ik flow ervaar, duidelijk grenzen kan aangeven, keuzes durf te maken die goed voor mij zijn. En al pratend met vrouwen realiseer ik me dat ik niet de enige ben die hier mee geworsteld heeft.

Wat is het resultaat wanneer je jezelf deze investering gunt?

N

Je hebt diep gewortelde overtuigingen helder en deze hebben we herschreven op celniveau.

N

Je voelt je krachtig en trots

N

Je leeft je missie voluit

N

Je trekt je niets meer aan van wat anderen van je vinden

N

Je kunt je grenzen goed aangeven

N

Je voelt je krachtig en volledig vrouw

N

Pleasen is verleden tijd

N

Je laat je ware kleuren zien

N

Je durft puur te zijn en op je gevoel te vertrouwen

N

Het stroomt weer waardoor je meer energie, klanten en omzet aantrekt

Dit resultaat kan je bereiken omdat? 

N

In alles mogelijkheden ziet

N

Door je angsten heengaat

N

Anders denkt dan hoe het 'moet' of geleerd is

N

Die ondernemende vrouw bent die het gewoon doet

N

Bereid bent om tijd en geld in jezelf te investeren omdat je het verdient

N

Geen excuses meer hebt

N

Je verantwoordelijkheid neemt

N

Je je openstelt en het proces compleet aangaat

Hoe ziet het beken kleur transformatie traject eruit en wat is de investering in jezelf?

‘Vorig jaar zag ik een oproep van Ellen verschijnen op Facebook met als titel, het transformatietraject. Ik dacht dat is wat voor mij, ik wil van nu af aan, aan mijzelf werken. Ik heb mij aangemeld wat ik eerlijk gezegd best spannend vond. De reden dat ik aan mijzelf wilde werken waren er velen. Ik stond altijd voor iedereen klaar behalve voor mijzelf, waardoor ik ook heel weinig energie had en daar alleen al wilde ik verandering in gaan brengen.

Dan komt het eerste contact met Ellen en direct was ik super positief. Als coach is zij een TOPPER! Ellen is een goede, aardige en fijne coach en voor mij zo nu en dan erg direct, maar blijkbaar had ik deze spiegels nodig om bepaalde dingen in te gaan zien. Ellen komt op punten die verrassend zijn.

Inmiddels zijn we aan het einde gekomen van het traject en mis ik de wekelijkse gesprekken, het bekennen van een nieuwe kleur en toelichting. Wat het traject mij heeft opgeleverd? Door de coaching en hulp van Ellen sta ik enorm anders in het leven. Ik durf voor mijzelf te kiezen, kan heel goed een keer nee zeggen en vind het heel prettig om alleen in mijn eigen omgeving te zijn. Voor het traject was ik letterlijk op de vlucht voor mijzelf.

Ik kan een ieder die iets wil veranderen in haar leven dit traject aanraden, ook al is het soms niet makkelijk het levert ECHT super veel plezier en vreugde voor jezelf op. Mijn tip, wil je aan jezelf werken aan de beste versie van jezelf? Ga dan samen met Ellen “KLEUR BEKENNEN”.

Enkele jaren geleden al in contact gekomen met Ellen. Toen voor advies in kleur en kleding. Altijd is zij mij bijgebleven als een hele intuïtieve vrouw en ze heeft me toen ook heel erg geholpen met enkele rake vragen en inzichten. Toen ik jaren later zag welke weg ze in was geslagen als coach ging er bij mij gelijk een vonkje branden, hier ben ik naar op zoek. En dat klopte.

We begonnen het drie maanden traject met een live dag en wow, wat was alleen deze dag al verhelderend. Het heeft direct zoveel in beweging gezet. Iedere sessie gaf weer energie en motivatie om aan mezelf te werken. Ik kreeg er steeds meer plezier in om met het omdenken aan de slag te gaan i.p.v alleen te zien wat nog niet goed ging. En nee, ik ben niet direct van al mijn issues af. Maar ik weet er wel mee om te gaan. En vooruitgang in te boeken, want het blijft een proces.

Ik weet nu waar ik voor sta als mens, vrouw en professional, ik durf dit ook uit te spreken, durf keuzes te maken, grijp terug op de punten die ik heb meegenomen uit onze sessie als dingen even niet zo lekker lopen. Zowel privé als professioneel is er zoveel in beweging gezet en veranderd, ik kan daar alleen maar heel trots op zijn en vind dit echt een prachtig cadeau wat ik mezelf en mijn gezin heb gegeven. 

Een reis maken met Ellen, daar is waar het allemaal begon. Geen reis door in het vliegtuig te stappen, maar een reis waarbij je je onder gaat dompelen in kleur bekennen! Een kleine beetje wist ik al wat de reis zou brengen, verschillende nieuwe kleuren die mij zouden ondersteunen in het proces. Hier kon ik me prima in vinden. Maar letterlijk de kleuren geel en oranje……Vooral de energie van geel zat ietwat in mijn allergie. Ik verafschuwde geel, heel diep en grondig! Waarom kwam ik langzaam achter.
 
Tijdens deze reis kwam ik mezelf tegen, heel erg. Steeds voegde Ellen een beetje liefde en kleur toe. Na al mijn weerstand en diepe dalen, ben ik kleur gaan bekennen en heb ik niet alleen geel omarmd maar heb ik ook een deel van mezelf gevonden. Want bij Ellen krijg je nooit zomaar een kleur geadviseerd. Ellen luistert naar je, voelt met je mee en gaat heel erg af op wat je deelt en haar intuïtie. Deze combinatie is voor mij ijzersterk geweest. In deze reis, waar je jezelf onderdompelt in het bekennen van kleur, doorloop je veel emoties en gevoelens. Maar als je er voor open staat en je vertrouwt op Ellen en jezelf, is het een prachtige reis. Je komt er zeker sterker uit en je kan door onder andere de tool kleurenenergie je laten ondersteunen bij blije, verdrietige, moeilijke situaties. 
 
Heb je lef en ben je bereid naar jezelf te kijken? Dan is een traject met Ellen echt iets voor jou!