fbpx

Deze opmerking heb ik vaak gehoord toen ik in ‘between jobs’ zat. (Naast mijn eigen bedrijf werkte ik ook voor 16uur in loondienst).

Heel eerlijk? ‘The moneyflow’ was er op dat moment even niet en ik kon een baan in loondienst best gebruiken. Alleen voelde ik dat ik moest wachten. Ik heb heel bewust de keus gemaakt om alleen nog ‘JA’ te zeggen tegen iets waarbij ik een duidelijke ‘JAAA’ voel.

Jarenlang zei ik dan ook regelmatig ‘JA’ tegen dat wat er op mijn pad kwam. Ik vertelde mijzelf dat het tijdelijk was en dat ik snel weg kon vanwege mijn eigen bedrijf. Die baan bracht geld op en dan was ik in ieder geval bezig. Tja, allemaal argumenten die ik ook om mij heen hoorde en zelf aannam als waarheid.
Met als gevolg dat ik uitgeblust en energieloos thuiskwam omdat ik iets deed waar ik totaal niet blij van werd. Niet handig als je weet dat alles energie is en je met een lage trilling alleen maar meer van hetzelfde aantrekt.

Ik weet nu dat een vast carrière pad, op één plek werken niet aan mij is besteed.

 

Ik leerde dat ik mijzelf ja/nee vragen moet stellen op het moment dat er iets op mijn pad komt. En vanuit deze ja/nee dat uit mijn onderbuik en intuïtie komt, handelen.

En wat gebeurde er? 
Een half jaar later kwam er voor een aantal uur een geweldige freelance klus op mijn pad! Een klus die ik zelf mag ‘aankleden’ en waarbij ik in gesprek ben met de medewerkers. De medewerkers mag ‘coachen’ waar nodig.

Dat wat helemaal aansluit bij mijn werk als coach en healer. Ik kan je vertellen, ik ben voor het eerst écht blij met iets wat ik doe voor een bedrijf. Dit vanwege de vrijheid die ik nu heb als volledig freelancer en dat mijn taak hierin aansluit op wat ik belangrijk vind.

Dit heeft het mij opgeleverd 
Dit is een resultaat van het blijven investeren in mijzelf. Het ontwikkelen van leren luisteren naar mijn eigen gevoel. Bij mijzelf blijven, vertrouwen en geduldig zijn.

 

Mijn advies: Volg je EIGEN gevoel, stem, richting en ga ervoor!! Ook al is deze anders als die van anderen…