fbpx
Ga voor verandering!

Het is tijd voor verandering

Je laat je leven nog te veel door anderen bepalen.

Je hebt moeite met het aangeven van je grenzen waardoor je te vaak over jouw grenzen heen laat gaan.

Je laat te weinig jouw stem horen in je relatie, tijdens meetings of andere gesprekken. Dit verlangen is er alleen laat je je tegenhouden door (on)bewuste overtuigingen.

Je wil niet langer anders gezien worden dan wie je werkelijk bent.

 

Je voelt dat er zoveel meer uit jezelf te halen valt maar je weet niet hoe.

Je vraagt je af hoe het komt dat je steeds in een soortgelijke situatie terechtkomt.

Je wil leren te vertrouwen op jezelf en je niet langer vergelijken met anderen

 

Je hebt behoefte aan positieve verandering op werk- en of privégebied.

 

 
Coaching bij de Bewustwording staat voor bewustwording, herprogrammeren en bevrijding. Tijdens dit 1:1 transformatie traject word je je bewust van jouw (belemmerende) overtuigingen en patronen. Je leert hoe je deze kunt ombuigen naar helpende overtuigingen met als gevolg onafhankelijkheid en een diep gevoel van vertrouwen.
 
Coaching bij de Bewustwording helpt jou uit je verhaal te stappen en tot de wortel te komen. Het helpt je te bevrijden van je onechte ik. 

Is dit waar je zo naar verlangt? Het resultaat als je dit jezelf gunt

N

Eindelijk durf je die sprong in het vertrouwen te nemen

N

Je maakt keuzes vanuit vertrouwen

N

Je ervaart meer innerlijke rust en vrijheid in jezelf

N

Je durft je grenzen nu aan te geven

N

Je vindt het geluk in jezelf in plaats van in de buitenwereld

N

Je laat letterlijk en figuurlijk je ware kleuren zien en voelt je hierdoor meer dan ooit verbonden met wie je in essentie bent bent

 

Voel je al een JA?

 

Aan de hand van jouw hulpvraag gaan we aan de slag. Het traject is geen ‘quick fix’. Je hebt je eigen unieke weg en we werken wat jouw systeem, lichaam op dit moment aangeeft en accepteert. Dit is voor iedereen anders en afhankelijk van welke weg je al hebt afgelegd. Ik werk op basis van mijn gevoel, intuïtie, ervaring en innerlijk weten. Dit in combinatie met de tools uit mijn toolbox.

 

Elke traject is opgebouwd uit minimaal 6 sessies. Toch blijft het maatwerk en is ieders proces uniek. Wil je hier meer over weten?
 

Heb je interesse?

N

Alles sessie worden gehouden in Aalsmeer of online

N

Elke sessie duurt 1,5 uur

N

De duur van het traject is per persoon verschillend

N

Kosten op aanvraag

Zeg jij JA tegen jezelf?

Reviews

‘Vorig jaar zag ik een oproep van Ellen verschijnen op Facebook met als titel, het transformatietraject. Ik dacht dat is wat voor mij, ik wil van nu af aan, aan mijzelf werken. Ik heb mij aangemeld wat ik eerlijk gezegd best spannend vond. De reden dat ik aan mijzelf wilde werken waren er velen. Ik stond altijd voor iedereen klaar behalve voor mijzelf, waardoor ik ook heel weinig energie had en daar alleen al wilde ik verandering in gaan brengen.

Dan komt het eerste contact met Ellen en direct was ik super positief. Als coach is zij een TOPPER! Ellen is een goede, aardige en fijne coach en voor mij zo nu en dan erg direct, maar blijkbaar had ik deze spiegels nodig om bepaalde dingen in te gaan zien. Ellen komt op punten die verrassend zijn.

Inmiddels zijn we aan het einde gekomen van het traject en mis ik de wekelijkse gesprekken, het bekennen van een nieuwe kleur en toelichting. Wat het traject mij heeft opgeleverd? Door de coaching en hulp van Ellen sta ik enorm anders in het leven. Ik durf voor mijzelf te kiezen, kan heel goed een keer nee zeggen en vind het heel prettig om alleen in mijn eigen omgeving te zijn. Voor het traject was ik letterlijk op de vlucht voor mijzelf.

Ik kan een ieder die iets wil veranderen in haar leven dit traject aanraden, ook al is het soms niet makkelijk het levert ECHT super veel plezier en vreugde voor jezelf op. Mijn tip, wil je aan jezelf werken aan de beste versie van jezelf? Ga dan samen met Ellen “KLEUR BEKENNEN”.

Enkele jaren geleden al in contact gekomen met Ellen. Toen voor advies in kleur en kleding. Altijd is zij mij bijgebleven als een hele intuïtieve vrouw en ze heeft me toen ook heel erg geholpen met enkele rake vragen en inzichten. Toen ik jaren later zag welke weg ze in was geslagen als coach ging er bij mij gelijk een vonkje branden, hier ben ik naar op zoek. En dat klopte.

We begonnen het drie maanden traject met een live dag en wow, wat was alleen deze dag al verhelderend. Het heeft direct zoveel in beweging gezet. Iedere sessie gaf weer energie en motivatie om aan mezelf te werken. Ik kreeg er steeds meer plezier in om met het omdenken aan de slag te gaan i.p.v alleen te zien wat nog niet goed ging. En nee, ik ben niet direct van al mijn issues af. Maar ik weet er wel mee om te gaan. En vooruitgang in te boeken, want het blijft een proces.

Ik weet nu waar ik voor sta als mens, vrouw en professional, ik durf dit ook uit te spreken, durf keuzes te maken, grijp terug op de punten die ik heb meegenomen uit onze sessie als dingen even niet zo lekker lopen. Zowel privé als professioneel is er zoveel in beweging gezet en veranderd, ik kan daar alleen maar heel trots op zijn en vind dit echt een prachtig cadeau wat ik mezelf en mijn gezin heb gegeven. 

Een reis maken met Ellen, daar is waar het allemaal begon. Geen reis door in het vliegtuig te stappen, maar een reis waarbij je je onder gaat dompelen in kleur bekennen! Een kleine beetje wist ik al wat de reis zou brengen, verschillende nieuwe kleuren die mij zouden ondersteunen in het proces. Hier kon ik me prima in vinden. Maar letterlijk de kleuren geel en oranje……Vooral de energie van geel zat ietwat in mijn allergie. Ik verafschuwde geel, heel diep en grondig! Waarom kwam ik langzaam achter.
 
Tijdens deze reis kwam ik mezelf tegen, heel erg. Steeds voegde Ellen een beetje liefde en kleur toe. Na al mijn weerstand en diepe dalen, ben ik kleur gaan bekennen en heb ik niet alleen geel omarmd maar heb ik ook een deel van mezelf gevonden. Want bij Ellen krijg je nooit zomaar een kleur geadviseerd. Ellen luistert naar je, voelt met je mee en gaat heel erg af op wat je deelt en haar intuïtie. Deze combinatie is voor mij ijzersterk geweest. In deze reis, waar je jezelf onderdompelt in het bekennen van kleur, doorloop je veel emoties en gevoelens. Maar als je er voor open staat en je vertrouwt op Ellen en jezelf, is het een prachtige reis. Je komt er zeker sterker uit en je kan door onder andere de tool kleurenenergie je laten ondersteunen bij blije, verdrietige, moeilijke situaties. 
 
Heb je lef en ben je bereid naar jezelf te kijken? Dan is een traject met Ellen echt iets voor jou!