fbpx

Wil je alles leren over de kracht van kleurenenergie? Inspiratie en prachtige nieuwe inzichten ontvangen? Meld je hier aan voor het eerstvolgende gratis webinar.

Gratis webinar

 

Wil je persoonlijk ontwikkelen, je ware zelf bekrachtigen en je bewustwording vergroten door middel van de werking en kracht van kleuren. Is dat mogelijk? Ja! Kleur doet veel meer dan je denkt.
 
Alles in ons leven is energie. De kleuren die wij dragen is energie. Kleur beïnvloedt ons allemaal op spiritueel, emotioneel, mentaal en fysiek vlak. Door de kleuren die je draagt en niet draagt in kaart te brengen en deze met elkaar te verbinden kom je erg veel te weten over jezelf. Wat je talenten zijn, je uitdagingen en wat je wellicht niet hebt kunnen ontwikkelen door omstandigheden, opvoeding en overtuigingen.
 
Wist je bijvoorbeeld dat de kleuren die je nooit zou kiezen en dragen niets te maken hebben met dat het je niet staat? Maar ze je iets heel belangrijks vertellen. Iets over je opvoeding, iets over wat je hebt meegemaakt.
 
Dus wil jij ontdekken wat jouw kleuren over je vertellen? Hoe de werking van verschillende kleur je dagelijks kan ondersteunen? Je zelfs persoonlijk kan laten groeien? Meld je dan gratis via deze link aan voor het webinar ‘De kracht en werking van kleurenenergie’ op woensdag 12 mei om 10.00 (deze is al geweest, er komt snel een nieuwe datum aan!). En dit webinar wordt gegeven in mijn besloten Facebook groep. Wil je lid worden van deze groep en het webinar volgen? Dan dien je je eerst in te schrijven via deze link. Wanneer je dit hebt gedaan krijg je automatisch een mail om je aan te melden bij de besloten Facebook groep. Voel je welkom!