fbpx

 Verbindingscirkel voor vrouwen

voor diepgang, plezier en een zuivere verbinding.

 

Je bent jezelf op allerlei lagen aan het ontwikkelen en je merkt dat niet iedereen je meer kan volgen of je zelfs begrijpt. Je hebt behoefte aan nieuwe mensen in je leven. Een groep mensen die je wél begrijpen en waar je de gelijkwaardige verbinding kan opzoeken.

Wellicht is de verbindingscirkel dan iets voor jou!

Waarom een verbindingscirkel?

Ik vind een oprechte verbinding met de ander heel belangrijk. Het behoort zelfs tot een van mijn kernwaardes in zowel mijn bedrijf als in mijn persoonlijke leven. Verbinding zowel in mijn vriendschappen, met de vrouwen die ik mag begeleiden op hun pad en ieder ander waar ik in contact mee kom. Ik ben een langere tijd op zoek geweest naar gelijkgestemde vrouwen die net als ik met persoonlijke ontwikkeling bezig en bezig blijven. Die in de spiegel durven te kijken, die zich ook soms alleen voelt in het proces van spiritualiteit en waar je plezier mee kan maken.

 

Wat is het verschil met een vrouwencirkel?

Voor mij is het geen vrouwencirkel omdat de energie van de naam niet klopte met wat ik wil neerzetten en de vrouwen die ik wil uitnodigen en aantrekken. Het is bedoelt voor vrouwen die behoefte hebben aan verbinding, nieuwe mensen ontmoeten, plezier en het samenbrengen van onze krachtige en prachtige vrouwenenergie. Geen verplichtingen, geen verwachtingen maar een gecreëerde fijne plek om de eerste zondag van de maand samen te komen en te ontdekken wat hieruit kan ontstaan. Volg net als ik hierin je gevoel.

 
 
 

 

‘Connection, inspire and support’

 

 

Voor wie is de verbindingscirkel?

N

Als je op zoek bent naar nieuwe verbindingen

N

Je aangaat van het samenbrengen van vrouwenenergie

N

Als je het gevoel ervaart van thuiskomen

“Wat ik geef is mijzelf. Wat ik krijg is vertrouwen. Wat je krijgt is verbinding”

Wie ben ik?

Ik ben Ellen, 36 jaar en ik ben gek kleur, persoonlijke ontwikkeling, nieuwe mensen ontmoeten die ook de diepte in zijn gegaan en ik doe er alles aan om steeds dichter bij mijn werkelijke zelf te komen. In connectie te komen met de bron waar we allemaal deel van uitmaken. En nátuurlijk op mijn dochter van 6 jaar. Ik ben altijd op zoek geweest naar een diepere connectie en verbinding met de ander. Ik kom uit een groot gezin waar geen begrip of ruimte voor spiritualiteit was omdat ze er zelf niets mee hadden of hadden gedaan. Ik was dus al als klein meisje op zoek naar erkenning en herkenning buiten mijzelf. Naar heel wat hobbels en lessen van het leven heb ik mogen ervaren dat het in mij ligt maar daarnaast is verbinding nog steeds een belangrijk onderdeel in mijn leven. Daarom ben ik begonnen met het opzetten van verbindingscirkels. Vrouwen samenbrengen om te connecten, ontdekken en elkaar te zien in we zijn.

Heb jij ook de behoefte om nieuwe mensen te ontmoeten, te verbinden op een dieper niveau en je reis te kunnen delen met andere die hetzelfde doorgaan? Vanuit plezier, oprechtheid en openheid? In de buurt van Amsterdam ben je welkom. Stuur mij een mail en wie weet ben je er de volgende verbindingscirkel bij.