fbpx
Ga voor verandering!

Transformatie traject ‘kleur bekennen’

Wat mag er veranderen in jouw leven waardoor je wél het leven gaat leiden vanuit je vrouwelijke energie en kracht?

 

 

Herken je dit in jezelf?

Je hebt moeite met grenzen aangeven waardoor mensen te vaak over jouw grenzen zijn heen gegaan.

 

Je trekt mensen aan die je energie kosten in plaats van dat ze je energie geven.

 

Je neemt nog steeds te weinig tijd voor jezelf, voor plezier en je gezin.

 

Je laat te weinig je stem horen. Hier ben je enorm aan toe maar je niet weet hoe je dit kunt bereiken.

 

 

Je voelt je laf omdat je jezelf niet volledig durft te laten zien in je kwetsbaarheid omdat je bang bent je gezicht te verliezen. Ze je misschien zelfs zweverig gaan vinden. 

 

Je hebt nog steeds het gevoel dat je een opleiding of training moet volgen voordat je pas echt vertrouwen hebt in je zielsmissie. 

 

Je hebt een ‘burn out’ gehad of je loopt er tegenaan.

 

Je hebt door dat je op een ander level gecoacht wilt worden vanuit pure verbinding en intuïtie. Je weet dat de eerder bedachte strategieën niet meer voor jou werken.

 

 

Je met de dingen die je zegt niet de mensen bereikt die je wilt bereiken. 

 

 

Je stopt bepaalde dingen weg waardoor je niet echt duidelijk en helder kan zijn in wat je wél en wat je niet wil. Waardoor er misverstanden ontstaan en je vervolgens ook niet krijgt wat je graag wil.

 

Je voelt je laf omdat je je laat beïnvloeden door anderen die het beste met je voor hebben of dat je vindt dat je er naar moet luisteren. Omdat zij het nu eenmaal weten en je hierin te weinig naar je eigen gevoel en stem luistert.

 

 

Je voelt je onzeker omdat je merkt dat mensen iets van je vinden. 

 

Je bent te vaak de ‘pleaser’. 

 

 

Dan ken ik jou, want ik was die vrouw!

 

‘Wauw Ellen, wat heb jij een prachtig traject neergezet. Een echt cadeau aan mijzelf! Toen ik bij jou begon wist jij mijn persoonlijkheid precies te omschrijven, terwijl wij elkaar nog nooit gezien of gesproken hadden. Hiermee raakte je mij direct en was het gevoel al enorm positief’. Lieve Ellen, ontzettend bedankt voor de mooie gesprekken, alles wat ik van je geleerd heb en jouw tijd. Ik beveel je bij iedereen aan die er voor open staat.’ 

Mijn missie is om jou kleur te laten bekennen

Mijn missie is om jou te helpen transformeren naar een vrouw die alle kanten van zichzelf durft te laten zien. Wanneer wij gaan samenwerken geef ik je alles van mijzelf om dat te kunnen bereiken.

 

 

Kleur bekennen is mijn kracht geworden!

 

Ik ben Ellen Venema, coach & spreker. Ik ben trotse moeder van een dochter. Sinds ik de kracht van kleur bekennen ben gaan ontdekken ben ik er gek op. Ik vind vrouwen die zichzelf in alle werkelijkheid laten zien altijd zo prachtig! Kleur bekennen maakt het leven vrolijker, losser, kwetsbaarder, krachtiger en stralender. Kleur bekennen werkt door naar je eigen geluk, klanten, bedrijf, gezin en je omgeving. 

 

Je gaat direct impact voelen
je ervaart de enorme kracht van jouw vrouwenenergie
en wat ‘kleur bekennen’ voor jouw leven gaat betekenen.

Wat is het resultaat wanneer je jezelf deze investering gunt?

N

Je leeft je missie voluit

N

Je geeft je grenzen goed aan

N

Je trekt je niets meer aan van wat anderen van je vinden

N

Je voelt je sterk, moedig en trots

N

Je laat je ware kleuren zien

N

Dat je diepe verbinding voelt met jezelf en de ander

N

Je volledig vertrouwt op je eigen talent

N

Jij laat jezelf écht zien

N

Je weinig tot niets meer van anderen aantrekt

Dit resultaat kan je bereiken omdat? 

Je verantwoordelijkheid neemt
Geen excuses meer verzint
Door de pijn heengaat
Al op meerdere vlakken aan persoonlijke ontwikkeling hebt gedaan
Die ondernemende vrouw bent die het wel doet
Lef hebt
Zin hebt om nieuwe stappen te zetten in je leven
Wilt groeien in je bewustzijn

Hoe ziet het transformatie traject eruit en wat is de investering in jezelf? 

Wat klanten over mij zeggen?

‘Vorig jaar zag ik een oproep van Ellen verschijnen op Facebook met als titel, het transformatietraject. Ik dacht dat is wat voor mij, ik wil van nu af aan, aan mijzelf werken. Ik heb mij aangemeld wat ik eerlijk gezegd best spannend vond. De reden dat ik aan mijzelf wilde werken waren er velen. Ik stond altijd voor iedereen klaar behalve voor mijzelf, waardoor ik ook heel weinig energie had en daar alleen al wilde ik verandering in gaan brengen.

Dan komt het eerste contact met Ellen en direct was ik super positief. Als coach is zij een TOPPER! Ellen is een goede, aardige en fijne coach en voor mij zo nu en dan erg direct, maar blijkbaar had ik deze spiegels nodig om bepaalde dingen in te gaan zien. Ellen komt op punten die verrassend zijn.

Inmiddels zijn we aan het einde gekomen van het traject en mis ik de wekelijkse gesprekken, het bekennen van een nieuwe kleur en toelichting. Wat het traject mij heeft opgeleverd? Door de coaching en hulp van Ellen sta ik enorm anders in het leven. Ik durf voor mijzelf te kiezen, kan heel goed een keer nee zeggen en vind het heel prettig om alleen in mijn eigen omgeving te zijn. Voor het traject was ik letterlijk op de vlucht voor mijzelf.

Ik kan een ieder die iets wil veranderen in haar leven dit traject aanraden, ook al is het soms niet makkelijk het levert ECHT super veel plezier en vreugde voor jezelf op. Mijn tip, wil je aan jezelf werken aan de beste versie van jezelf? Ga dan samen met Ellen “KLEUR BEKENNEN”  

 

 

Afgelopen voorjaar heb Ellen leren kennen en werd in aangestoken door haar passie en enthousiasme over kleur bekennen. Ik besloot een traject in te gaan en wauw dat heb ik geweten. Ellen wist tijdens het 1e gesprek precies de spijker op z’n kop te slaan. Zo bijzonder! Ik ben met de adviezen van Ellen aan de slag gegaan en ben hierdoor anders naar mijzelf gaan kijken. Daarnaast ben ik zelf ook ontzettend gegroeid in mijn ontwikkeling als vrouw en als onderneemster en dat is ook te zien in mijn eigen bedrijf.  Lieve Ellen, bedankt voor alle eerlijke woorden en adviezen! 😗 

 

 

‘Dat is wat ik wilde…mijzelf durven laten zien zoals ik werkelijk ben! Door de innerlijke reis bij Ellen te volgen weet ik weer wie ik ben en wat ik uit te dragen heb. En door de kleuren te bekennen in mijn leven is er een enorm mooi proces in gang gezet. Ik ben mijn bedrijf van Droom Naar Daad verder gaan uitbreiden!’