fbpx

Voorbeelden van verschillende garderobe capsules vind je hier

In welke omschrijving herken jij jezelf? Hier vind je de 8 type capsules die ik aanbied. Ieder seizoen krijg je toegang tot twee capsules die het meest aansluiten bij jouw persoonlijkheid en uitstraling.
De capsules zijn voor de maten 34 t/m 42 * XS-XL.

Capsule basic koel: Marjolijn.

Marjolijn is een vrouw van 36 jaar met een lichte huid en licht haar en draagt maat 38/M. Marjolijn houdt van kleding wat praktisch en basic is. Daarnaast is haar stijl tijdloos, relaxed en richting het klassiek, netjes. De pastelkleuren, de lichte en koele tinten staan Marjolijn goed vanwege haar lichte uitstraling en door haar persoonlijkheid.

Op zijn tijd mag er een kledingstuk uitspringen. Dit gaat dan op een leuk detail in haar outfit. Denk hierbij aan een sjaal of top met een opvallende print in plaats van een gehele opvallende outfit. Kleding met een goed pasvorm en kwaliteit vindt Marjolijn belangrijk. Het gaat om een mix van goede basics die ook iets mogen kosten gecombineerd met items die een seizoen meegaan.

 

Capsule basic warm: Danielle

In deze capsule vind je basics en makkelijke zittende kleding in de warmere tinten. Voor Danielle is de capsule perfect. Ze is een vrouw met kinderen en een leuke baan. Ze houdt van lekker zittende kleding dat niet te veel opvalt. Ze draagt graag zwart, grijs, groen tinten en donkere kleuren. Ze wil stiekem graag andere kleuren dragen maar weet niet hoe en zwart voelt ze zich veilig in. Voor Danielle is dit een uitvinding. Niet nadenken, frustrerende pogingen doen maar dat het speuren en nadenken voor haar is gedaan.

Capsule stoer koel: Danielle

In deze capsule vind je kleding met een stoerdere uitstraling. Denk hierbij aan jeans, biker jasje, boots, leren broek en trui/t-shirt met opdruk. Voor Danielle is de capsule perfect. Ze is een vrouw met kinderen en een leuke baan. Ze houdt van lekker zittende kleding dat niet te veel opvalt. Voor Danielle is dit een uitvinding. Niet nadenken, frustrerende pogingen doen maar dat het speuren en nadenken voor haar is gedaan.

Capsule stoer warm: 

In deze capsule vind je kleding met een stoerdere uitstraling. Denk hierbij aan jeans, biker jasje, boots, leren broek en trui/t-shirt met opdruk. Voor Danielle is de capsule perfect. Ze is een vrouw met kinderen en een leuke baan. Ze houdt van lekker zittende kleding dat niet te veel opvalt. Voor Danielle is dit een uitvinding. Niet nadenken, frustrerende pogingen doen maar dat het speuren en nadenken voor haar is gedaan.

Capsule romantisch koel: Cindy 

In deze capsule vind je romantische kledingstukken in lichte en koele tinten. Denk bij romantisch aan bloemen, roesjes, jurkjes in pastelkleuren en prints. Cindy voelt zich erg goed in deze capsule. Cindy is een verzorgende, ondernemende vrouw en moeder, met een gezin. Ze zorgt graag voor de ander en vergeet zo nu en dan daardoor zichzelf. De uitvinding van een capsule ondersteunt haar daarom o.a. ook in het goed blijven zorgen voor haarzelf. Dir haarzelf gunnen samen met de ondersteuning van de verschillende kleuren die er in te capsule te vinden zijn.

Capsule romantisch warm: Jennifer  

In deze capsule vind je romantische kledingstukken in lichte en donkere warme tinten. Denk bij romantisch aan bloemen, roesjes, jurkjes. Jennifer voelt zich erg goed in deze capsule. Jennifer werkt in een kledingzaak, wordt blij van romantiek en vrouwelijke dingen doen.

Capsule creatief koel: Ellen

In deze capsule vind je opvallende prints, fellere kleuren met hoofdzakelijk lichtere tinten. Deze capsule omschrijft Ellen. Ellen is een ondernemende vrouw, moeder met een eigen bedrijf. Ze heeft donker haar en een hele lichte huid waardoor de heldere, lichte tinten gecombineerd met donkere tinten haar goed staan. Ze heeft maatje 34,36 en heeft een figuur dat veel stijlen kan hebben. Ze houdt van prints, opvallende kleding, hippe combinaties en draagt zowel opvallende kleuren als zachte kleuren.

 

Capsule creatief warm

In deze capsule vind je of opvallende prints, fellere kleuren, creatieve items in warmere tinten. Denk bij creatief hierbij aan prints, een apart detail en/of een opvallende kleur.  Door koele donkerdere tinten gemixt met lichte en warme kleuren te combineren is het ook creatief.

Zit er geen garderobe capsule bij waar jij je in herkent? Dan kan je kiezen voor een persoonlijke capsule. Een capsule geheel op maat gemaakt voor jou. Wil je meer informatie? Mail Ellen voor de mogelijkheden!